Acil yolk kesesi

Benımde yolk kesesinden bir hafta sonra kalp atışı duyuldu canım stres yapma :)

Böyle başımı döndürüyor gibi oluyor yatıyorum ama böyle midem falan çok bulandırmıuor

Merhaba. Ayni seyi yasadim bebek ve kalp atimini 6+2 de duymustm 5+4 de sdce yolk sac vardi

İşte bende ki sorun şu keseme bakarsanız 5 hafta 4 günlüğüm yolk saç var ama bebek ve kalp atımı daha yok benim kanama alanım 2.5 cm
Ayrica yolk sac bebek olusumu olacaginin buyuk ihtimal habercisidir yani normalde zten erken gidersen once kese sonra yolk sac sonra bebek kalp atjmi şekilde ogreniorsun hersyi hatta bn ilk gittigimde kese bile yoktu okdr erkrn gtmistm sonrs sonra hepsi oldu

Sakinolun bebeğin görünmemesi normal ben 1 hafta yolk kesesini görmeyi bekledim yolk oluştuktan sonra büyük ihtimalle bebekde oluşuyomuş ben kalp atışını 7 haftada duydum düşünün

canımmm nasılsın? bende dun kontrole gıttım kesem bıraz düzensiz, kese etrafında kanama alanı vardı..
sen ne yaptın gördün mü bebişini ?

Korkma müsaitsen fotoğrafını atsana bi bakayım kanama alanın nerde bide kanaman olmuşmuydu
Kuzum tüp bebekle hamileyim 5haftalik ..ilk kontroldu dün..
Kanamam.yok aslında , doktor kese Yuvarlak değil biraz düzensiz dedi..
Kese kanarinda kanama alanı varmış .
pruluton yaptı birde progestan fitil ve prolutex iğne kullanıyorum

Eklentiler

• IMG_20230210_180654.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 210
Doktor ne dedi kanama alanı icin

Mutlaka zorunlu ihtiyaclar disinda kalkma dinlen cnm dinlenince gecer insaaallah aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…