• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış Acil yardm

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

edirneli

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2006
307
4
643
Diğer
merhabalar kurdela nakışından anlayanlar lütfen yardım bir çiçek var adı kala çiçeğiymiş resmini ekliycektim ama nasıl yapılır bilmiyorum o yüzden ekleyemedim ama googleden bakarsanız kala çiçeği diye çıkıyo şimdi sorun şudur ki ben bu çiçeği kurdeleden yapmak istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum bilen varsa bana anlatabilirmi valla çok makpule geçicek çokta hayır dua alcaktır benden nolur bi yardım lütfen

edirneli hani şu tijen ablanın yaptığı bohça vardı orda normal yeşil yapraklar varya onlargibi beyaz geniş kurdela ile dene be ortasına sarı ip geçir ben yaptım ve benzettiler ama ben resim yükleyemiyorum bilmiyorum yani öyle bi dene anlatabildim mi acaba

ay canım yaaa
edirneli arkadaşa cevap yazmışsın pek hoşuma gitti ,sende ilgilisin demekk ki kurdelalarla
çalışmalarını keşke bizlerle paylaşsan :)
(kurdela nakışı bölümünde ben cevap vermiştim ona )

evet tijen abla bende netten öğrendim havlu ve seccade bohça yaptım ama resim yüklemeyi bilmiyorum baktım ama anlamadım yükleye bilsem paylaşmak isterim

canım bahsettiğine benzer bunu görmüştüm ama umarım işine yarar

grnt038lo1.jpg
papatyatarlasi.blogcu.com dan alıntıdır

Back
X