acilen koca bulup evlenmem lazım-geçmişi unutmak mutlu olmak-yaşamak için-

Dün dü sanırım burda bi gelin yazmıştı. Görümcem kocasından boşandı,adam evlendi ama görümcemlede halen görüşüyor diye...ordaki görümceyle adama çok kızmış yeni hanımada üzülmüştüm resmen saf yerine koyuyorlar kullanıyorlar diye..sende aynı durumdasın şuan!
Eskiden karısıydın ama boşandınız ve bitti şuan adam evli ne diye zorluyosun? Madem pişman olacaktın niye boşandın ! Madem boşandın kararının arkasında dur diğer kadının hayatını mafetmr
Şimdiki karısıyla ister küser ister barışır sizene pardon da
İnş iyi bi kısmet çıkar ama zamana bırakman daha hayırlısı sanki..şuan vereceğin kararla karşı tarafa nispet yapıcaksın gibi geliyor, siz mutlu bak bnde mutluyum der gibi... Boşver geçmişini geçmiş gitmiş kocanı , çocuklarına bak önüne bak

Selm senin yazini okuyunca aklima esimin ankarada yasiyan bir kuzeni var,evlenip ayrildi esi baskasiyla evlenmis,oda evlenmek istiyo hemde hemn ,surekli bunu kizlarla tanistiriyorlar bir turlu olmuyo,ama okadar istiyoki bulsa 1 ayda evlencek adam duzen kurmak istiyo cocuguda yok,cocukluda olsa sorun degil kabul ediyo herseyi yasida daha 33 cokta duzgun biri sizi tanisaydim tanistirirdim valla,bende ona gecende evlilik siteleri var oraya gir dedimde guvenemem dedi ordakilere:)

Bence dr dan destek alın.
Daha sağlıklı kararlar verirsiniz hayatınız için (acil evlenmem lazım derken kaza ile yanlış bir evlilik yapmamanız için.)

Tebrik ediyorum sizi. Siz istedikten sonra tedavinizin önünde kimse duramaz. Çok fena bir adama denk gelmişsiniz. Öncelikle onun çok bencil ve kötü bir insan olduğunu bilin. Kendinizi koruyun. Hayatınıza birini yeniden almaya hazır olana kadar kimseyle çıkmayın bile. İlaçlar bağımlılık yapmaz merak etmeyin. Siz doktorunuzu dinledikçe iyileşeceksiniz. Güvenin bu sürece. Şanslısınız ki doktora gidecek gücünüz, bir işiniz, sizi destekleyen bir aileniz var. Iyi olacağınızdan, kendinizden umudu asla kesmeyin. Umarım eski eşinizin tavırları karşısında çok daha sağlam duracağınız günler de çok yakında gelecek, siz tedavinize devam edin yeter..

Konu sahibi nasıl bir yerde yaşıyorsun bilmiyorum ama eski eşin demiş ya ne var her erkek aldatıyor . Şunu bil her erkek aldatmaz . O vicdan rahatlatmak suçu sana atmak . Gündelik hayatınızla ilgili problemlerle ilgili konu açarsanız daha fazla yardım , destek göreceğinizi düşünüyorum . Eşinizle boşanmışsınız evlenmiş kendine yeni bir düzen kurmuş . Şu saatten sonra sizin hayatınıza karışamaz . Kıskansın veya kıskanmasın neden evlenmek istediğinizi anlıyorum az çok . Eski eşiniz size psikolojik baskı yapıyor belli ki . Sizde sizi koruyacak destek çıkacak birini arıyorsunuz galiba yanınızda . Yazlık tutacaksınız anladığım kadarıyla inşallah Allah karşınıza gerçekten sizi sevecek sizinde sevebileceğiniz birini çıkarsın . Bu döngüden kurtulun .

ne interneti yaa ne kocası git konus adamla Allah Allah ille birini unutmak için baskasıylamı evlenmek zorundasın.elin iyisi varmı ?al adamı konus karşına ne kaybedersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…