- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Merhaba arkadaslar cok acil olarak Izmir'de heyet raporu veren bir hastane var mi? Ozel hastane de olabilir parayla da olabilir, bilen biri acil yazarsa cok sevinirim. Bir arkadasim icin, cok onemli bir saglik sorunu icin gerekiyor..
Gec cevap verirsem kusura bakmayin maalesef musait degilim. Elimden geldikce cevaplamaya calisacagim.
Simdiden herkese tesekkurler.
alsancak nevvar salih işgören devlet hast.
Tepecik, Yesilyurt, Bozyaka
Ozel hastane Sifa
Cok tesekkurler arkadaslar ama simdi bu arkadasimin oglu hasta ve bir kere refakatci izni veriyor is yeri. Fakat uzun sureli refakatci olarak kalmasi icin heyet raporu alip dosyasinin icine koymasi lazim. Yani arkadasim kendisi hasta degil. Ama bu rapora cok ihtiyaci var.. Bu sekilde verebilecek bir yer ariyorlar..İnternette aratınca 25 tane sağlık kuruluşu görünüyor. Arama motoruna "Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Hakem Hastaneler ve Yetkili Sağlık Kuruluşları" yazınca çıkıyor. Sanırım 2013 tarihli bir liste ama belki işlerine yarar.
Cok tesekkurler arkadaslar ama simdi bu arkadasimin oglu hasta ve bir kere refakatci izni veriyor is yeri. Fakat uzun sureli refakatci olarak kalmasi icin heyet raporu alip dosyasinin icine koymasi lazim. Yani arkadasim kendisi hasta degil. Ama bu rapora cok ihtiyaci var.. Bu sekilde verebilecek bir yer ariyorlar..
Bu hastanelerden birine, hastalikla ilgili branstan bir doktora muayene olup durumu anlatabilir, zaten yonlendirirler ordan. Yazdigim hastaneler veriyor
onu bilmiyorum bilgece ama alsancak nevvar salih 1 günde veriyor raporu
Amin Allah razi olsun insallah..Çok geçmiş olsun. Nerede daha kısa sürede alınır, nerede uzun süre bekletip zorluk çıkarırlar vs. bilmek lazım o zaman. Ben bilmiyorum maalesef. Bilen İzmirli arkadaşlar çıkar mutlaka. Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.
Gecmis olsun canım 3 aylık raporu kendi için mi alacak arkadasin eğer öyleyse biraz sıkıntılı olabilir diye düşünüyorum.Arkadaslar simdi ben arkadasima buranin linkini attim da sey diyor. 2 3 gunluk rapor degil 2 3 aylik olacak en az diyor. Bi de hastanede hangi bolume basvurmak lazim bunun icin, kiminle gorusmek lazim. Hastaneye gidince ne diyecegim nasil diyecegim falan diyor. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Doktorlar pimpirikli sorusturma acacagiz deyip vermiyorlarmis.
Izmirde olanlar bilenler Allah rizasi icin yardim edin. .
Hastaligi neyse ilgili servise muayene olup ogrensin. Ilk adim bu.Arkadaslar simdi ben arkadasima buranin linkini attim da sey diyor. 2 3 gunluk rapor degil 2 3 aylik olacak en az diyor. Bi de hastanede hangi bolume basvurmak lazim bunun icin, kiminle gorusmek lazim. Hastaneye gidince ne diyecegim nasil diyecegim falan diyor. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Doktorlar pimpirikli sorusturma acacagiz deyip vermiyorlarmis.
Izmirde olanlar bilenler Allah rizasi icin yardim edin. .
Evet canim kendisi icin almasi lazim ama hasta olan kendisi degil. Oglu kemoterapi goruyor ve refakatci olarak yaninda kalmasi lazim. Is yerinin de izin vermesi icin bu heyet raporuna ihtiyaci var.Gecmis olsun canım 3 aylık raporu kendi için mi alacak arkadasin eğer öyleyse biraz sıkıntılı olabilir diye düşünüyorum.
Hastaligi neyse ilgili servise muayene olup ogrensin. Ilk adim bu.
Cocugunun hastaligiyla ilgili demek istedim bilgece :) enerjin dusuk bu aksam galiba :))Evet canim kendisi icin almasi lazim ama hasta olan kendisi degil. Oglu kemoterapi goruyor ve refakatci olarak yaninda kalmasi lazim. Is yerinin de izin vermesi icin bu heyet raporuna ihtiyaci var.
Onun hastaligi degil iste yukarda da yazdim..
Cocugunun hastaligiyla ilgili demek istedim bilgece :) enerjin dusuk bu aksam galiba :))
Çocuğununun hastalığıyla ilgili rapor çocuğa çıkar ama anneye vermezler diye biliyorum 3 aylık raporu biraz zor olur gibime geliyor.Cocugunun hastaligiyla ilgili demek istedim bilgece :) enerjin dusuk bu aksam galiba :))
Arkadaşın özelde mi çalışıyor devlette mi devlet ise 2 yıl ücretsiz izin hakkı varsa onu arastirsin.Ya evet yogunum misafirlerim var ondan. Cocuk hastanede yatiyor. Yani anne cocugun hastaligini gosterip kendisine heyet raporu alabilir mi? Bunu mu demek istiyosunuz ben tam bilmiyorum da bu işleri. .
Tabii. Es, cocuk, anne, baba icin refekatci olabilir memurlar. Hatta yol ucreti bile veriliyor sehirdisiysa.Ya evet yogunum misafirlerim var ondan. Cocuk hastanede yatiyor. Yani anne cocugun hastaligini gosterip kendisine heyet raporu alabilir mi? Bunu mu demek istiyosunuz ben tam bilmiyorum da bu işleri. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?