Acil yardımmmmm (resimli)

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.161
4.933
373
Kk bayanları k.bakmayın çok kötü kaşınıyorum ve hep oyle oldu
sizce neden olmuş olabilir bilen biri bana söyleyebilir mi ...

Eklentiler

• $2014-02-18-847.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 530
Son düzenleme:
Yediğin bişey dokunmuş olabilir yada kabartı yoksa egzama falan da olabilir açılma olursa anlaşılır

Alerji olabilir, kurdeşen olabilir. bir doktora gidin ve kontrol altına alsınlar hemen. geçmiş olsun.

bu tür cilt kızarıklıkları çoğunlukla stresten çıkarmış ben de teşhis koyulana kadar 1 sene bekledim ve vücuduma yayıldı kortizonlu ilaçlar kullandım hastalığın adı liken planus dediler belirtilerine vs bi bak bakalım netten eğer aynıysa üzüntüye hiç gelmiyor lanet şey..

Canım korkutmak istemem umarım değildir ama sedef olabilir annemde de böyle başlamıştı pul pul olup kabuklanmıyorsa olmayabilir. Bence bi doktora görün acilen çok geçmiş olsn

çok geçmiş olsun bence ihmal etmeden bir doktora görünün

Bana kurdesen gibi geldi, acil dr a gidin. Alerjikte olabilir ama kabartilar inmeden bi muayene olun mutlaka.

Cok gecmis olsun

sizce neden olmuş olabilir bilen biri bana söyleyebilir mi ...

Bana da aynısı oldu, durup dururken. Geçer diye 1 gün bekledim, geçtide...Ertisi sabah işe gidiyorum, evden çıkarken birden tekrar aynı kızarıklık ve kaşıntı.

Git doktora, alerjik reaksiyon için bir ilaç verecektir. Birşey dokunmuştur; korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum. Bol su iç çabuk geçsin.

alerji dönemı başladı senınkıde ürtiker gıbı geldı bana..xyzal ılacını rahatlıkla alıp kullanabılırsın

sizce neden olmuş olabilir bilen biri bana söyleyebilir mi ... Eki Görüntüle 982716

ya bu alerjik gibi duruyor. egzama da olabilir. egzama tedavisinde zaten alerjik tedaviler ve kremler kullanılıyor diye biliyorum ama bir araştırmanda fayda var. Ahmet Akçay isimli doktoru öneriyorum. egzama ile ilgili bilgileri ve doktorun iletişim adreslerini burdan bulabilirsin.

egzama-tedavisi.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı bende olmuştu doktor ürtiker demişti hamile olduğum için ilaç kullanamamıştım 15-20 gün sürdü çok şiddetli kaşınıyordu.

Doktora görünsen iyi edersin kaşıntılara dayanmak çok kötü bir his rahatlatıcı krem filan verir en azından.

Alerji olabilir, kurdeşen olabilir. bir doktora gidin ve kontrol altına alsınlar hemen. geçmiş olsun.

Çok tşk ederim ilginiz için doktora gittim ilaç verdi :)

Bana birşey söylemedi pek doktor haftaya gel kontrole dedi bakalım o mu tskler ilginiz için :)

Canım korkutmak istemem umarım değildir ama sedef olabilir annemde de böyle başlamıştı pul pul olup kabuklanmıyorsa olmayabilir. Bence bi doktora görün acilen çok geçmiş olsn

yok birden bire oldu zaten pul pul olmuyorlar doktordan geldim çok tşk ederim :)

çok geçmiş olsun bence ihmal etmeden bir doktora görünün

Çok tşk ederimm ilginiz için :)

Bana kurdesen gibi geldi, acil dr a gidin. Alerjikte olabilir ama kabartilar inmeden bi muayene olun mutlaka.

Cok gecmis olsun

çok tşk ederim ilginiz için :)

Çok tşk ederim bol su içmeye dikkat edeceğim :)

alerji dönemı başladı senınkıde ürtiker gıbı geldı bana..xyzal ılacını rahatlıkla alıp kullanabılırsın

tşk ederim :)

Çok tsk ederim ilginiz için :)

Gittim zaten :) Çok tşk ederim :)

herhangi birşeye karşı alerjiniz var mı?

bu durum bende de oluyor ama ben neden kaynaklandığını biliyorum.
çünkü alerji hastasıyım.
ceviz,portakal,mandalina gibi şeyler yemek bana yasak ama ben dinlemiyorum doktoru yiyorum.yedikten sonrada böyle oluyorum.
belki sizede herhangi bir yiyecek dokunmuştur.

Bilemiyorum doktorda bişey diyemedi alerji iğnesi vuruluyorum ama neye alerjim var bilmiyorum :26:

Ürtiker canım. Sağlık ocağına gidersen telfast, xyzal gibi ilaçlar verir. Çok ilerlediyse sende halsizlik ateş vb şikayetler yapıyorsa acile git iğne yaparlar.

Bilemiyorum doktorda bişey diyemedi alerji iğnesi vuruluyorum ama neye alerjim var bilmiyorum :26:

Bünyen genel olarak hassastır. Bağışıklık sistemin zayıftır. Bir de stresli bir dönemdeysen bu tip alerjik reaksiyonlarla karşılaşmak kaçınılmaz oluyor. Domates tetiklemiştir misal ama her domates yediğinde olmaz bu. Senin içinde bulunduğun durumla alakalı biraz. Bu günlerde ilaç kullandın mı antibiyotik falan? Bazı antibiyotikler de yapabiliyor.

Ürtiker canım. Sağlık ocağına gidersen telfast, xyzal gibi ilaçlar verir. Çok ilerlediyse sende halsizlik ateş vb şikayetler yapıyorsa acile git iğne yaparlar.

Çok tşk ederim ilginiz için öncelikle antibiyotik değilde antidepresan kullanıyorum tekrar bilgilendirmeniz için tşk ederim.

gül hastaligida olabilir stresten banada boyle olmustu.
Tşk ederim öncelikle peki ne zaman sürdü bu hastalık iz kaldımı :26:

gül hastalığıda olabilir gebelikte ve stresten kaynaklı çıkabilyr eltimde de çıkmıştı eniyisi iyi bir cilt doktoruna görünmek geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…