Acilen bı cvp beklıyorum cıldırıcam

ZORLU

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
4
0
6
35
İstanbul
ARKADASLAR BEN TAM 1AY 5 GÜNDÜR BURUNDAN ESTETIK AMELIYATI OLDUM VE SUAN KONUSURKEN KONUSMAMM BURNDAN GELIYO HANI RİP OLURSUNYA AYNI O SEKIL VE KONUSMAKTA ZORLUK CEKIYORUM VE BU BENI COK DERINDEN ETKILIYO LÜTFEN BANA CVP YAZIN YOKSA KAFAYI YIICEM:s:s

Tam olarak sorununu anlayamadım ama grip gibi hissediorsan o arada bende de oluyo hatta sinir ediyo insanı spreyini kullanıyrmusun ben hala arada sıkıyorum kulak çubuğuylada temizliyorum biraz rahatlatıo eğer sprey kullanmıyorsan çok sıkıntı kullanmaya başla derim ;)))

Benimds ayni sekil burunda konusuyor gibiyim fakat benim doktor bana sprey yerine farkli bi ilac verdi kucik.paketler icinde bi sisye bosaltmam lazim ve burnuma cekmemlazim ve o ilac su diyer burun gelimden gelmesi lazimis o yuzden kulanmiyorum malesef ama ayni sorun bendede var

Benimds ayni sekil burunda konusuyor gibiyim fakat benim doktor bana sprey yerine farkli bi ilac verdi kucik.paketler icinde bi sisye bosaltmam lazim ve burnuma cekmemlazim ve o ilac su diyer burun gelimden gelmesi lazimis o yuzden kulanmiyorum malesef ama ayni sorun bendede var

o ilaç çok yararlı canım bende 1 ay önce ameliyat oldum onu kullan

Tam olarak sorununu anlayamadım ama grip gibi hissediorsan o arada bende de oluyo hatta sinir ediyo insanı spreyini kullanıyrmusun ben hala arada sıkıyorum kulak çubuğuylada temizliyorum biraz rahatlatıo eğer sprey kullanmıyorsan çok sıkıntı kullanmaya başla derim ;)))

banada bı ılac verdı nazorter dıye onu kulanıyorum ama pek fazdası olmuyo gıbı

Saol cnm insallah ise yarar ya benim 2ci ay olcak ameliyat olali tek 2 3 sefer kulandim ama biraktim dewam edim ozaman artik bende saniyordum tek bana verdi cunku genelikle herkez sprayden bas ediyordu ama benimkisi farkliydi ondan :)

Saol cnm insallah ise yarar ya benim 2ci ay olcak ameliyat olali tek 2 3 sefer kulandim ama biraktim dewam edim ozaman artik bende saniyordum tek bana verdi cunku genelikle herkez sprayden bas ediyordu ama benimkisi farkliydi ondan :)

canım ismi ent diye başlıyor dimi :)

evet burun spreyı

tolumer diye bir burun spreyi var bana çok iyi geldi canım deniz suyu ayrıca doktor bebeklere doğunca veriyor o kadar zararsız o sprey olmasa ben ne yapardım bilmem birde entrelıef diye bir kit var kutunun içinde 30 kullanımlık mevcut içinde şişesi var suyla birlikte şişeye boşaltıyorsun tek burun deliğine doğru tutuyorsun ortasından skılıyorsun bütün burununu açıoyr ve diğer burun deliğinden akıyor üstelik altibakteri sinüs rahatlaması sağlıyor ve burnunun mikrop kapmasını engelliyor ben kullanıyorum çok rahatım sinüslerin şuanda boş doktorum sinüslerini üşütürsen hayat boyu bunu çekersin dedi teyzeme oldu yazık ya neler çekti o yüzden kendine dikkat et daha yeni ameliyatlıyız biz

Cnm benimkisi neilmed google var resim atmaya calistim olmadi

canım hani muadil ilaç denir ya aynı özelliklere sahip olan ilaçlardır benimki ile seninle ondan onu ihmal etme bence sinüzüt olmanı engeller burnunun mikrop kapmasını engeller rahatlatır ilk başlarda zor oluyor ama sonra yararını görüyorsun düzenli kullan yeterli:)

Saol wallah iyiki bakmisim buraya :D yoksa kulanmaya dewam edicektim evet hata bazen neges almaktanda zorlaniyordum azimi aciyordum insallah iyi olur hepimiz icinde sonucta herkez bi emek harcadi

kızlar deniz suyu hariç spreylerin yan etkisi olabilir yada bağişıklık kazandırıp sonradan hiç faydası olmaya bilir. burdaki arkadaşlardan duyduğum çok gerkmedikçe kullanılmaması yönünde. sesinizin grip gibi çıkmasının sebebi evet burnun tıkalı olmasından dolayı ama sabredin bu tıkanıklık üç aya kadar devam edebilir. çok sık kullanmayın bence.

Back
X