Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayir polikistik durum yok erken olurumda gec olmam mevsimsel dedim basta ama 3 gundur kahverengi leke geliyor dun erken gebelik testi yaptim negatif degisik bir durum cozemedimPolikistik durumu var mıdır ? Ara kanama olabilir.
Stresten kaynaklanan bir durumda olabilir yerleşme kanaması da adet tarihiniz nedirYok hayir polikistik durum yok erken olurumda gec olmam mevsimsel dedim basta ama 3 gundur kahverengi leke geliyor dun erken gebelik testi yaptim negatif degisik bir durum cozemedim
26 eylul son adet tarihimStresten kaynaklanan bir durumda olabilir yerleşme kanaması da adet tarihiniz nedir
Anladım, lekenin miktarı nasıldı peki. Çünkü adet doneminiz gelmiş hemen hemen bu yüzden ayırt etmek zor yerleşme kanamasında renk yoğunluk önemlidir belkide adetiniz sökülüyor da olabilir. Sabah ilk idrarla evde gebelik testi yapabilirsiniz sağlıklı bir sonuç almak için.. eğer negatif çıkarsa zaten sökülüyor demektir. Rabbim şifa versin26 eylul son adet tarihim
3 gunsur sabahlari geliyor sonrasi yok suandada kssildi gibi regl donmezse ya cocuk istiyorum o ayrida bu belirsizlik kafa karistiriyor tsk ederim bu arada Rabbim herkese gonlundekini kolaylikla tez zamanda hayirlisina cevirerek versin insallahAnladım, lekenin miktarı nasıldı peki. Çünkü adet doneminiz gelmiş hemen hemen bu yüzden ayırt etmek zor yerleşme kanamasında renk yoğunluk önemlidir belkide adetiniz sökülüyor da olabilir. Sabah ilk idrarla evde gebelik testi yapabilirsiniz sağlıklı bir sonuç almak için.. eğer negatif çıkarsa zaten sökülüyor demektir. Rabbim şifa versin![]()
Amin3 gunsur sabahlari geliyor sonrasi yok suandada kssildi gibi regl donmezse ya cocuk istiyorum o ayrida bu belirsizlik kafa karistiriyor tsk ederim bu arada Rabbim herkese gonlundekini kolaylikla tez zamanda hayirlisina cevirerek versin insallah
Tsk ederim umarimAminimkanınız varsa bir kan verin bence. Hem rahatlatır sizi böyle belirsizlik daha zor umarım sizinledir bebisiniz
![]()
Eğer gebelik şüpheniz varsa adet gecikmesini bekleyin ya da adet tarihinize yakın zamanda kan verin. Kanda muhakkak çıkar.Yok hayir polikistik durum yok erken olurumda gec olmam mevsimsel dedim basta ama 3 gundur kahverengi leke geliyor dun erken gebelik testi yaptim negatif degisik bir durum cozemedim
Tsk ederim sanirim kan vermek mantikliEğer gebelik şüpheniz varsa adet gecikmesini bekleyin ya da adet tarihinize yakın zamanda kan verin. Kanda muhakkak çıkar.
AminHakkınızda hayırlısı![]()