Acil yardımmmmm (resimli)

En sevdiğim doktor tipi ilaç verir ama teşhis koymaz
Geçmiş olsun bu arada ben birşeye benzetemedim ama umarım ciddi birşey değildir.

Çok tşk ederim ilginiz için öncelikle antibiyotik değilde antidepresan kullanıyorum tekrar bilgilendirmeniz için tşk ederim.

Tşk ederim öncelikle peki ne zaman sürdü bu hastalık iz kaldımı :26:

eltimde 1 ay da zor geçti ama şuan hiçbişey yok eski hali gibi gül hastalığıysa geçer ilaç kullanırsın

Çok tşk ederim ilginiz için öncelikle antibiyotik değilde antidepresan kullanıyorum tekrar bilgilendirmeniz için tşk ederim.

Tşk ederim öncelikle peki ne zaman sürdü bu hastalık iz kaldımı :26:

hayir iz kalmadi. ilac kullandim butun vucudum bunla kapliydi.2 ay icinde gecti suan hicbirsey yok.birde sırtimda madalyonu vardi.ona benzettim.stres varmi?

gül hastalığıda olabilir gebelikte ve stresten kaynaklı çıkabilyr eltimde de çıkmıştı eniyisi iyi bir cilt doktoruna görünmek geçmiş olsun
İlginiz için çok teşekkür ederim :) Doktora gittim ama bana bişey soylemedı yarın kesin bişey söyleyecek herhalde.

En sevdiğim doktor tipi ilaç verir ama teşhis koymaz
Geçmiş olsun bu arada ben birşeye benzetemedim ama umarım ciddi birşey değildir.

İlginiz için çok teşekkürler bende buna hayret ediyorum ya

eltimde 1 ay da zor geçti ama şuan hiçbişey yok eski hali gibi gül hastalığıysa geçer ilaç kullanırsın

Rengi soldu gibi oldu anlayamadım bende.

Büyük ihtimal alerji dir o
veya egzama da olabilir ama pek sanmam :44:

Tskler :) Geçmezse parça alacağız dediler bakalım.

hayir iz kalmadi. ilac kullandim butun vucudum bunla kapliydi.2 ay icinde gecti suan hicbirsey yok.birde sırtimda madalyonu vardi.ona benzettim.stres varmi?
Stres olmaz mı zorla yaptırıyorlar stresi. Bende madalyon şekilde değil sivrisinek ısırığı gibi çıkmıştı :18:

Kk bayanları k.bakmayın çok kötü kaşınıyorum ve hep oyle oldu
sizce neden olmuş olabilir bilen biri bana söyleyebilir mi ...

son durumunuz nedır ( bıldıgınız alerjı bu )

genelde üniversite hastanelerinde mesela ankara hacettepede 40 yakın test yapılıyor paremetresı fazla baglı bulundugunuz yerde sehırde bu testı muhakkak yaptırın sanırım bır seye alerjınız var

sürdügünuz krem
o gun kullandıgınız parfum yani bir giysi bıle bunu yapar evınızde aurıis gbı vb tıpte her zaman ilac bulundurun !

Son düzenleme:
urtiker olma şansın yüksek kaşıntın çok olursa acile git avil decort vurdur yarım saat içinde kaşıntın ve kızarıklık gider

İlginiz için çok teşekkürler doktorum pek bişey demedi hala neye alerjim var bilmiyorum ama geçti.

urtiker olma şansın yüksek kaşıntın çok olursa acile git avil decort vurdur yarım saat içinde kaşıntın ve kızarıklık gider

Çok teşekkür ederim avil iğne vuruldum dediğinizin gibi kaşıntı gitti. :)

İlginiz için çok teşekkürler doktorum pek bişey demedi hala neye alerjim var bilmiyorum ama geçti.

Çok teşekkür ederim avil iğne vuruldum dediğinizin gibi kaşıntı gitti. :)

evet ama genel alerjı testı yaptırın demekkı ya uzuldunuz ya da bır sye alerjınız var

benimde yazın böyle olur güneşe alerjim var kurdeşen çıkarırım o nasıl bir kaşıntıdır Allah yardımcınız olsun bana doktorum jel vermişti kurdeşen ateşte yaptığı için hem serinletip vücudu hemde kaşınmayı durduruyodu tabi kısa bi süre... Umarım ciddi bişey değildir.Geçmiş olsun.

evet ama genel alerjı testı yaptırın demekkı ya uzuldunuz ya da bır sye alerjınız var

Galiba üzüntüye alerjim var bu aralar baya üzüldüm ve hala da devam ediyorum. Yaptıracağım teşekkürler :)

benim ilk kez başıma geldiği için çok korktu.Çok teşekkür ederim ilginiz için :)

bende cok uzulunce kabarıom kasınıyorm (/((((( bu durumlarda alerjı ılacı bulundur evde ılerlerse cok fena oluo

Kk bayanları k.bakmayın çok kötü kaşınıyorum ve hep oyle oldu
sizce neden olmuş olabilir bilen biri bana söyleyebilir mi ...
benim eşimdede var benzeri.. ürtiker e benziyor.. genelde stres anında, yada korkunca çıkar.. nedeni tam bilinmez, bazı gıdalarda sebep olabiliyor, mesela belli yaşta oluşan alerjiler baharat yumurta gibi.. ürtikere kurdeşende derler ama kurdeşenden biraz farklıdır ataklar biçiminde gelir.. dr a giderseniz mutlaka bu ihtimali sorun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…