Acil... Yoksa deliricem. ALLAH rizasi icin okuyun. yardim edin.

Bilemiyorum dun bi konu actim buna istinaden bugun dini bilgisine guvendigim eski is arkadasim olan abiyi aradim onunla konustum ona dedimki bebegime zarar verirmi yada bana verdirirmi hayir dedi oyle bisey olmazmis bana.musallat oldugunu dusunuyo beni cook cok unlu bir hocaya yonlendirdi
Sixin mevzunun hirsizlik oldugunu dusunuyorum bu tarz seyler yapmaz diyolar o bahsettiklerin

Uzağında değil yakınında ara diye boşuna demezler herkese güvenebilirsin ama işte kimin ne olduğunuda bilemezsin bencede senin evini ve düzenini bilen biridir ...

komşudan şüphelen ,üç harflileri düşünmen çok cahilce , nasıl bir din eğitimi aldın anlamadım?

komşudan şüphelen ,üç harflileri düşünmen çok cahilce , nasıl bir din eğitimi aldın anlamadım?

Ben oyle dusunmuyorum. Onlar yapdi diyorlar. Buyu var diyorlar. Dinde de boyle seyler oldugu ucun dusunuyorum. Ama Allah korkusu sevgisi olanlara bir sey yapamazkar biliyorum. Durumlar cok karisik...

Evet. Altinlar kayb oldugunde birlikde yasiyorduk. Simdi kocamin yanina geldim. Qaliba benden suphelenmisler. Gitdiyimizde altinlar yerinde mi diye
Peki sen bunu nerden biliyorsun ?kendileri mi söyledi?

Valla bunu yapan her kimse altınların dibini görmeden bırakmayacak. Yatak odana bir kamera yerleştir acilen . Sonra da bekleyin bakalım kimmiş bu üç harfli.

Ben demiyorum ki kocanın ailesinden biri aldı. Ama olmaz diye d birsey yok. Bunu yapanın kim olduğunu bilmeye hakkın var.

Şayet mutlaka bu işin faturasını cinlere keseceksek, parayı/ilgili elbiseyi koyduğumuz yere "Euzu Besmele ile yedi defa Ayetel-Kürsi" okuyalım. İnşallah bir daha gelmezler.
-alıntı-

Kizlar peki aranizda altinlari ve hirsizi bulmam icin kuvvetli bir dua biliyor musunuz?

giden gitmis artik ilk altiar kayboldugunda yazsaydin gizli kamera koy derdim. devir degisti artik kameralar cok ucuz. boylelikle gorurdun in mi almis cin mi :ssz:

Son düzenleme:
Hala hırsızı bulmak için dua soruyorsun ya alemsin arkadaşım. Bak sana bir öneri, git kendine odaya kurulacak ufak bir kamera al ama kamera aldığından ne eşine ne de başka birine asla ama asla bahsetme. Sonra git kendine imitasyon iki bilezik al, pazarda bile satılıyormuş aynı altın gibi. Sonra eşine, eşinin ailesine bir şekilde kendine iki altın bilezik aldığını duyur. Bu sırada üç harfliler yine çalar diye korktuğunu filan söyle ki seni inanmış sansınlar. Sonra da bahaneyle evden aralarda çık, onları yalnız bırak. Sen evde yokken kamerayı kayıtta bırakmayı da unutma tabii.
:ssz:

üç harfliler altını napacak? takıp gezecek mi yada bozdurup parayı mı harcayacak?:27:

bence kusura bakma ama bunu üç harflilerin yaptığını söyleyen her kimse o yapmış olabilir.

ben anlatiyim efenim
ne yazikki gunumuzde boye seyler cok oluyo
benim ablaminda basina geldi duyune gitdiyi gun koyesi evden kayb oldu
ablam cok iyi kalpli bir kiz temiz yureyi vardir cok aradi bulamadi tekrardan bunu falciya apardilar falci demiski evden biri goturmus
inanmiyan birileri olarak biz falciya inanmadik
veeee ablam bir gun herkes eve toplaninca (onu diyim pahali koyeydi)ablam demiski kim caldiysa benim kolyemi Allahindan bulsun o kolye onun burnundan gelsin demis
gunun bir kac gun sonrasi ablamin gorumcesi hanfendi cok feci hastalanmis veeee korkmus lanetlendiyinden
ve gelip ablama demiski senin kolyeni ruyamda gordum televizyonun arkasina dusmus benim saf temiz yurekli ablamda bu kurguya alet olmus ve gidib kolyeni cikarmis ordan ve o serefsiz kadina hic birsey dememis (ablam diyoki ben telv arkasina bin kere bakmisdimondan once)neyse
sonuca artik siz karar verin
bu olaydada cin min yok zaten biz oyle seylere inanmayiz bu insan isi

Bilmiyorum arkadaslar. Gercekden ne yapacagmi bilmiyorum

çok basit kimseye söylemden gizliden ,imkanın varsa eşine bile söylemeden altınların yerini görecek şekilde kamera yerleştir dışarı çıkarken kayıtı aç
tabi çalınacak altınların kaldıysa
bence bu iş 3 harfli işi değil insan işi
atıyorum belkide eşin alıyor bozdurup harcıyor senide yok büyüdür yok 3 harflidir diye kandırıyor olabilir

Son düzenleme:
eşine bile söylemeden bir kamera koy oraya anlarsın bakalım kimmiş bu cin.KIsa ve net bu kdar basit yni çözüm :34:

Dua eklemistim vazcaydim günaha gireriz falan bosver. Bence sen su kamera isini bi düsün.

Son düzenleme:
Sen şimdi insanlara yakıştıramadığından böyle "acaba" mı diyosun ama aile içi hırsızlığın sayısı çok çok fazla. Neden çünkü insan burnunun dibindekine yakıştıramıyor, olay kapanıp gidiyor.

Senin ilk şüpheleneceğin kişiler zaten senin "dini inancını" sömüren insanlar olmalıydı.

Onların yanında üstteki arkadaşın belirttiği gibi "Allah yedirmesin, hakkım çalanda kalmasın, hayrını göremesinler" de içten demesen de et bedduanı belki yapan korkar biraz da kendine gelir.

Ve sana şunu da diyeyim sen o kamerayı oraya takmazsan bu iş altınların bitene kadar devam edecek belki 1-2 kalır oda iyce mide bulandırmamak için. Şuna güveniyorum vs diye sakın kimseyle kamera bilgini paylaşma yoksa elinde patlar.

Çok geçmiş olsun inşallah çalan bulunur.

Açık ve net söylüyorum eşinin ailesi seni kandırmış.
Altınları direkt istemek yerine böyle bir yol seçmişler.
Falcıyı da kendileri ayarlayıp 3 harfliler aldı dedirtip ,
sana yutturmaya çalışmışlar.
Sen de inanmışsın.

Bu durumun başka açıklaması yok.

Öyle karısık yazmıssınız ki anlamakta zorluk çektim..
Cinler hırsızlık yapmaz..

Topiklerde dini yorum yapmak yasaktır, falcı, büyü, muska, cin, peri hakkında yazmayınız lütfen...

Ben kamera koyamamki. Koysam da izleyemem. Cunki ben artk baska yerdeyim. Yazmisdim. Kocamin yanina geldim. Kocam yapamaz. Yanimda simdi. Niye olmuyor. Ailesi de komsunu yeniden polise vermek istiyor. Ondan supheleniyorlar. Eger onlar calsaydilar neden tekrar polisi karistirsinlar? Polis arasdirirsa eger hirsizlik yapmislarsa bir ucu onlara da gelmez mi?

Back
X