Acılarımın dinmesi için dualarınıza ihtiyacım var canlarım

Sizce daha iyi olacak mıyım?

• Hayır toparlanamayacaksın

OY: 0 0,0%
  • Elbette aşacaksın ama çok zaman gerekeçek

• Onun kötü olduğunu duyduğun zaman süper olacaksın

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .

pelingclu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
19
1
86
Ankara
Arkadaşlarım dualarınıza inanamayacağınız kadar çok ihtiyacım var. Köpekler gibi acı çekiyorum.

Psikiyatriye gitmek zorunda kaldım artık Panik Ataklarım oluyor CİPRALEX kullanıyorum. İnanın o biraz yaşayabilmemi sağlıyor.

Arkadaşlarım ben 8 ay boyunca çok iğrenç bir şekilde aptal yerine konmuşum.
Ben hayatımda bir ilişkiye çok zor bir şekilde başlarım.
2,5 yıl aradan sonra bir adamla tanıştırdı beni lise arkadaşım.
Bu sefer olacak dedim. Olmalı dedim. Herşey süper olucak dedim.
Tüm kırgınlıklarımı atlatacağım dedim ve başladım.
Keşke başlamasaydım arkadaşlarım. Okadar çok bağlandım okadar çok sevdimki.
Abisiyle tanıştım. Yiğenleriyle tanıştım. İş arkadaşlarıyla tanıştım. Çalııştığı firmalarla tanıştım.
O benim kardeşimi, kuzenlerimi ve iş arkadaşlarımı tanıdı.
Hayaller kurdum. Çok şey paylaştım. Çok mutluydum beee. Çokkk.
Sonra birgün aynı odada oturduğum bir abim beni çağırdı yanına sen benim kardeşim gibisin üzülmeni asla istemiyorum diye.
Bu iş arkadaşım enişteyisyle konuşmuş. Bizim kızın erkek arkadaşına verde işlerini yabancıya gitmesin. O kazansın tamam demiş oda.
Firma adını sormuş. Adam donmuş kalmış. İyide o adam EVLİ 13 yaşında kızı var demiş.
İnanmadım arkadaşlarım konduramadım yalan çıktsın die dualar ettim. Ama gerçekmiş hatta benim hayatıma girerken karısı
hamileymiş. Beni nasıl bir pislik içine çekmişler. Çok ağladı. Zorla evlendim 17 yaşında ben hiç sevmiyorum istemiyorum.
Çocuklar nasıl oldu onu bile bilmiyorum. Yabancı maddeler kullanıyormuştu hepsini bende bitirmiş. Ozamanlar olmuş.
Sen herşeyimsin beni asla bırakma. İnan herşey güzel olacak dedi. Okadar çok seviyordumki bırakamadım.
Bir kaç görüşmeden sonra aslında anlattığı gibi olmadığını gördüm. Derhal tüm bedduaları ederek bıçak gibi kestim.
Ama şimdi gayet mutlu olduğunu duyuyorum. Olmasını istemiyorum.
Çünkü ben bunu öğrendikten tam 40 gün sonra tam 20 kilo birden verdim. yemek yiyemez oldum. Hiçbirşey içemez oldum.
Harap bitap oldum. Bu ailemede yansıdı. Annem yüzünde sıkıntıdan yaralar çıktı. Babam hastalandı. Kardeşim psikolojik olarak çöktü
Bana bunları yaşatanın hiç mutlu olmasını istemiyorum. Ahım çok büyük. Onun yüzünden belkide hiçbirzaman evlenemeyeceğim
mutlu olamayacağım. Hep yaralı olarak kalacağım. İlaç inanın çok etkili. Kalbim alev alev yanıyor. Ama onu
takamıyorum kafama yapamıyorum. İlacı aldıktan 2 saat sonra gülücükler atıp duruyorum. Ama içim kan ağlıyor. Ben bu adamın
yanmasını herşeyini kaybetmesini istiyorum. Çünkü başka bir kızında hayatını karartmasını benim gibi olmasını istemiyorum.
Sizde dua edin çok çeksin. Asla iki yakası bir araya gelmesin. İşi gücü hiç rast gitmesin. Tepe taklak olsun.
Başkalarının canını yakamasın. Tam tersi o yansın.

Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim. Dualarınızı esirgemeyin benden.

Canım senin iyi olmana hayata dönmen için tabiyki dua ederiz. Ama kalkıp beddua etmemizi bekleme ki bence sende etme bırak allahından bulsun hayatta beddua kadar kötü bişey yok ve dönüp dolaşıp beddua edeni bulur unutma sana abla tavsiyesi

nasılda beddua etmişsin öyle.canım sen kaç yaşındasın ve adam kaç yaşında.13 yaşında çocuğu olduğuna göre baya büyüktür senden.kendin için dua et .ama başkaları için bence beddua etme

sizi tanıştıran arkadaşınız bilmiyormuymuş evli olduğunu ?
kendisi tanımadan sizi nasıl tanıştırır ?

haklısınız ama çok canım yanıyor. Canımın yangınından ne yaptığımı bilemiyorum saldıracak yer arıyorum inanın. çok mutsuz ve kötüyüm.

Ben 26 yaşındayım. Oda 32 yaşında. O 17 yaşında evlenmiş Kendim için allahım al şu kini içimden diye çok dua edioyorum. Bir bilseniz yaşadığım acıyı bir bilseniz nasıl öldüğümü. 20 kilo birden verdim çöp gibi kaldım. İçim çok acıyor.

sizi tanıştıran arkadaşınız bilmiyormuymuş evli olduğunu ?
kendisi tanımadan sizi nasıl tanıştırır ?

Orasıda baştan aşağıya daha bir acı zaten. Bilmez olurmu? Ben ayrıldılar biliyorum diye yeminler etti. Onuda çok fena paraladım. Ama ne fayda yangınım hergeçen gün daha çok alevleniyor. YARDIM EDİN BANA. Ne dua okuyayım ne yapayım nerelere gideyim...

Canım lise arkadaşına nedense inanmadım ayrıldılar diye biliyorum demesi pekte inandırıcı gelmedi benim fikrim bilemiyorum sana evlenmiş ayrılmış da diyebilirdi öyle değilmi sende ona göre davranırdın hareket ederdin ne bileyim neyse olan olmuş madem boşver o lise arkadaşından hayır gelmez sana
kimseye ne olursa olsun beddua etme canım lütfen beddua döner gelir sahibini bulur derler şuan için yanıyor kalbin sızlıyor için cız ediyor aşk acısı dedikleri şey malesefki böyledir ama atlatırsın yaran daha çok yeni önünde inanki o kadar güzel yıllar var ki belki bir gün geriye dönüp baktığında allahım ben bunun içinmi paralamışım kendimi ya diyeceksin evet uzun bir süreç ama sabret allaha dua et şükret haline belki başka şeylerde olabilirdi başına daha kötü şeylerde gelmiş olabilirdi sana karşı ne bileyim anlatabilmişimdir umarım rabbim kötü insanlardan uzak tutsun hepimizi sen sakin ol sakin olmaya çalış kendini ciğeri beş para etmeyen insanlar yüzünden paralama ailenide keza üzme nalet olsun de bak yoluna evet zor gerçekten zor bir süreç ama aşılmayacak hiçbir şey yoktur be güzelim inanki hayatta herşey bizler için insanlar için acılar sevgiler sahte insanlar sahte dostluklar mutluluklar vs... önemli olan yaşadıklarımızdan bir nebzede olsa kendimize ders çıkarmak birdaha böyle yapmayacağım ayağımı daha sağlam basacağım demek belki bizler iiçn kolay şuanda sana burdan bişeyler konuşmak söylemek yazmak belki sende size kolay diyeceksin benim halimden anlarsınız diyeceksin yada geçmez bu yara diyecekesin doğru haklısın ama birbirimize teselli vermeyeceksek bir nebzede olsa yüzümüzde tebessüm etmeyecekse yazdıklarımız neden soruyoruzki burda birbirimize sorular sorunlar değilmi 34 yaşındayım ben 4 yaşında bir kızım var 20 li yaşlarımda sevmiştim birini aman allahım ne sevmek ne ağlamalar salya sümük bir ablam vardı çalıştığım işyerinde tıpkı sana söylediğim şeyi söyledi bir gün gelecek güleceksin dedi eve şimdi gülüyorum ondan sonra başkası girdi hayatıma aa sevmek o değilmiş buymuş dedim kişiliklerimiz cok farklıydı babam duydu rahmetli sana göre değil dedi olsun dedim cok seviyordum (sanıyordum) ama şimdi allahım iyiki ayrılmışız iyiki rahmetli babamı dinlemişiim diyorum eşim canım herşeyim lisede sınıf arkadaşımdı şöyle söyleyeyim eşime kız arkadaşını ben ayarlamıştım çok komik gelebilir ama çok iyi iki dosttuk sıkı dosttuk meğer o beni çok seviyormuş yıllar sonra kesişti bir gün yollarımız aslında hiç kesmedik irtibatımızı ama pek yüzyüze görüşmüyoduk son kıvılcımlar başladı meğer bende onu çok seviyormuşum rabbim ayırmasın bizi 7 yılı bitirdik evliliğimizde dünya tatlısı bir kızımız var çok zor geçen bir hamileliğim hastanelerde geçen bir doğum sürecim oldu 1133 gr doğdu yavrum prematüre olarak sıkıntılar çektik doğum yaptım eşim işten cıkarıldı günlerce küvezde yatan kızım sürpriz bir şekilde hastaneden taburcu oldu tek bir şey söyleyeyimmi sana sevinemedim biliyomusun çünkü kızıma mama ve bez almayı bırak eve gidecek paramız yoktu cebimizde o kadar zor durumdaydık ama rabbim dermansız dert vermesin kimseye herşeyin başı sağlık yavrum sağlıcakla taburcu oldu ya dedik daha ne isteriz ki dedik borç harç aldık oldu kızımızı evimize getirdikten 2 saat sonra iş teklifi aldı eşim kul sıkışmayınca hızır yetişmez derler ya hani sen düşün bayram havamızı çok konuştum çok yazdım belki ama bil istedim canım sıkıntılar dertler herşey bizim için herşey geçecek yaran kabuk bağlayacak kurtulacaksın bu acıdan ve ne yani bunun yüzündenmi bu durumlara düştüm diyeceksin önünde çok çok güzel yıllar var beş para etmez insanlar için bu güzel dünyaya küsme bir gün karşına öyle biri çıkarki sen bile şaşırırsın İnşallah ÜZME KENDİNİ silkelen hayata daha sıkı sarıl beddua etme kendin için dua et sabır çek uzun yazdım kusura bakma ama belki biraz olsun kafanı dağıtırım farklı düşünmene yardımcı olurum diye düşündüm canım.

Mazlumun ahı er geç tutar.Senin yandığını bilen Allah bu sahtekarlığı elbet ona da ödetir havale et ve kendini toparla.Ayakta kalmaya çalış ki bu ona tokat gibi insin neden hayatın mahvolacakmış hayat devam ediyor tatlım kimse için üzülmeye değmez.Sadece çıkmışsınız ileri derecede bir durum yoktur umarım bundan sonrasındada insanlara karşı temkinli ol.Arkadaşın tanımıyormuymuş bu düzenbazı tanıyıpta böyle aracı olduysa onuda çıkar hayatından.Bazen hayatında yaz kış temizliği gibi dönemleri olur eskiyi atacaksın bir temizlik yapacaksın ki içinde etrafında mikrop barınmasın.Çok ama çok üzüldüm haline ama güçlü olmak en ağır darbedir hainlere.Üzen haksızlık yapan ettiğini bulur menfaat peşinde koşanda aynen ve inadına gül ki onlar ağlasın.

Son düzenleme:

Ablam sen ne güzel şeyler yazmışsın. İnan ağlaya ağlaya okudum. Lise arkadaşımla yıllar sonra görüşmeye başladık. Ben sonradan öğrendim ablam kız dolandırıcılıktan 1,5 yıl hapiste yatmış. Hiç anlamadım. Lisedeyken çok iyi bir kızdı. Adam desen geceleri arar, pat geceleri evimin oralara gelir. Nezaman arasam anında aşkım diye açar. Mesajlara anında cevaplar gelir. Nasıl anlayabilirdimki ablacım. Bildiğin beni yaktılar beter ettiler. O günahsızların günahını aldım bu insanlar yüzünden. Allahım senin aileni kansızlardan korusun ablacım. Allahım kızınla eşinle çok mutlu etsin. Allahım ağzınızın tadını asla bozmasın. İnşallahda dediğin gibi olucak ablacım. Herşeyi atlatıcam. Ama şuan okadar fena durumdayımki ablacım. Hala yemek yiyemiyorum. Psikiyatrideki hocamda inanın dedi hastalarımın %85'i bu sebeple yanıma geliyor dedi. İnan dedi o senin yokluğunda daha beter olucak. Mutluluğu dışarıda arayan o dedi. Ama yinede ilaç tedavisi almak zorundasın dedi. Çünkü kalp ritmim 120 lerden aşağı inmiyor ablacım. Kalbimde sorun yok hiç baktırdım. Kanlarım üst seviyede. Midemdede problemim yok. 1,5 ayda 20 kilo birden verdim ailem perişan oldu. Beni günden güne erirken görünce. Neyin var diyorlar yok birşeyim demek zorundayım nasıl söylenebilirki elbette diyemedim. Kimselere birşey diyemedim ve bu hale geldim. Ölümü düşünüyorum bazen okadar korkuyorumki kendimden. Neyapacağımı ben bile kestiremiyorum ablam. Yalvarırım ara ara aklına gelirsem dua et bana ablacım. Kendimi toparlayıp bende senin gibi mutluluğu tekrardan yakalayabileyim. Uzun yazman beni daha çok mutlu etti. Çünkü konuşmaya ihtiyacım var insanlarla.

Bende çok inanıyorum ahımın yerde kalmayacağına. Burda beni anlamanız okadar iyi geliyorki bana. O kadın bende olabilirdim. Allahımm nasıl yazık o kadınada. Bilmiş olsam merhaba bile demezdimki. Asla yapamam. İyi olursam daha acı çeker değil mi. Çünkü eminim beni merak ediyor ve haber alıyordur. Dışarlarda sürekli gülüyorum buna gayret ediyorum. Giyimime kuşamıma çok dikkat ediyorum. Daha iyi görünüyorum. Ama içim yangın yeri bildiğin ölüyorum.

Sen üzülme tatlım zamanı gelecek değmez diyeceksin değmez mişşşşşşşşşşşş... sen gül eğelen ye iç bu konudanda burann dışında kimseye dertlenme kimseye güvenilmez bu hayatta.Sen kendin dimdik sağlıkla ayakta ol ki... düşmanların haline üzülerek dostların ise sana sarılıp gülerek yaklaşır ve o zaman anlamaya başlarsın herkesi... gül eğlen ama unutmaya çalış zor elbet kolay değil ama dediğin gibi o kadın sende olabilirdin... sakın ezik durma sen saf ve temizsin alnın açık başın dik olsun utanan üzülen zaten hainler olacaktır... ah ettin elbet tutacak sana dönmez çünkü haksızken edilen ah geri döner haklınınki elbet tutar... üzülme tatlım dr.una güven ailenle mutlu ol bağını sıkı tut bu dünyada en önemli şey sensin... sen kendini önemsersen hiçbir kuvvet seni yıkamaz.. önemsemek derken kibir büyüklenme değil değer verme aklını kullanma ve kime ne kadar güveneceğini idrak edebilmendir... hayat o kadar güzel ki herşey geride kalıyor hem de anlamadan ve birşey daha canı veren ALLAH ALANDA O DUR VE SAKIN GÜNAHA girme BU İMTİHAN DÜNYASI VE BİZLER TALEBEYİZ KARNEMİZİ AHİRETTE ALACAĞIZ İYİ NOT İÇİN SABIR AKIL VE İNANÇ LAZZIM BU DA RABBİNE SIĞINARAK EMİRLEİRNE GÖRE HAREKET EDEREK DÜRÜST OLARAK BAŞARILIR...BIRAK İSTEYEN ODUNUNU HAZIRLASIN İSTEYEN KÖŞKÜNÜ SEN KÖŞK İÇİN ÇALIŞ

Ezik durmamaya çalışıyorum. İşte güçlü kalmak için uğraşıyorum. Gülüyorum herkese ama arkamı döndüğümde hüngür hüngür ağlıyorum. Çok ama çok kötü oluyorum. Ağlamalarım en çokta bilim konuşmayanlar yüzünden. Ben onlara ne acı yaşattımda bana bunu reva görebildiler. Eminim onlarda tepe taklak olacak. Allahım bana bu acıları yaşatan ve sebep olanları dilerimki tepe taklak eder. Bende Allahım'ın bir kuluyum. Uhım çocuklardından çıkmasın. Sadece ondan çıksın. Tek dileğim bu.

Bak canım şuan çok alevlisin.Ve bu ateş seni yakıyor. Önce bir sakinleş.Hayat bu hepimiz için hiç beklenmedik sınavlarla dolu.Bu da senin sınavın.Şuan kendini kandırılmış hissediyorsun.Kalbin çok kırık.Ama neolur ah etme.Mevlam çok büyük o zaten senin ah dolu sözlerin olmasa da senin yanan yüreğini görüyor.
Sabır dile.Bunu ilk yaşayan sen değilsin mutlaka ki.VE maalesef son olmayacaksın.Sana sadece sen iyi gelebilirsin.İçinde ağlayan kız çocuğunu kaldır ayağa.Kimsenin seni bu hala getirmesine izin verme.Sana çok dua edicem. Ve birgün tüm bu olanları yaşamamış gibi olucaksın. İnan bana. zaman yaralarımızı sarar. Kendine yardım et. Ne ilaçlar ne çevrendekiler sana yardım edemez. Sen başarıcaksın.
Umut etmekten asla vazgeçme.Geleceğin ne getireceğini bilemezsin.Bir bakmışsın hayatında öyle güzellikler olmuş ki kendin bile şaşar kalırsın.Ve şunu asala unutma bazı acılar çok büyük mutluluklara vesile olur.İyi ki çekip gitmiş hayatımdan dersin. Onun gidişiyle açıldı bu kapı dersin.Allah yardımcın olsun .Kalbine soğukluk versin.

Aminnn biranönce soğusun kalbim. Kinim nefretim uçsun gitsin Yoksa bu dert beni yeyip bitiricek. Ne cenneteyim nede cehennemde tam ARAFTA'yım. Çok fenayım. O güzel allahım acılarımı görüyor buna ufacık şüphem yok. Ama dileğim bu dünyada da öbür dünyada da çeksin.

boşver canım sen dimdik dur göğsün yukarda dursun senin alnın açık sen hiçbişiy yapmadın bir kaç güne toparlarsın öyle ölümü falan düşünüyorum vs demek te ne demek allah korusun allahın verdiği canı allah alır. sen mutlu oldukça onlar düşünmeye başlayacaklar sen dimdik durdukça onlar ezilmeye başlayacaklar sen hayata hayatına sımsıkı tutun başka bir dünya yok sana mutluluk veren insanlarla sohbet et bu dertlerini seninle daha sonra alay edecek insanlara anlatma insanoğlu işte nankördür çalışıyomuşsun bak ne güzel işine gücüne bak güzel giyin kendine bak ailenede sıkı sıkı sarıl kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol ne bileyim neleri yapmaktan hoşlanırsın zevk alırsın onlarla meşgul olmaya çalış kitap oku vs sen kendini daha iyi tanırsın işte ama ne olursa olsun olumsuz şeyler düşünme kendini üzme söz ver kendine herşey çok güzel olacak de canım herşey düzelecek sende çok güzel bir hayat yaşayacaksın unutma emi

Ablacım bunun için elimden geleni yapıyorum. Şuan öyle bir konumdayımki. Hiçbirşey yapmak istemiyorum. Yalnız kalayım odamda yatağımda yatayım. Acılara gömüleyim. Ağlayım zırlayım. Söz veriyorum kendimede şu lanet kalbim bir izin verse ablacım. Ah bir izin verse nasıl güzel olacak hayatım.

Şöyle bir toparla kendini.Kendine bak giyin kuşan.Kötüyüm dedikçe kötü olurum.Allah insana çözümsüz dert vermesin.Hastane kapılarında derman dileyenleri düşün,cezaevlerinde hiç yere sevdiklerinden ayrı kalanlar var.Trafik kavgası ya da kazası yüzünden yıllarca ceza yatanların yakınları var.Kanser hastaları var.Evladı olmayan anneler var.Heray binbir umutla bekleyip dünyası yıkılanlar var.Sakın beni yanlış anlama acını küçümsemiyorum,ama dünyada çok ama çok büyük acılar var.Ve şuan güçsüz davranıyorsun.Geçeceğine inan,sabır dile.Onunla sürekli kafanda kavga ediyorsun.Ve bu seni perişan ediyor.En karanlık zaman güneş doğmadan az öncedir unutma.Dua et ve dualarına tüm sıkıntı da olanları kat.Ama beni dinlersen ah etme beddua etme.Güzellikleri dilemek varken neden yüreğini kötü sözlerle karartıyorsun.

Ahım kötü hissettiklerim. Yaşadıklarım onun yüzünden aileme yaşadıklarımdan. Ve bence o başka bir insanla tanıştı yine. Bunu hissedebiliyorum. Bunlar beni daha çok hırslandırıp kin ve nefret duyduruyor. İnanın can acısı çok fena. Dnyada elbette çok daha kötü olaylar yaşanıyor. Ama insan başına gelince bir bana gelmiş bir ben yaşıyormuşum gibi hissediyorum. O güzel Allah'ım dağa vermiş ölümü dağlar erimiş. İnsana vermiş. Bir bakmış kimisi ağlarken kimisi gülüyor. Ağlayanlarda bir süre sonra normal hayatlarına devam etmişler. Eminim atlatacağım. Ama nasıl ne kadar sürede. 26 yaşımdayım herşey için çok geç olmaya başladı Acaba yeniden başkasına güvenebilirmiyim? Yeniden sevebilir miyim? Bir çocuğum olabilir mi? İhtimal bile veremiyorum. Bunlar daha çok canımı acıtıyor.

Ben de en az senin yaşadığın kadar kötüsünü yasamıştım.Evli değildi ama inan bana hikayem seninkinden en 10 kat daha acıklı.Çok korkunç bir şey yaşattı bana.Aylarca sefil halde gezdim.Uyumadım ,yemedim ağladım hepağladım.Çok geçmedi üzerinden eşim çıktı karşıma.Tüm acılarım ona varmak için geçtiğim bir yolmuş.Bana bu dünyada cenneti yaşattı.Ara sıra kızdırsa da beni tüm hayallerim gerçek oldu.Bir daha asla dediklerim.Sesinde olucak tecrübe konuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…