- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi denizmerve33
-
Benımde yolk kesesinden bir hafta sonra kalp atışı duyuldu canım stres yapma :)Arkadaşlar merhaba 4 hafta 5 günlükken doktora gittiğimde küçük bi kesem oluşmuştu doktor Kesenın boyu falan güzel demısrı 5+4 de klozete baya kan geldıgını gördüm kanamam oldu doktora gittim doktor kesemın biraz altında kanama alanı oluştuğunu söyledi iğne falan verdi kesemın büyüdüğünü Icınde de yolk kesesı oluştuğunu yalnız bebek ve kalp atımı suan olmadığını söyledi aklıma takılan yolk kesesı önce mı oluşur o oluşmuşsa küçük de olsa bebek gorunmesı gerekmiyor muyduEki Görüntüle 3196491 Eki Görüntüle 3196491
Gerçekten mıBenımde yolk kesesinden bir hafta sonra kalp atışı duyuldu canım stres yapma :)
Böyle başımı döndürüyor gibi oluyor yatıyorum ama böyle midem falan çok bulandırmıuorYa korkacak birşey yok canım elini yıka ilacı itebildigin kadar içeri yit zaten kendisi gider emin ol çok rahatlarsın sen nasıl o ilacı icmene rağmen ayağa kalkıyosun beni çok fena yapıyordu ayrica midemide berbat etti
Vajinal 4+6 aynı şekilde vajinal ile kalp atışı 5+6 canım. Bir hafta sonra da karından duyuluyordu zatenGerçekten mıPeki kaçıncı haftada gördünüz yolk kesesinı
Merhaba. Ayni seyi yasadim bebek ve kalp atimini 6+2 de duymustm 5+4 de sdce yolk sac vardiArkadaşlar merhaba 4 hafta 5 günlükken doktora gittiğimde küçük bi kesem oluşmuştu doktor Kesenın boyu falan güzel demısrı 5+4 de klozete baya kan geldıgını gördüm kanamam oldu doktora gittim doktor kesemın biraz altında kanama alanı oluştuğunu söyledi iğne falan verdi kesemın büyüdüğünü Icınde de yolk kesesı oluştuğunu yalnız bebek ve kalp atımı suan olmadığını söyledi aklıma takılan yolk kesesı önce mı oluşur o oluşmuşsa küçük de olsa bebek gorunmesı gerekmiyor muyduEki Görüntüle 3196491 Eki Görüntüle 3196491
Ayrica yolk sac bebek olusumu olacaginin buyuk ihtimal habercisidir yani normalde zten erken gidersen once kese sonra yolk sac sonra bebek kalp atjmi şekilde ogreniorsun hersyi hatta bn ilk gittigimde kese bile yoktu okdr erkrn gtmistm sonrs sonra hepsi olduİşte bende ki sorun şu keseme bakarsanız 5 hafta 4 günlüğüm yolk saç var ama bebek ve kalp atımı daha yok benim kanama alanım 2.5 cm
Sakinolun bebeğin görünmemesi normal ben 1 hafta yolk kesesini görmeyi bekledim yolk oluştuktan sonra büyük ihtimalle bebekde oluşuyomuş ben kalp atışını 7 haftada duydum düşününArkadaşlar merhaba 4 hafta 5 günlükken doktora gittiğimde küçük bi kesem oluşmuştu doktor Kesenın boyu falan güzel demısrı 5+4 de klozete baya kan geldıgını gördüm kanamam oldu doktora gittim doktor kesemın biraz altında kanama alanı oluştuğunu söyledi iğne falan verdi kesemın büyüdüğünü Icınde de yolk kesesı oluştuğunu yalnız bebek ve kalp atımı suan olmadığını söyledi aklıma takılan yolk kesesı önce mı oluşur o oluşmuşsa küçük de olsa bebek gorunmesı gerekmiyor muyduEki Görüntüle 3196491 Eki Görüntüle 3196491
canımmm nasılsın? bende dun kontrole gıttım kesem bıraz düzensiz, kese etrafında kanama alanı vardı..Arkadaşlar merhaba 4 hafta 5 günlükken doktora gittiğimde küçük bi kesem oluşmuştu doktor Kesenın boyu falan güzel demısrı 5+4 de klozete baya kan geldıgını gördüm kanamam oldu doktora gittim doktor kesemın biraz altında kanama alanı oluştuğunu söyledi iğne falan verdi kesemın büyüdüğünü Icınde de yolk kesesı oluştuğunu yalnız bebek ve kalp atımı suan olmadığını söyledi aklıma takılan yolk kesesı önce mı oluşur o oluşmuşsa küçük de olsa bebek gorunmesı gerekmiyor muyduEki Görüntüle 3196491 Eki Görüntüle 3196491
Evet kuzum çok şükür kalp seslerını de duydumcanımmm nasılsın? bende dun kontrole gıttım kesem bıraz düzensiz, kese etrafında kanama alanı vardı..
sen ne yaptın gördün mü bebişini ?
Benim kesemde düzensizlik yoktucanımmm nasılsın? bende dun kontrole gıttım kesem bıraz düzensiz, kese etrafında kanama alanı vardı..
sen ne yaptın gördün mü bebişini ?
Ay. Çok sevindimmmEvet kuzum çok şükür kalp seslerını de duydum
Korkma müsaitsen fotoğrafını atsana bi bakayım kanama alanın nerde bide kanaman olmuşmuyduAy. Çok sevindimmm
Darısı bana olsun ya
Kuzum tüp bebekle hamileyim 5haftalik ..ilk kontroldu dün..Korkma müsaitsen fotoğrafını atsana bi bakayım kanama alanın nerde bide kanaman olmuşmuydu
Kuzum tüp bebekle hamileyim 5haftalik ..ilk kontroldu dün..
Kanamam.yok aslında , doktor kese Yuvarlak değil biraz düzensiz dedi..
Kese kanarinda kanama alanı varmış .
pruluton yaptı birde progestan fitil ve prolutex iğne kullanıyorum
Kuzum tüp bebekle hamileyim 5haftalik ..ilk kontroldu dün..
Doktor ne dedi kanama alanı icinKuzum tüp bebekle hamileyim 5haftalik ..ilk kontroldu dün..
İğneler ile yok olabilir dedi..Doktor ne dedi kanama alanı icin
Bende iğne vuruldum canım hatta şuanda küçükte olsa kanama alanım yine var pazartesi yine vurulcamİğneler ile yok olabilir dedi..
Kese de toparlayabilir..ama tam tersi de olabilir tabi..
Gebelik bozukluk var ise gebelik zaten ilerlemez vs dedi
Aynen kanama alanı olabiliyor ya,Bende iğne vuruldum canım hatta şuanda küçükte olsa kanama alanım yine var pazartesi yine vurulcam
İnşallah canımAynen kanama alanı olabiliyor ya,
Kesem de düzelir inşallah
Canım merhaba ben 8.haftadayım pazartesi günü yine kanamam oldu gittim iğne falan vuruldum kanamam durdu yani olmadı başka bugün gittim kese etrafında yine kanama alanı var dedi anlamadım ya neden oluyor bunlar ama kalp sesini duyduk sukurBen 10. Haftadayım canm
Mutlaka zorunlu ihtiyaclar disinda kalkma dinlen cnm dinlenince gecer insaaallah aminnnCanım merhaba ben 8.haftadayım pazartesi günü yine kanamam oldu gittim iğne falan vuruldum kanamam durdu yani olmadı başka bugün gittim kese etrafında yine kanama alanı var dedi anlamadım ya neden oluyor bunlar ama kalp sesini duyduk sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?