Acilde gebelik testi yaparlar mı

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
716
273
103
Bat 25 nisan. Hiç erken adet olmadım belki bir iki gün geç oluyorum. Şu an kasıklarımda çok ağrı var. Bide kan pıhtılaşması ihtimalim var o yüzden akışına bırakmak istemiyorum ne kadar çabuk öğrenirsem o kadar iyi. Ama acile gitsem bakarlar mı yoksa acil bi durum değil diye bakmazlar mı

Bat 25 nisan. Hiç erken adet olmadım belki bir iki gün geç oluyorum. Şu an kasıklarımda çok ağrı var. Bide kan pıhtılaşması ihtimalim var o yüzden akışına bırakmak istemiyorum ne kadar çabuk öğrenirsem o kadar iyi. Ama acile gitsem bakarlar mı yoksa acil bi durum değil diye bakmazlar mı
Normalde çok bakmıyorlar canım ama gebelik şüphem var ilaç kullanmam lazım ama olup olmadığını bilmiyorum bi kan verebilir mıyım dersen bakarlar

Valla ben gittim bir kere açıkça söyledim yapmadılar. Bu ay aşılama yaptırmıştım gittim midem bulanıyor, kasık ağrısı,bel ağrısı var, başım dönüyor,halsizim dedim ameliyat felan oldunuz mu kullandığınız ilaç var mı dedi. Aşılama yaptırdım dedim serum taktı ağrı kesici 🤦🏻‍♀️ İdrar tahlili istedi. Kan tahlili istedi 🤣🤣
Gebeliğin tüm belirtilerini saydım idrarla ne işin var bir de serum yedim boş yere 🤣

Valla ben gittim bir kere açıkça söyledim yapmadılar. Bu ay aşılama yaptırmıştım gittim midem bulanıyor, kasık ağrısı,bel ağrısı var, başım dönüyor,halsizim dedim ameliyat felan oldunuz mu kullandığınız ilaç var mı dedi. Aşılama yaptırdım dedim serum taktı ağrı kesici 🤦🏻‍♀️ İdrar tahlili istedi. Kan tahlili istedi 🤣🤣
Gebeliğin tüm belirtilerini saydım idrarla ne işin var bir de serum yedim boş yere 🤣
O zaman ya gitmiycem yada bende abartarak anlatıcam artık 😂😂

Canim ben bugun yapicam gebelik testi normal bi ozel hastaneye gidiyorum danismandan gebelik testi yapacm diyorum hemen yapıyorlar. Senin deidgin devllette mi öyle.

Ben bir kere hasta olduğum için girmiştim. Gebelik riskin var mı dedi, yok mümkün değil dedim. Bir baktım hcg tahlili istemiş. 😂.

Erken gebelik testinde de çıkar varsa. Boşuna acillerde uğraşma. Ya da özel hastane aciline gidersen ücreti mukabilinde baktırabilirsin

Benim 2 defa kimyasal oldu 2 defadan acilde yaptırdım trajedide anlatıyorsun ilk ben orda gebelik testinin pozitif çıktığını ama kanamam olmadığı halde şuanda kanamam olduğunu söyledim onlarda beni acil kadın doğuma gönderdi e orda hemsere mi sekreter mi ne var doktor zaten olmuyor acil doğumda da bakıyor artık acil olursa öyle mi geliyor bilmiyorum o hemşire bana kan ver bakalım sonrada doktor altdan muayene eder uygun görürse dedi kan istedi sonra normal acil bölüme gittim HCG istediler bende dedim sistemde zaten göründüğü için kan aldılar bişey diyen olmamıştı sonra aldılar 1 buçuk saat sonra kan sonucun çıktı ama ben e nabizdan baktım sonuca tekrar içeri girmedim önemli olan pozitif olmasını ogrenmekti benim için içeri tekrar kağıdı almak için girsem bu sefer belki doktor muayene etmek iseteycekti bende görmemiştim hiç ama kimyasal oldu benim 2 Side iste

Back
X