acilen koca bulup evlenmem lazım-geçmişi unutmak mutlu olmak-yaşamak için-

mutluluk1982

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
700
334
303
43
2 yıl önce boşandım.İki çocugum var.Adam evlendi. Ancak ben hala unutamadım.Etrafımdakiler neler yaşadığımı biliyorlar.Herkes iyiki kurtuldun derken ben asla öyle birşey diyemiyorum.Hep içim yanıyor. Keşke boşamasaydım.Görmezden gelseydim.Sağır dilsiz olsaydım.Hata yapmasaydım.vs..Hayatım hep böyle geçiyor.İşim evim var.Ailem yanımda. Biliyorum çok şanslıyımda. İnsan mutsuz olmak istermi ? Elimde değil ? Pişmanlık..Keşke dul kalmasaydım da .... da...da.. diyip duruyorum.. Soruyorum kendime neyini özlüyorsun.. Sonra etrafıma bakıyorum..Kadınlar kocalarının nelerini görmezden geliyorlarmış.. Bırakmıyorlar asla.Aptalmışım diyorum.Hani erkek mi var aklı başInda diyorum. SeninKi yakışıklı zengin kariyerli.çocuklarının babası.. ev ve çocuklarla ilgili sorumluluklarını bilen.. kötü gününü sen gördün..iyi gününü başkaları görüyor.. vs.vs.. saçmalıyorum belki..ve evlendiği insanla da sürekli ayrılıp birleşiyorlar.Veorayı bıraktığı zaman çocuklarına döneceğini söylüyor. sonra dönmüyor yine.. sebepte kadın beni bırakmıyor boşamıyor diyor. Ve yeni anladım ki sürekli boşanacağım diyip durdu.kadınla aylarca ayrıda yaşadı ancak iki evlilikmiş niyeti.ne beni bırakmaya çalıştı ne de onu.. Tabi ben resmi nikahı bende iken üç kuruşlk insanlar için boşadım kendimi.. ama içimdeki sevgimi takıntımı sorun ne bilmiyorum..vazgeçemiyroum.. Bu adamı unutmak istiyorum.Mutlu olmak istiyorum.
İNTERNET SİTELERİNDEN BANA UYGUN İKİ ÇOCUKLU BİRİNİ BULSAM EVLENEBİLİRMİYİM.SAĞLIKLIMI..İNTERNETTEN TANIŞAN EVLENEN VARMI? DENESEM Mİ ACABA ? YOKSA BU ADAMI BAŞKA TÜRLÜ UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL..

internetten es kaza biriyle tanışıp evlenilebilir ama sırf evlilik amaçlı sitelerden birini bulmak mantıklı.

önce eski eşinizi unutun. sonra yolunuza bakarsınız.

Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yermiş..
Malesef sizde onu da göremedim..
İki çocuğunuz var. Güçlü ve dik olun. Bir erkek olmadan da hayatınıza devam edebilin. Edebilinki çocuklarınız size bakıp gurur duyabilsin..
Zamanla biri çıkarsa karşınıza eywallah. Ama lütfen aceleye getirip birini bulma derdine girmeyin..

yazdıklarınızı okuyunca size mantıklı geliyor mu cidden ?

ne güzel 2 çocuğunuz var işte onlarla ilgilenseniz daha güzel olmaz mı ?nispet yapmak için evlilik olur mu hiç
bir de neden hala görüşüyorsunıuz eski eşinizle ? şu an evliymiş zaten

Kaçış evliliği yapmayın, şu an kafanız çok karışık belli.
Tekrar pişmanlık yaşamanız sizi daha çok yıkabilir.
İki de çocuğunuz var. Psikolojik destek alın, hobi edinin kafanızı dağıtın öncelikle.

Bu konu bana çok tanıdık geldi. Nickini hatırlayamadım ama evli ama kadın boşanmadığı için gelemiyor, kızıma size döneceğim diyor şeklinde konular açan biri vardı. Birçok kişi kızıyordu haklı olarak. Tepkiler sebebiyle yeni üyelik alıp gelmiş gibi geldi bana konu sahibi.

O değilseniz bile kimse için ikinci kadın olmayı kabul etmeyin. Birini unutmak için illaki yeni birine gerek yok. Allah korusun başınıza bir iş gelir olan çocuklarınıza olur. Lütfen çocuklu bir bayan gibi davranın. Erkeksiz de hayat yürür.

savastan cıkmımssın..birazcık soluklan kendıne ve çocuklarına yönel..
hayatın ve özgürlüğünün tadını çıkar..
neden yeniden bir erkegı almak ıstıyorsun hayatına..
o adamdanda komple kurtul,senı kullanmasına ve aklını karıstırmasına izin verme lütfen..
şunu da hiç unutma zamanında mutlu olsaydın zaten boşanmazdın..

önce bu ruh halinden kurtulmanız gerek, hayat bence yalnız da güzel.. zamanla karşınıza biride çıkar tekrar seversiniz de sevilirsiniz de aceleye gerek yok hem insan yanındakini tanıyamıyor internetten bulduğunu nasıl tanıyacaksın sen? her zaman çivi çiviyi sökmez daha derin iz bırakır sonra

Internetten tanisip evlenmek bence o kadar da kotu degil. Ama sizin durumunuzda saglikli olmaz.
Bu psikolojide civiyi civiye sokturmeye calismayin
iki yıldır herkes bana çivi çiviyi söker dedi.. ben 2 yıldır bunu savunmuyorum hatta.. ama sanki böyle çözebilirm.. çünkü onun canını evlenirsem yakarım. bende mutlu olurum belki...
ama internette güvenilir biri varmı sorun o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…