Yaklaşık 3aya yakin bi zamanda doğum yaptım ilk bebeğimi dünyaya getirdim emziriyorum aşırı kilom yok bana gore ama cevremdekiler kilo vermem gerektgni soyluyor aslında boyum uzun pek gostermiyorm ama basenlerim fazla hem emzirip hem kilo nasıl verebilirim sütum azalır diye de korkuyorum kilo da vermem gerek napabilirim sayın uyelerrr
Merhaba :) baktim kimse yazmamis belki herkes ayni dertten muzdarip ondan bu da dert mi normal diyip yazmadilar bilemiyorum. Oncelikle sana cok zaman omus gibi gelsede inan 3 ay daha cok erken. Hic acele et e. Bilmiyorum kac kilo alfin ama abartmadan yersen zate. Kendiliginden gldlyor. 6 ayi doldurman gerek. O zamana kadar gidecek tum kilolar gldlyor geri kalani icin diyet pe baslarsin. Ayrica6. Ayda bebegin ek gidaya baslayacak. Senin diyet yapman daha kolay olur. Ben ne zaman diyet yapsam sutumu etkliledi ve biraktim. Sonucta bebeklerimz daha önemli. Toplam 14 kg almistim. Su an bebegim 7.5 aylik 3 kilo kaldi hamile kaldigim kiloya artik vermek istiyorum onuda. Bence acele etme. Baskalarini hiiiic dinleme. Onlar kesin hamileliklerinde duba gibi olmuslardir simdi herkes cok biliyo gibi sana yorum yapar. Sen icini ferah tut benim 35 kg alan arkadaslarim bile verdi. Zamani gelince gidiyo kilolar.