- 8 Ocak 2023
- 46
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi denizmerve33
-
Bebekler bazen geç görünebiliyor bendede kanama alanı var bol bol dinleninArkadaşlar merhaba 4 hafta 5 günlükken doktora gittiğimde küçük bi kesem oluşmuştu doktor Kesenın boyu falan güzel demısrı 5+4 de klozete baya kan geldıgını gördüm kanamam oldu doktora gittim doktor kesemın biraz altında kanama alanı oluştuğunu söyledi iğne falan verdi kesemın büyüdüğünü Icınde de yolk kesesı oluştuğunu yalnız bebek ve kalp atımı suan olmadığını söyledi aklıma takılan yolk kesesı önce mı oluşur o oluşmuşsa küçük de olsa bebek gorunmesı gerekmiyor muyduEki Görüntüle 3196491 Eki Görüntüle 3196491
Kanama alanınız ne kadarBebekler bazen geç görünebiliyor bendede kanama alanı var bol bol dinlenin
6.5 cmdi sonra 3.5 cm oldu küçüldü geçen hafta tekrar 5.5 cm oldu büyüdü doktor bolca dinlen ve ilaçlarını aksatma diyor çocuğun gelişiminde sorun yoksa sıkıntı etmeKanama alanınız ne kadar
İşte bende ki sorun şu keseme bakarsanız 5 hafta 4 günlüğüm yolk saç var ama bebek ve kalp atımı daha yok benim kanama alanım 2.5 cm6.5 cmdi sonra 3.5 cm oldu küçüldü geçen hafta tekrar 5.5 cm oldu büyüdü doktor bolca dinlen ve ilaçlarını aksatma diyor çocuğun gelişiminde sorun yoksa sıkıntı etme
Kalp atışı ve bebek hemen görülmez benimki 6+4de gittim görünmedi sadece kese görüntü ertesi sabah kanamam var diye tekrar gittim doktorum ameliyatta diye başka bir doktora göründüm bebekte vardı kalp atışı da 1 tam gün bile yoktu arada yani sen düşün, gunlerin farkı var ,doktor farki var ve hatta makina farkı bile varİşte bende ki sorun şu keseme bakarsanız 5 hafta 4 günlüğüm yolk saç var ama bebek ve kalp atımı daha yok benim kanama alanım 2.5 cm
İçimi rahatlattın bi kaç doktora sordum normal dedilerKalp atışı ve bebek hemen görülmez benimki 6+4de gittim görünmedi sadece kese görüntü ertesi sabah kanamam var diye tekrar gittim doktorum ameliyatta diye başka bir doktora göründüm bebekte vardı kalp atışı da 1 tam gün bile yoktu arada yani sen düşün, gunlerin farkı var ,doktor farki var ve hatta makina farkı bile var
Siz kaç haftalıksınızİçimi rahatlattın bi kaç doktora sordum normal dediler
Ben 10. Haftadayım canmSiz kaç haftalıksınız
Ben 10. Haftadayım
Yolk kesesine mi üzüldünüz anlamadımİnşallah şu süreci bende atlatırım sadece yolk kesesınjn görünmesi beni üzdü ilk defa böyle bişey duydum
Yani ben daha önce de gebelık yaşadım düşük yaptım o zaman hiç boyle bişeu duymamıştım direk bebeği görmüştüm ondan yolk kesesı olup bebegın olmamasına uzuldumYolk kesesine mi üzüldünüz anlamadım
Yolk kesesi bebekle beraber oluşuyor canım hepimizde var merak etme siz erken görmüşsünüz keseyi o yüzden bebis gorunmemisYani ben daha önce de gebelık yaşadım düşük yaptım o zaman hiç boyle bişeu duymamıştım direk bebeği görmüştüm ondan yolk kesesı olup bebegın olmamasına uzuldum
Yaaaa Inşallah yaaaaaYolk kesesi bebekle beraber oluşuyor canım hepimizde var merak etme siz erken görmüşsünüz keseyi o yüzden bebis gorunmemisyolk kesesi 12. Haftaya kadar yani plesenta gelişimini tamamlayana kadar bebeği besleyen yapıdır haftaya görürsün inşallah bebisini
Kanama alanına dikkat edin ama progestan verdiyse fitil olarak kullanın ve sürekli dinlenin benimde kanama alanım var haberim olmadığı için büyüdü şimdi zor kucultmek siz önleminizi alınYaaaa Inşallah yaaaaa
Progestan 2cm agızdan alıyorjm ama doktor alttan da alabilirsınız demıstıKanama alanına dikkat edin ama progestan verdiyse fitil olarak kullanın ve sürekli dinlenin benimde kanama alanım var haberim olmadığı için büyüdü şimdi zor kucultmek siz önleminizi alın
Ağızdan alma sersemletir mideni rahatsız eder senin alttan kullan sen canım bende öyle yapıyorum daha etkiliProgestan 2cm agızdan alıyorjm ama doktor alttan da alabilirsınız demıstı
Korkuyorum yapamam diyeAğızdan alma sersemletir mideni rahatsız eder senin alttan kullan sen canım bende öyle yapıyorum daha etkili
Ya korkacak birşey yok canım elini yıka ilacı itebildigin kadar içeri yit zaten kendisi gider emin ol çok rahatlarsın sen nasıl o ilacı icmene rağmen ayağa kalkıyosun beni çok fena yapıyordu ayrica midemide berbat ettiKorkuyorum yapamam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?