acil?

Hamilelerin içebildiği bi ağrı kesici vardı isim vermeyelim, doktorunuza danıştınız mı?

gidemedim doktoraa canm devlet hastanesi oldugu için bi gtmem için baya beklemem lazım ordada beklmek beni daha kötü yapıcak

Tansiyonunu bir ölçtüm istersen hamileliğe bağlı yüksek tansiyon yaşayabilirsiniz. Dr görün

Ama almadan mutlaka dr una danış canım.. Mesela benim dr um ilaç içirmedi dediğim gibi bol bol su iç 4-5 gün içinde kesilecek ağrı demişt ve öyle oldu .. Burdaki diğer üyelerinde söylediği gibi Sakın druna danışmadan ilaç içme ve alma

ben çok su tüketiyorum sol kaşımın üstündeydi agrı şimdi ensemde agrı var devlet hastanesi olnca orda sıra beklemek daha kötü yapcak beni

mumkunse bol bol uyuyun..kan basinciniz arttigi icin basiniz agriyabilir.

Hamilelilte belli ilaçlar kullamılıyor ama doktora danışmadan almayın. Belki bir tülbentle başınızı sıkmak bir nebze rahatlatır. Ben ilaç kullanmaya karşıyım o yüzden hep bu yöntemi kullanıorum. Başımı güzelce sıkıp sessiz bi odada yatıorum. Hani ilaç kadar etkili değil ama rahatlasın:-D

Doktorunuza danışmadan ilaç almayın. Devlet hastanelerinden randevu alabiliyorsunuz, beklemenize gerek yok.

Kolonyayla başınıza masaj yapın. İki elinizi başınızın iki yanında parmaklarınız açık şekide yerleştirin, avuçlarınız başınıza değmesin sadece parmak uçları. Gözünüzü kapatın, üç saniye sıkın üç saniye bırakın. Bunu 50-60 kez tekrarlayın.

Burnunuzun bir deliğini kapatın, açık olandan derin bir nefes alın, ona kadar sayın ağzınızdan verin. Her delik için 10'ar kez tekrarlayın. Yetmezse baştan alın.

Benim baş ağrısı geçirmek için kullandığım yöntemler bunlar.

nane yagı sür dedi bir arkadaş bende ilaç almak istem,yorum burası dogu oldugu için canm sıkıntı tek kadın dogum var sabah 7 de randevu alıyorum 2 de sıra geliyo çok sıkntılı o konuda burası

nane yagı sür dedi bir arkadaş bende ilaç almak istem,yorum burası dogu oldugu için canm sıkıntı tek kadın dogum var sabah 7 de randevu alıyorum 2 de sıra geliyo çok sıkntılı o konuda burası
sağlık ocağı yok mu canım oraya başvur onlar yazar ağrı kesici.Ben kullanıyordum hamileyken bir zararını görmedim.Tabi çok sık kullanma yine de ama gerçekten kötüysen kullanabilirsin.

nane yağını bazı drlar hamilelere önermiyor haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…