Coook tesekkur ederimm ilgilendigin icin ya umarmmm oyle olurUmarim pişman olmazsın iyi düşün siyah ve kızıl çok tehlikeli renkler ama bahsettiğin doğal bi siyahsa kahve rengi saçı olan birine hayli hayli yakışır diye düşünüyorum
Cok tesekkur ediyorum canimm siyah gibi cikmamis ama sen de dogru mudur? Tam koyu kahve olmsu sankiDur canım bende platin sarışın üstüne 4 numara boyadım bende alt sarı olduğu için çabuk aktı ama seni 5 6 ay götürür
Ben d3 ondan korkuyorum isteKolestonun 2nosu iyidir :) zaten kahvesin, 4 no bikaç yıkama sonra sana siyahlık vermicek ki.
Ben kumralım, hatta açık sarılı kumral benim doğal rengim. Ama 2no kullandım. Öyle perukluk bi halim olmadı hiç, aylarca kullandım hatta. Ama yine de sen bilirsin.Ben d3 ondan korkuyorum istepeki 2 numaraya boyasam peruk gibi durmaz mi
Canim sarinin üstüne böyle çıktı işte o zaman 3 e boya istersen bide açmak zor saçı ama koyultmak kolay bence 4 le başla olmadı 1 ay sonra daha konuyla boyarsinCok tesekkur ediyorum canimm siyah gibi cikmamis ama sen de dogru mudur? Tam koyu kahve olmsu sanki
Cok gec canim gaza geldimm 1.1 aldim loreal insallah pisman olmamCanim sarinin üstüne böyle çıktı işte o zaman 3 e boya istersen bide açmak zor saçı ama koyultmak kolay bence 4 le başla olmadı 1 ay sonra daha konuyla boyarsin
Resmini çek mutlakaCok gec canim gaza geldimm 1.1 aldim loreal insallah pisman olmam
Tamamdir :) cok heyecanliyim valla :))Resmini çek mutlaka
Valla yapmisin artık bari tam bekletYa bi de sey dicem benim sacim koyu ya zaten cok bekletmesem mi acaba 20 25 dk mi tutsam cokk komur gibi olmasin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?