- 10 Şubat 2024
- 40
- 22
- 8
- 31
- Konu Sahibi merlin2911
Tabiiiii verdimm
çarşamba Allah nasip ederse ultrasona gidiyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim gözünüz aydın :) darısı başıma, tabi tüm isteyenlere deTabiiiii verdimmçarşamba Allah nasip ederse ultrasona gidiyoruz
![]()
Var gözüküyo sizde deBen de şoktayım inanamıyorum sizce doğru mudur
Nereye kime sorsam bilemedim
O kadar negatif test yaşadım ki
Doğruluğu sorguluyorum
Hayırlısı ile kucağa almayı nasip etsinAmin inşallah
İlişki vs oldu mu bu süreçte? Yerleşme kanaması da devam edebiliyor bazılarında bi süre, eğer kırmızı değilse çok sorun etmiyor doktorlar ama doktorunuz yine de önlem almış, bence sorun yokturHanımlar selamlar tekrardan benbugün 8.haftamızdayız 3 gün önce kalp atışımızı duyduk bu sabah acil doktora gittim
idramımı yaptıktan sonda peçeteye açık pembe turumcunsu bi kanama oldu sebebi ne olabilir? Ultrasonda bebek saglıklı gözükoyr progestan ve igne olarakta ilaç verdi başına gelen başka biri var mı acaba ??????
![]()
Kan vermelisin 4 gün gecikmiş.Hemen kan ver benceMerhaba bende 1 hafta önce yaptım bu testi böyle çıktı ama gün içinde yaptım daha önce yaptıklarım hep tek çizgiydi sabah ilk idrarla tekrar denedim tek çizgi çıktı reglimde 4 gün gecikti böyle bir durum yaşayan var mı
Yok ilişki vs yok kırmızı değil be peçeteye geliyo sadece minnacık kalp atışı vs hepsi sağlıklı ama korkuyorum tabikiİlişki vs oldu mu bu süreçte? Yerleşme kanaması da devam edebiliyor bazılarında bi süre, eğer kırmızı değilse çok sorun etmiyor doktorlar ama doktorunuz yine de önlem almış, bence sorun yoktur![]()
İçte kalanlar çıkıyordur kırmızıya dönmedikçe doktorunuz da önlem almışken korkmayınYok ilişki vs yok kırmızı değil be peçeteye geliyo sadece minnacık kalp atışı vs hepsi sağlıklı ama korkuyorum tabiki![]()
Canım idrarda çıktıysa kanda da çıkar bence. Ama daha net olsun diyorsan 4 gün kadar bekle istersenben
Ben dün idrarda yaptım çıktı kanda çıkmadıCanım idrarda çıktıysa kanda da çıkar bence. Ama daha net olsun diyorsan 4 gün kadar bekle istersenkanda daha sonra yükselme ihtimali var mı adet tarihime 8 gün var