• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil

lov3y

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
817
1.081
43
31
KIzlar ben 29 gun leke leke geldi adet oluyorum sandim ama 3 gun oldu hala ayni sekilde regl gelmedi lekelenm3 devam ediyor bugun 31 gun dongumun hamilelik testi yaptim negatif ara ara agrim oluyor ama kahve l3keden baska birsey yok basiniza hic boyle hirsey geldimi

Yok hayir polikistik durum yok erken olurumda gec olmam mevsimsel dedim basta ama 3 gundur kahverengi leke geliyor dun erken gebelik testi yaptim negatif degisik bir durum cozemedim
Stresten kaynaklanan bir durumda olabilir yerleşme kanaması da adet tarihiniz nedir

26 eylul son adet tarihim
Anladım, lekenin miktarı nasıldı peki. Çünkü adet doneminiz gelmiş hemen hemen bu yüzden ayırt etmek zor yerleşme kanamasında renk yoğunluk önemlidir belkide adetiniz sökülüyor da olabilir. Sabah ilk idrarla evde gebelik testi yapabilirsiniz sağlıklı bir sonuç almak için.. eğer negatif çıkarsa zaten sökülüyor demektir. Rabbim şifa versin 🤲

Anladım, lekenin miktarı nasıldı peki. Çünkü adet doneminiz gelmiş hemen hemen bu yüzden ayırt etmek zor yerleşme kanamasında renk yoğunluk önemlidir belkide adetiniz sökülüyor da olabilir. Sabah ilk idrarla evde gebelik testi yapabilirsiniz sağlıklı bir sonuç almak için.. eğer negatif çıkarsa zaten sökülüyor demektir. Rabbim şifa versin 🤲
3 gunsur sabahlari geliyor sonrasi yok suandada kssildi gibi regl donmezse ya cocuk istiyorum o ayrida bu belirsizlik kafa karistiriyor tsk ederim bu arada Rabbim herkese gonlundekini kolaylikla tez zamanda hayirlisina cevirerek versin insallah

3 gunsur sabahlari geliyor sonrasi yok suandada kssildi gibi regl donmezse ya cocuk istiyorum o ayrida bu belirsizlik kafa karistiriyor tsk ederim bu arada Rabbim herkese gonlundekini kolaylikla tez zamanda hayirlisina cevirerek versin insallah
Amin 🙏 imkanınız varsa bir kan verin bence. Hem rahatlatır sizi böyle belirsizlik daha zor umarım sizinledir bebisiniz 🥰

Yok hayir polikistik durum yok erken olurumda gec olmam mevsimsel dedim basta ama 3 gundur kahverengi leke geliyor dun erken gebelik testi yaptim negatif degisik bir durum cozemedim
Eğer gebelik şüpheniz varsa adet gecikmesini bekleyin ya da adet tarihinize yakın zamanda kan verin. Kanda muhakkak çıkar.

Back
X