ACİL ! Yeni doğmuş kedi yavruları...

Bu bebekler günlük değil saatlik:KK43:

Elinizden geleni zaten yapıyorsunuz biliyorum Allah razı olsun sizden.
Ancak kaybedebilirsiniz,çok kritik durumdalar. Anneleri nereye gitmiş acaba:KK43:
Ters bişey olursa üzülmeyin olur mu..
inşallah bir şey olmaz ya çok üzülürüm:(

çok aradik annelerini cevrede yok :KK43: eldivenle elliyoruz hala kokumiz sinmesin diye sabah yine bi buldugumuz yere koyup bekleriz bakalim anneleri gelcek mi. Ama sabaha kadar sağ kalmazdi bunlar :KK43:
Biliyorum soğukta daha fazla yaşamaz ölürlerdi zaten

çok aradik annelerini cevrede yok :KK43: eldivenle elliyoruz hala kokumiz sinmesin diye sabah yine bi buldugumuz yere koyup bekleriz bakalim anneleri gelcek mi. Ama sabaha kadar sağ kalmazdi bunlar :KK43:
Sıcak tutup beslerseniz bir şey olmaz zannedersem. Benim aldıklarımda böyleydi. Yaşadılar. Düşününki bu halde sokakta yaşıyorlar. Anneleri gelene kadar soğukta bekliyorlar. Kediler dayanıklıdır.

Anne kedinin plasentayı yemiş olması lazımdı.

• Beğen
Reactions: iiz
bir makası steril hale getirip kesin plasentayı. Anne kedi göbeği de dişiyle kesiyor.

Ben pegasosla konuştum.
Iple sıkıp plesentayı bu şekilde kesicekmişsin. Iple boğarak yani.Iyice sıkarak. 2/3 cm kalacak o göbek kordonu dedi.
Iple yapınca,kanama olmaz dedi. Sonra batikon sürsün bıraksın dedi.

Ben pegasosla konuştum.
Iple sıkıp plesentayı bu şekilde kesicekmişsin. Iple boğarak yani.Iyice sıkarak. 2/3 cm kalacak o göbek kordonu dedi.
Iple yapınca,kanama olmaz dedi. Sonra batikon sürsün bıraksın dedi.
tamam canim cok cok sağol. canlandilar zaten cok tatlilar :) sabah gidip hemen batikon alalim yapalim

Bu şekilde kalmamalılar dedi veteriner. Yapabilecek misin?

Dediginiz sekilde cislerini yaptirmaya calistik biri yapti sadece hemde öldü zannetiklerimizden biri yapti. iyiki varsiniz:) siz söylemeseniz biz bilemezdik. simdi onlara güzel sicak bi uyku ortami yaptik. bizde biraz uyuyalim. 2 saat sonra kalkip tekrar süt vericez cislerini yaptirmaya calisicaz tekrar. eğer kötü olurlarsa yarin veterinerede götürürüz

Üstelik bu gece sana uyku yok canım ya:KK43:
Sabaha kadar saat başı az az doyurmalı,çiş için masaj yapmalı ve sıcak su torbasını değiştirmelisin.
tamam cnm eşimle nobetlese kalkariz. yazik o da alerjisi olmasina ragmen el atti olaya

Back
X