- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Ekmek yemiyoruz hiç ama tatlıyıda kestim hadi ben 1 ayda 6 yada 7 kg vermek istiyorum
Ya şimdi evde iki çeşit tatlı var onları bitirmeden nasıl diyet yapiyim yaniEve abur cubur alma çok tatlı istiyorsan sütlü tatlı ye akşam 6dan sonra yeme kesin verirsin ben yemeğe düşkün bi ailenin bireyiyim ondan sürekli evde abur cubur mevcut
Burda zayıflama hikayesi yazsam heveslenir miydin? Hayır.Gerçekten çok kötüsün
Onları bi günde ye sonra başla hahah bende öyle yapıyorumYa şimdi evde iki çeşit tatlı var onları bitirmeden nasıl diyet yapiyim yaniya ben öyle şunu kes bunu kısıtla yapamıyorum bana bir haftada şu 5 kg ver olması lazım diyetisyene gittim beni kovdu senin neren kilolu diye ama ben evlenince 52 kg şimdi 61 ya ni berbat hissediyorum
Ya bi git allasen bende sandım bu aceleyle 100 e gidiyorsunYa şimdi evde iki çeşit tatlı var onları bitirmeden nasıl diyet yapiyim yaniya ben öyle şunu kes bunu kısıtla yapamıyorum bana bir haftada şu 5 kg ver olması lazım diyetisyene gittim beni kovdu senin neren kilolu diye ama ben evlenince 52 kg şimdi 61 ya ni berbat hissediyorum
Onları bi günde ye sonra başla hahah bende öyle yapıyorum
Boyun kaç
162 boy ama o yüzdenYa bi git allasen bende sandım bu aceleyle 100 e gidiyorsun
61 kilo olsam prenses gibi gezerim ortalıkta havamdan durulmaz
İdeal kilon 52 evet.162 boy ama o yüzden
Vallahi ekmek arası tulum peyniri çekti canımBurda zayıflama hikayesi yazsam heveslenir miydin? Hayır.
İki lokma ekmek yazdım hemen çok kotoson
Ayran dedin de bi çiğköfte olaydı şimdiVallahi ekmek arası tulum peyniri çekti canım
Bir ayran detoksu yapıcaz şurda sabah başladım öğlenden sonra yamulttum akşama da siz bozduruyorsunuz işte
Ben masumum oysa
evet kesinlikleİdeal kilon 52 evet.
Ama 55te olur
Bi 6 kilo fazlalık var
Vallahi ekmek arası tulum peyniri çekti canım
Bir ayran detoksu yapıcaz şurda sabah başladım öğlenden sonra yamulttum akşama da siz bozduruyorsunuz işte
Ben masumum oysa
Bizdede kabak tatlısı var peyniride alın gelin birlikte detosk yapalımAyran dedin de bi çiğköfte olaydı şimdi
İskender'e de hayır demezdim şimdiAyran dedin de bi çiğköfte olaydı şimdi
Psikolojikmen kilo aldım sanki şu anİskender'e de hayır demezdim şimdi
BendePsikolojikmen kilo aldım sanki şu an
kıyamamBende
Hemde canım kabak tatlısı da istedi iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?