- 26 Aralık 2015
- 60
- 22
- 18
- 37
- Konu Sahibi aykirimunzevi
-
Aynı fikirdeyimÇalışma ortamı nasıl? Aynı ofisteyseniz çay kahve getirmeyi teklif edebilirsiniz.
Evden bir şey getirirseniz ikram edip hafiften diyalog kurmaya başlarsınız.
Ortak arkadaşlardan ortak zevkiniz var mı öğrenip oradan konu açabilirsiniz..
Genelde böyle insanları hep üzerler. Bu tür insanları yara bandı olarak kullanıp kendi eski kalp kırıklıklarını tedavi eder ve sonra "heyecan" duyamadım diye yine kalbini kırdıracak, kendisine eziyet üstüne eziyet çektirecek bir "ıssız adam" bulurlar...Fakat sorun şu ki dünyanın en utangaç insanıyla karşı karşıyayım. Ben açılmasını bekliyorum ama beni görünce nefesi kesiliyor, kıpkırmızı oluyor vs.
İpek kozasından henüz çıkmayan tırtılı çıkartmanın anlamı yok.Açılsın yani.Armut piş ağzıma düş olmuyor.Yarın çıksanız başka şeylerden utangaçlık olacak.Hep ilk adımı sen mi atacaksın.Merhaba hanımlar. Yardımınıza ihtiyacım var:)
Kısaca anlatmak gerekirse; çalıştığım işyerinde bana ilgi duyduğunu, beni araştırdığını, bana adım atmak istediğini duyduğum biri var. Bana bunu söyleyen kişi öyle güzel şeyler anlattı ki bir şans vermeyi düşünüyorum. Bir de uzun süredir bir kalp kırıklığı yaşıyorum. Yeniden bu tarz tatlı heyecanlar yaşamak İçin hevesleniyorum. Mutlu olmak istiyorum. Kısacası onu tanımak istiyorum.
Fakat sorun şu ki dünyanın en utangaç insanıyla karşı karşıyayım. Ben açılmasını bekliyorum ama beni görünce nefesi kesiliyor, kıpkırmızı oluyor vs.
Ben adım atmak istemiyorum ama onun adım atması İçin ona cesaret vermek istiyorum.
Kendimi küçük düşürmeden yada aşırı meraklı gözükmeden bunu nasıl yapabilirim önerisi olan var mı?
Sizin kendisiyle iletişiminiz var mi? Önce bir sohbet başlatmayı deneyin. Konuştukça sizi tanır, samimiyetinizden cesaret alır belki..
Çalışma ortamı nasıl? Aynı ofisteyseniz çay kahve getirmeyi teklif edebilirsiniz.
Evden bir şey getirirseniz ikram edip hafiften diyalog kurmaya başlarsınız.
Ortak arkadaşlardan ortak zevkiniz var mı öğrenip oradan konu açabilirsiniz..
Aynı fikirdeyim
görünce selam ver
gülümse
sosyal medyadan like at
Genelde böyle insanları hep üzerler. Bu tür insanları yara bandı olarak kullanıp kendi eski kalp kırıklıklarını tedavi eder ve sonra "heyecan" duyamadım diye yine kalbini kırdıracak, kendisine eziyet üstüne eziyet çektirecek bir "ıssız adam" bulurlar...
Umarım sizdede böyle olmaz.
İpek kozasından henüz çıkmayan tırtılı çıkartmanın anlamı yok.Açılsın yani.Armut piş ağzıma düş olmuyor.Yarın çıksanız başka şeylerden utangaçlık olacak.Hep ilk adımı sen mi atacaksın.
lutfen once sız açılmayın eğer sevgı boyutunda bır hıssınız yoksa ... gülümseyin ...
Belki de hislerinden emin olmadan açılmak istemiyordur. Utangaç olduğunu düşünmedim
Sosyal medyadan ekle.
Gordugunde gulumse mutlaka
Baska da birsey gelmedi aklima
Gördüğünüzde selam verip gülümsemeniz ve dâvetkâr bak Anız yeterli olur bence
Bence direk bana aşık mısın diye sor.
Karşılaştığınızda masasında ya da yanında senin de tanıdığın biri olursa onunla konuşmak için yanına git. Bir bahane bul işte. Mesela " aa ne zamandır görüşemiyoruz nasılsın selam vermek istedim" filan de samimi birisiyse kahve içelim filan de. Sonra da gülümseyerek size de merhaba deyip onunla da konuşursun. Ayrılırken iyi günler görüşmek üzere de uzaklaş. Yeterince mesaj vermiş olursun.
Benim arkadaşlarım da benzer şekil de davrandı.Biz mi çok garibiz anlamadım kiHer öğle arası yürüyüş yaparken bugün karşılaşırsak bakacağım diyorum ama hiç denk gelmiyor. İnşallah yarın yapabilirim :)
Nick- yorum uyumu oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?