• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.410
65.394
598
Merhaba arkadaslar cok acil olarak Izmir'de heyet raporu veren bir hastane var mi? Ozel hastane de olabilir parayla da olabilir, bilen biri acil yazarsa cok sevinirim. Bir arkadasim icin, cok onemli bir saglik sorunu icin gerekiyor..

Gec cevap verirsem kusura bakmayin maalesef musait degilim. Elimden geldikce cevaplamaya calisacagim.

Simdiden herkese tesekkurler.
Edit:
Arkadaslar simdi ben arkadasima buranin linkini attim da sey diyor. 2 3 gunluk rapor degil 2 3 aylik olacak en az diyor. Bi de hastanede hangi bolume basvurmak lazim bunun icin, kiminle gorusmek lazim. Hastaneye gidince ne diyecegim nasil diyecegim falan diyor. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Hasta olan arkadasim degil. Is yerine verip oglunuun yaninda refakatci olarak kalmasi icin bu raporu almasi lazim.
Izmirde olanlar bilenler Allah rizasi icin yardim edin. .
Burdan soyleyemeyenler ozel mesaj atabilirler bana..
Bu arada arkadasimin oglu daha once de ayni hastaligi gecirdi. 2014 yılında almis izin bakmak için. Ve O zaman vermisler. Allah korusun cocugun baska hastaligi olsaymis yine izin alma durumu varmis ama ayni hastalik nuksettigi icin alamazmis. Bu arada devlette calisiyor.

Bu sebeple başka yontem bilenler bilgilendirirse seviniriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar cok acil olarak Izmir'de heyet raporu veren bir hastane var mi? Ozel hastane de olabilir parayla da olabilir, bilen biri acil yazarsa cok sevinirim. Bir arkadasim icin, cok onemli bir saglik sorunu icin gerekiyor..

Gec cevap verirsem kusura bakmayin maalesef musait degilim. Elimden geldikce cevaplamaya calisacagim.

Simdiden herkese tesekkurler.

İnternette aratınca 25 tane sağlık kuruluşu görünüyor. Arama motoruna "Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Hakem Hastaneler ve Yetkili Sağlık Kuruluşları" yazınca çıkıyor. Sanırım 2013 tarihli bir liste ama belki işlerine yarar.

alsancak nevvar salih işgören devlet hast.

Tepecik, Yesilyurt, Bozyaka
Ozel hastane Sifa

İnternette aratınca 25 tane sağlık kuruluşu görünüyor. Arama motoruna "Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Hakem Hastaneler ve Yetkili Sağlık Kuruluşları" yazınca çıkıyor. Sanırım 2013 tarihli bir liste ama belki işlerine yarar.
Cok tesekkurler arkadaslar ama simdi bu arkadasimin oglu hasta ve bir kere refakatci izni veriyor is yeri. Fakat uzun sureli refakatci olarak kalmasi icin heyet raporu alip dosyasinin icine koymasi lazim. Yani arkadasim kendisi hasta degil. Ama bu rapora cok ihtiyaci var.. Bu sekilde verebilecek bir yer ariyorlar..

Bu hastanelerden birine, hastalikla ilgili branstan bir doktora muayene olup durumu anlatabilir, zaten yonlendirirler ordan. Yazdigim hastaneler veriyor

Cok tesekkurler arkadaslar ama simdi bu arkadasimin oglu hasta ve bir kere refakatci izni veriyor is yeri. Fakat uzun sureli refakatci olarak kalmasi icin heyet raporu alip dosyasinin icine koymasi lazim. Yani arkadasim kendisi hasta degil. Ama bu rapora cok ihtiyaci var.. Bu sekilde verebilecek bir yer ariyorlar..

Çok geçmiş olsun. Nerede daha kısa sürede alınır, nerede uzun süre bekletip zorluk çıkarırlar vs. bilmek lazım o zaman. Ben bilmiyorum maalesef. Bilen İzmirli arkadaşlar çıkar mutlaka. Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.

Lise zamanında üniversite sınavına hazırlanmak için Alsancak Devlet Hastanesinden rapor alırdık biz.
Şansını bir denesin derim, belki hala veriyorlardır.
Geçmiş olsun.

Bu hastanelerden birine, hastalikla ilgili branstan bir doktora muayene olup durumu anlatabilir, zaten yonlendirirler ordan. Yazdigim hastaneler veriyor

Tesekkur ederim sagolun
onu bilmiyorum bilgece ama alsancak nevvar salih 1 günde veriyor raporu

Tamam cok sagol Allah razi olsun.
Çok geçmiş olsun. Nerede daha kısa sürede alınır, nerede uzun süre bekletip zorluk çıkarırlar vs. bilmek lazım o zaman. Ben bilmiyorum maalesef. Bilen İzmirli arkadaşlar çıkar mutlaka. Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.
Amin Allah razi olsun insallah..

Arkadaslar simdi ben arkadasima buranin linkini attim da sey diyor. 2 3 gunluk rapor degil 2 3 aylik olacak en az diyor. Bi de hastanede hangi bolume basvurmak lazim bunun icin, kiminle gorusmek lazim. Hastaneye gidince ne diyecegim nasil diyecegim falan diyor. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Doktorlar pimpirikli sorusturma acacagiz deyip vermiyorlarmis.

Bi de eger burdan yazamazsaniz ozelden de yazabilirsiniz arkadaslar. Bilgisi olan mesaj atsin ona ozel mesajla donerim ben ona.
Yani oyle hemen verilecek bir seu istiyoruz. Ve tam kesin bilgi. Nasil olacak kime gidilecek falan filan..

Gecmis olsun canım 3 aylık raporu kendi için mi alacak arkadasin eğer öyleyse biraz sıkıntılı olabilir diye düşünüyorum. :(

Hastaligi neyse ilgili servise muayene olup ogrensin. Ilk adim bu.

Gecmis olsun canım 3 aylık raporu kendi için mi alacak arkadasin eğer öyleyse biraz sıkıntılı olabilir diye düşünüyorum. :KK43:
Evet canim kendisi icin almasi lazim ama hasta olan kendisi degil. Oglu kemoterapi goruyor ve refakatci olarak yaninda kalmasi lazim. Is yerinin de izin vermesi icin bu heyet raporuna ihtiyaci var.

Hastaligi neyse ilgili servise muayene olup ogrensin. Ilk adim bu.

Onun hastaligi degil iste yukarda da yazdim..

Evet canim kendisi icin almasi lazim ama hasta olan kendisi degil. Oglu kemoterapi goruyor ve refakatci olarak yaninda kalmasi lazim. Is yerinin de izin vermesi icin bu heyet raporuna ihtiyaci var.

Onun hastaligi degil iste yukarda da yazdim..
Cocugunun hastaligiyla ilgili demek istedim bilgece :) enerjin dusuk bu aksam galiba :))

Cocugunun hastaligiyla ilgili demek istedim bilgece :) enerjin dusuk bu aksam galiba :))

Ya evet yogunum misafirlerim var ondan. Cocuk hastanede yatiyor. Yani anne cocugun hastaligini gosterip kendisine heyet raporu alabilir mi? Bunu mu demek istiyosunuz ben tam bilmiyorum da bu işleri. .

Ya evet yogunum misafirlerim var ondan. Cocuk hastanede yatiyor. Yani anne cocugun hastaligini gosterip kendisine heyet raporu alabilir mi? Bunu mu demek istiyosunuz ben tam bilmiyorum da bu işleri. .
Arkadaşın özelde mi çalışıyor devlette mi devlet ise 2 yıl ücretsiz izin hakkı varsa onu arastirsin.

Tabii. Es, cocuk, anne, baba icin refekatci olabilir memurlar. Hatta yol ucreti bile veriliyor sehirdisiysa.
Bahsettiginiz tedavi icin kesinlikle alir

Back
X