- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
http://www.dpb.gov.tr/tr-tr/gorus/refakat-izniYa evet yogunum misafirlerim var ondan. Cocuk hastanede yatiyor. Yani anne cocugun hastaligini gosterip kendisine heyet raporu alabilir mi? Bunu mu demek istiyosunuz ben tam bilmiyorum da bu işleri. .
Arkadaş memur mu?
Bilen birisine danışdım cocuğu hasta ve bakacak kimsesi yoksa heyet raporu alabilirmiş cocuğuna bakmalısın yükümlü olduğu için diğer şartlarda heyet raporu almak zormuşYani memur mu bilmiyorum acikcasi Bi sorucsm o da buralari okuyor elbet bakacaktir. Sagolun arkadaslar..
Her hangi bir devlet hastanesine gitse olur canım
Cok gecmis olsun Allah sifa versin insallah Izmiri bilmiyorum ama heyet raporunu calistigi ilden alması şart degil farklı bir ilden de alabilir. Bir yerlerde tanıdıgı bir doktor varsa daha kolay olur belki isi. Ben bir kez kullandım heyet raporu farklı bir ilden almıstım. Umarım bir an önce alabilir arkadasınız
Çok çok geçmiş olsun kardeşim.
Çok üzüldüm.
Ben Yeşilyurt Atatürk Araştırma hastanesinden almıştım heyetimi.
Gidip danışmaya başvurunca heyet aşaması başlıyor.
Çok kolay bir durum değil maalesef.
Benim kronik bir rahatsızlığım olduğu için alabilmiştim.
Allahım arkadaşın da bebesinin de yardımcısı olsun inşallah...
Daha once heyet raporumu almış. Ayliksiz izin alabilir bence devlet memuru 2 yıl ücretsiz izin hakkı var.Arkadaslar ilk mesaja ekleme yaptim. Ilk alisi olmadigi icin maalesef vermiyirlarmis.
Daha once heyet raporumu almış. Ayliksiz izin alabilir bence devlet memuru 2 yıl ücretsiz izin hakkı var.
İnşallah iyilesir çocukta. Ozeller dha kolay veriyor heleki bi tandik dr varsa cozer bu isi heyet kolay dil kac tane dr giriyor ama almasi kolay olur hasta yakını oldgu icin .Bazilari İnsiyatif kullanıp veriyor inşallah hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?