Acil

sendemibrutus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
2.319
2.014
333
İstanbul
Kızlar 20 haftalık hamileyim. Doktorum renkli ultrason çektir dedi 10 gün içinde. Devlette yaptıracağım, sürekli izin alabilen biri değilim maalesef. Diyorlar ki doktor hangi haftada uygun görürse.Kızlar siz kaçıncı haftada çektirdiniz lütfen bilgi verebilir misiniz randevu alacağım ayrıca aynı gün tetenoz aşısı olacağım sakıncası olur mu ?

Son düzenleme:
Renkli ultrason dediğin detaylı ultrason heralde demi. Eğer oysa ne aşının ultrasona nede ultrasonun aşıya zararı var.

Sakıncası olmaz da o aşı çok can acıtıyo 1 hafta kolumdan ağrı gitmedi benm

Genellikle 21. hafta da bakılması gerekiyor en net o zaman görülüyor bazı doktorlar 24. haftaya kadar bakıyor diye biliyorum. Aşınızın da ultrasonu etkileyeceğini sanmıyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Randevu olayını hallettim.İnşallah doktor şimdi git 21. haftada gel demez Teşekkür ederim.
Gelişimi anlayabilmesi için galiba önemli haftası
Isterseniz doktorla gorüşün devlet hastanesi bile olsa en azindan sekreterine sorup bilgi alabilirsiniz

Gelişimi anlayabilmesi için galiba önemli haftası
Isterseniz doktorla gorüşün devlet hastanesi bile olsa en azindan sekreterine sorup bilgi alabilirsiniz

Ah be canım dün 15 tane hastane aradım, bilgi de vermiyorlar. Buraya geleceksiniz diyor.Ben de oturdum saaatlerce ağladım sinirlerim bozuldu.İzin problem oluyor bizde de Git gel yapma şansım yok.Gideceğim gün tam 21 hafta olucak inşallah olur.

InsaAllah canim üzme kendini hallolur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…