Ya o kadar vahim durumdayız yaniKelin ilaci olsa basina surerdi.
Ya o kadar vahim durumdayız yani((
Benim hayatımda ekmek yok ki zaten yemiyorum ama tatlı yı kesmem lazmyogurt yee ayran ic salata ile beslen.ekmegi azalt rahat rahat verirsin......koskocaman bi kaseye salata yap oglen aksam onu ye.valla evlendim hamileyim ama hala kilom yok alamiyorum hic .sebebi salata olsa gerek.aciktikca havuc yerim salatalik domates yerim.ekmek az yerim.hic sekerli seyide sevmem sekerden uzak durun oncelikle.yani beslenme sekli bi sure degisirse zayiflarsiniz diye dusunuyorum.bunyeniz icinde sabah bi yane yumurta kaynatip yiyin ekmeksiz.tok tutma ozelligi var.
Çok kötüsünEkmek arası yiyorum bitireyim tavsiyelerimi yazıcam.
E bi söylesen Bende vahimimBen vahimim seni bilemem. Aslinda yontemi biliyorum da uygulayamiyorum.
Spor yapmayı geçtim yürüyüş yapmaya dahi vaktim yok gerçektenSpor yapmadan aç kalarak kilo veremezsiniz ki. Yağ yakimi sağlamalıyız ki kilo verebilelim değil mi?
Şeker tuz ekmek gibi şeylerden uzak durun hergün bol bol yürüyüş yapın ve hareket edin. Az ama sık yemek bence en önemlisi.
Kötü değilim şişkoyumÇok kötüsün
Ekmek arası yiyorum bitireyim tavsiyelerimi yazıcam.
E bi söylesen Bende vahimim
Ya öff bende tatlıyı bırakamıyorum napıcam bilmiyorum hadi onu bıraktım yiyince yine alıcamKötü değilim şişkoyum
Benimde tatlıya zaafım var olmiyy bırakamıyorum
Gerçekten çok kötüsünEkmek arası yiyorum bitireyim tavsiyelerimi yazıcam.
Ekmek yemiyoruz hiç ama tatlıyıda kestim hadi ben 1 ayda 6 yada 7 kg vermek istiyorumBenim de elimde bir tabak fasulye var.
Klasik karatay buna uyarsan kesin kilo verirsin.
Eve abur cubur alma çok tatlı istiyorsan sütlü tatlı ye akşam 6dan sonra yeme kesin verirsin ben yemeğe düşkün bi ailenin bireyiyim ondan sürekli evde abur cubur mevcutYa öff bende tatlıyı bırakamıyorum napıcam bilmiyorum hadi onu bıraktım yiyince yine alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?