Kırmızı olmadigi sürece sorun yok diye biliyorum ama mutlaka doktora görünün ihmal etmeyinSabah dizlerimin üstünde durarak banyo yaptım sonra pembe lekelenme başladı 2 saat hiç kesilmedi ama şimdi geçti korkuyorum bebeğime bişey olmuş mudur o pozisyonda banyo yaptığım için mi oldu acaba kanamam doktora gitmeli miyim
Gittim doktor haftasını normalden küçük söyledi daha önce baktırmıştım da kalp atışı yok belki çok küçük olduğu içindir dedi beta HCG istedi sonucu bekliyorum dua edin banaTabii ki gitmelisiniz. Hala evdesiniz ve kk ya mı soruyorsunuz. Burda gitmeyin deseler gitmeyecek misiniz gerçekten?
Stres yapmadan çünkü olabiliyor ama mutlaka doktora görünün.
İyi yaptın gitmekle. Güzel haberler alırsın inşallah. Bizide haberdar etGittim doktor haftasını normalden küçük söyledi daha önce baktırmıştım da kalp atışı yok belki çok küçük olduğu içindir dedi beta HCG istedi sonucu bekliyorum dua edin bana
7+4 dediniz kalp atışı duyulmasa da görülürdü aslında. Umarım her şey yolundadırGittim doktor haftasını normalden küçük söyledi daha önce baktırmıştım da kalp atışı yok belki çok küçük olduğu içindir dedi beta HCG istedi sonucu bekliyorum dua edin bana
Bebek normalde 7+4 ama doktor bugün 6+2 dedi beta HCG 15000 çıktı 19unda 11000 çıkmıştı doktor az artımış sıkıntı olabilir dedi vajinal ultrasonla baktı yine kalp atışı yok dedi bişey söylemek için çok erken 1 hafta bekleyeceğiz dedi lekelenme olabilir korkma bol bol dinlen dedi bilmiyorum korkuyorum inşAllah iyi olur bebeğim yapacak bişey yok dediİyi yaptın gitmekle. Güzel haberler alırsın inşallah. Bizide haberdar et
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Bebek normalde 7+4 ama doktor bugün 6+2 dedi beta HCG 15000 çıktı 19unda 11000 çıkmıştı doktor az artımış sıkıntı olabilir dedi vajinal ultrasonla baktı yine kalp atışı yok dedi bişey söylemek için çok erken 1 hafta bekleyeceğiz dedi lekelenme olabilir korkma bol bol dinlen dedi bilmiyorum korkuyorum inşAllah iyi olur bebeğim yapacak bişey yok dediYa umarım kötü birşey yoktur dua ediyorum senin için lütfen haber ver bizede çok üzüldüm şuan
Bebek görülüyor çok minik ama kalp atışı yok henüz7+4 dediniz kalp atışı duyulmasa da görülürdü aslında. Umarım her şey yolundadır
Lekelenme pembeydi 2 damla falan kırmızı kan geldi bilmiyorum beklicez dedi doktorKırmızı olmadigi sürece sorun yok diye biliyorum ama mutlaka doktora görünün ihmal etmeyin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Bebek normalde 7+4 ama doktor bugün 6+2 dedi beta HCG 15000 çıktı 19unda 11000 çıkmıştı doktor az artımış sıkıntı olabilir dedi vajinal ultrasonla baktı yine kalp atışı yok dedi bişey söylemek için çok erken 1 hafta bekleyeceğiz dedi lekelenme olabilir korkma bol bol dinlen dedi bilmiyorum korkuyorum inşAllah iyi olur bebeğim yapacak bişey yok dedi
İnşAllah dinleniyorum yarında özel hastaneye gidicem çok teşekkür ederim bana dua edinUmarım korktuğunuz korkuya uğramazsınız dua et bol bol dinlen canım Allah hakkında hayırlısını versin
Yarın bende gideceğim doktora dualarım sizinle inşallah güzel haberler alırsınızİnşAllah dinleniyorum yarında özel hastaneye gidicem çok teşekkür ederim bana dua edin
Çok teşekkür ederim sizde mi hamilesinizYarın bende gideceğim doktora dualarım sizinle inşallah güzel haberler alırsınız
Evet bende 6+4 :)Çok teşekkür ederim sizde mi hamilesiniz
MaşAllah Allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah hayırlısıylaEvet bende 6+4 :)
Progestan falan vermesi lazımdı bence kese gorundukten sonra lekelenmelerde bile veriyolarLekelenme pembeydi 2 damla falan kırmızı kan geldi bilmiyorum beklicez dedi doktor
Progestan kullanıyorum gece yatarken 1 taneProgestan falan vermesi lazımdı bence kese gorundukten sonra lekelenmelerde bile veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?