kizlar 2 yıllık evliyim bu süreçte hep eşim korundu ancak son iki ay ben Doğum kontrol hapı kullanarak korunduk.gecen aydan itibaren ilacı bıraktım ve ikimizde korunmadık.yumurtlama günüm takvime göre bugün ve yine şımarıklık yaptık söylemesi ayıp benim merak ettiğim ilacı bırakır bırakmaz ilk aydan hamile kalan var mi ve yumurtlama günü de hamile kalma olasılığım var mi tecrübeli olanlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Canim bizde 3 yil kondom ile korunduk 5 ay oncede biraktik korunmayi yumurtlama gunune denk gelen iliskilerimizde oldu ama malesef hala bi bebegimiz olmadi yani bu is allahtan kimse bileemz ama ilaci birakinca hemen hamile kalanlarida duymadim degil insllah guzel haber veririsin yakinda
Allahım size de tez zamanda nasip etsin insallah canim .bende Doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra ilk ay hamile kalanları duydum da bi ihtimal diye heyecanlandım . Bebek icin erken diye düşünüyordum ama bi baktım ikimizde korunmuyoruz ve istiyoruz o şekilde merak ettim bende. Yumurtlama günüm bugün bakalım adetime 13 gün var bu 13 günde de bebek olur umuduyla iliski olmalı mi
2sene hapla korundum. Esim hic korunmadi. Hapi biraktim bidaha adet olmadim. Yumurtlama takibi falan da yapmadim gerci rast gele. Ne zaman denk gelirse canimiz isterse. Gec döllenme de olsa ilk aydan gebe kaldim hamd olsun simdi 22+4 deyiz :)
Rabbim gönlünüze göre hayirlisini versin
Allahım size de tez zamanda nasip etsin insallah canim .bende Doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra ilk ay hamile kalanları duydum da bi ihtimal diye heyecanlandım . Bebek icin erken diye düşünüyordum ama bi baktım ikimizde korunmuyoruz ve istiyoruz o şekilde merak ettim bende. Yumurtlama günüm bugün bakalım adetime 13 gün var bu 13 günde de bebek olur umuduyla iliski olmalı mi