Çocuk Hastalıkları Acil!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mavisuperisi_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
38
15
3
34
Gecenin bu saatinde farkettim Arkadaşlar 24 aylık oğlum ateşlendi . Dolven ateş düşürücü vermiştik öglen daha dogrusu babası vermişti. Gece ateşlendi dolven veriyim dedim son kullNma tarihine baktığımda 12. 2017 yazıyordu. Bir sıkıntı olmadı suana kadar ama görünce çok endişe ettim . Biraz bakındım nette gecenin 3 ü doktoruda arayamadım ama bazı kişiler güvenlik nedeniyle son kullanma tarihi arasında bir yada 3 ay olduğu yazıyor tarihde çok yakın 12.ay ama annelik işte içimde bir telaş başladı. Bilgisi olan var mı acaba?
Konu burdan taşınmasın lütfen

Gecenin bu saatinde farkettim Arkadaşlar 24 aylık oğlum ateşlendi . Dolven ateş düşürücü vermiştik öglen daha dogrusu babası vermişti. Gece ateşlendi dolven veriyim dedim son kullNma tarihine baktığımda 12. 2017 yazıyordu. Bir sıkıntı olmadı suana kadar ama görünce çok endişe ettim . Biraz bakındım nette gecenin 3 ü doktoruda arayamadım ama bazı kişiler güvenlik nedeniyle son kullanma tarihi arasında bir yada 3 ay olduğu yazıyor tarihde çok yakın 12.ay ama annelik işte içimde bir telaş başladı. Bilgisi olan var mı acaba?
Konu burdan taşınmasın lütfen
112 yi arayın durumu anlatip doktorla görüşmek istediğinizi söyleyin. Onlar doktora bağlıyorlar hemen daha net bilgi alırsınız.
Ben geç saatte bir sorum olursa acil böyle yapıyorum . Çok ilgili davranıyorlar

Çok uzun süre geçmemiş sıkıntı olmaz içiniz rahat olsun , tekrar vermeyin sadece.ayrıca içiniz rahat olması adına nöbetçi eczane listesinden ulaşıp bir eczacıya danışabilirsiniz 112 yi bunun için meşgul etmeyin.

Ateşimiz en son 8 gibi çıkmıştı fitil verdim . Şimdi 3 gibi tekrar başladı. Dün geceden beri boyleyiz ama ben dolveni oglen verdik diye hatırlıyorum. Eşim verdi diye hatırlıyorum. Teşekkür ediyorum arkadaşlar cvplar için ..

Böyle durumlarda alo 114 zehir hattını arayın ilaçlarla ilgili her türlü soruya cok guzel cevap veriyorlar

Back
X