acilen koca bulup evlenmem lazım-geçmişi unutmak mutlu olmak-yaşamak için-

ciddi ciddi soruyo olamazssın değil mi ya.
valla çok şaşırdım.
arkadaşım eşya mı sipariş veriyosun netten.
öyle hazır mıydı hemen koca adayı bulmak.
ben psikolojik destek alman taraftarıyım.
sağlıklı düşünceler değil bunlar

O tür ilaçları birden bırakmak çok tehlikeli , kademe kademe bırakılır, sizin saçma düşünmenize sebep olur birden kesmeniz, zaten şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Bir mesleğiniz kazancınız var ne kadar büyük nimet farkındamısınız.
Doktorunuzu dinleyin sıkın dişinizi, zamana ihtiyacınız var.

Bende internette tanıştım 5 sene sonunda ağustosta düğünümüz var inşallah. Fakat öyle evlilik sitesi değildi bir forum sitesiydi ve biz birbirmizi çok iyi tanıdık öbürünü unutucam diye 2 çocuğunla pişman olacağın bir hata daha yapma derim normal hayattan karşına belki dürüst biri çıkar sabret bence unutabileceğin başka şeylerle uğraş kafanı dağıtcak

Yatarak tedavi olmalısınız.

Siz ayrıldınız mı kocanızdan?

Size öyle davranmasına izin veren sizsiniz, çocuklarınızın ondan bahsetmesine izin vermeyin iyilesene kadar , konuşun babanız ne söylerse söylesin bana söylemeyin deyin.

Yeni bir hayata başlamak aslında daha güzel senin bunu farkedemeyip hala eskisine acı çektircem diye düşünmen bile saçma. çok saçma düşünceler bunlar. çocuklarınla gayet kaliteli yaşayabilirsin. kocanda iğrenç biri bu arada... çocuklarınız gelecekte karakter açısından çok sıkıntılı bireyler olabilir üzgünüm ama maruz kaldıkları psikolojik baskılar az buz değil... hem anne hem babaları çocuklar üzerinden oynuyor... Ben olsam görüştürmem sen görüştürüyorsun çünkü hala çocuklarla da olsa bağın kopmasını istemiyorsun gerçekten insan kendine bu aziyeti neden yapar ciddi ciddi takıntılısın..

ilaç bağımlılık yapmıyor. 2 yıl kullandım bıraktım. 7 yıldır kullanmıyorum . içmedim bi daha.
doktorunu dinle. adamla görüşme. kendini küçük düşürüyorsun. hala ona ilgin olduğunu belli ettiğin sürece seni iplemeyecek. oyalayacak.

madem etrafınızda var eş adayları. siteleri boş verin .
yaşınız kac

psikologa devam edin. hiç sağlıklı değil düşünceleriniz.
adam evlenmiş . daha önce sizi aldatmış. benim hatam da vardı diyors unuz . kendinize suç atıyorsunuz . adam aldatmış yaaa. bu affedilmez . yapmayın. boşanmışsınız. yeni bi hayat kurun . eski koca geri dönmeyecek . beklemeyin boş yere.

evet..kesinlikle.. bugun daha iyiyim. ASlında önceki gibi aylarca acım sürmüyor. ilk defa nefret etmeye başlıyorum. Özellikle burdaki bayan arkadaşlarımız öyle şeyler yazıyorki defalarca okuyup evet ben hatalı değilim diyip rahatlıyorum. Bunu biliyorum ama karşı taraf öyle psikolojik baskı yapıyor ki.. Tüm suç bende hissedip çocuklarımı babasız bırakan benmişim gibi hissediyorum.
Ayrıca burdaki arkadaşlara zaman ayırıp bide uzun uzun yazan arkadaşlarımıza defalarca yazmaktan vazgeçmeyen arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Bazı arkadaşlarımız ne kadar yazmayın o dinlemez aynı yerde deselerde...
bir yıl once hergün intihar etmek isteyen ağlayan çocuklarını bile kendisi ile öldürmek isteyen bir kadın vardı.
Şimdi ise smmm belgesini almış.. kariyerine devam eden ve aynı zamanda iyileşmek isteyen bir kadın var karşısınızda..
evet.. belki başlıkları bir an öfkem ve o kalbimdeki tarif edemediğim acı ile yazıyorum intikam hırsıyla.. Bu sebepten bir çok kişi haklı.. Bu koadın manyak mı koca manyağı yok çocuklarını düşünmüyor.. Soruyorum kim isterki her gün ağlamak.. üzülmek..yaşamak istememek..
Bazıları çevreden bul demiş.. bazı arkadaşlar evet karşına 2 yıl birileri çıkmadı demiş.
Benim saygın bir çevrem işim kariyerim var. Fena bir bayanda sayılmam. :)) Arkadaşlarım ilk bir yıl değil ama benim hala açı cektğimi görünce evlen dediler. Karşıma taliplerde çıktı.
Biri öğretmen biri avukat idi. Hatta avukat olanla yine böyle bir hata yapacak idim. Sırf ınadına yemeğe çıkayım fotoğraf atayım face.. o adamın canı yansın isteyeyim demiştim.. yanlıştı ama belkide severim düşüncesi varmıydı .. yok.. sadece o adamın canını acıtayım diye.. arakdaşlarda olsun belki bahane olur etkilenirsin dediler.
ben de makyaj yaptım..fön çektirdim.. güzel giyindim.. arabayla arkadaşlar gelip beni alacak. tam kızım öğrendi..babasını aradı.. kendini tuvalete kitledi..saatlerce çıkmadı.. bende vazgeçtim gitmiyorum dedimde öyle çıktı.. babası beni aradı tehdit etti.. yapmadığı ağır hakaretler kalmadı.. gelir o çocukları şimdi senden gelip alıcam dedi. evin önünde bekliyorum dedi..hadi çıkablirsen çık yaşatmam seni filan dedi.. ben ne yaptım... sevindim.. adam beni seviyor kıskanıyor dedim.. geri dönecek dedim..
yani arkadaşlar sorun bende değil.. benim ilk erkek arakdaşım..ilk gözümü açtığım ilk elini tuttuum insan.çocuklarımın babası.. bide boşandıktan sonra 2 ay içinde gidip evlenmesi beni kahretti.. sonra bir buçuk ay sonra pişmanlık gözyaşlarını görmek.. acı çektğini görmek .. beni düzeltemeyen şeyler bunlardı..
ama ben adamın pisliklerini göremiyorum..sorun bu.. uzak durursam unutuyorum.. ancak geçen hafta çocugu doktra götürüyordum. kendide geldi.. kızımı aramış annen nerde diye .. hastanede olduğumu o şekilde öğrendi ve bana nasıl haber vermezsin dedi.. ben o gelince parmağında yüzüğü görünce kahrodlum.. kızım babam baba gitme dedikçe...
ben bunlardan iyileşemiyroum.. ama yazıyorum rahatlıyorum..bu da benim yöntemim...
görmüyorum.. burdaki bir çok arkadaş yazıyor. ve telli oluyorum. ister inanın ister inanmayın.. kimsenin yazdıkları boşa gitmiyor...herkee minettarım.o kadar ağır şeyler yaşadımki.. bir yıl önce yazılan ve şu an sitede olmayan konuları arakdaşlar hatırlıyorlar.. herkes tanıyor beni artık.. ama unutmayın önceden ölmek isteyen bir kadın vardı..
şu an yaşamak istiyorum ve güzel yaşamak.. ama evet ki internetten çok saçma bür düşünce olduğunu kabul ediyorum.
çözümü biliyorum.. ve herkese söz veriyorum özellikle kendime.. ve asla nickımıde dğeiştirmiycem bir daha.. çünkü ben burdan çok iyi arakdaşlar edindim.. ve telefonla birebir yüzyüze görüştüğüm arkadaşlarım oldu..
yanı bu site deki yorumların kişilern benim hayatıma inanılmaz katkısı oldu. ve yeni arkadaşlıklar edindim.. sabaha kadar telefonda dertleştiğim insanlar oldu ve o insanlar burdan oldu..ve hala dostluklarıımız devam ediyor..
yapmam gerekenler
uzak kalmak,görmemek,çocuklar için bile mesajlaşmamak,fotograflarına bakmamak,ononla ilgili hiçkimseye soru sormamak
ilaçlarık kullanmak
düzenli doktor kontrolüne gitmek
bir kaç gün önce haberlerde 11 şehit vardı yine.. dört yaşındaki çocuk babasız kalmış... bu insanlar atltıyor da hayatlarına devam ediyorda ben gereksiz bana zarar veren bir adamdan kurtulduğum için mutlu olmam gerek ve bunun farkına varmam gerekiyor. tekrar sonsuz teşekkür ederim herkese

Sanki bu konuyu daha önce okumuştum. Konu sSahibi artık unuttum taşınıyorum yeni işe başlıyorum falan diyodu. O konuda konu sahibinin kızının da psikolojisi bozulmuştu annesi yüzünden. Baya bencil bir anneydi. Gözü ççocuklarını bile görmüyordu. Neysr aynı kişi mi acaba bunlar

öncelikle smmm sınavı kazndığını bilmiyordum hayırlı olsun arkadaşım...çok sevindim..
bu konuyu okuyanlar sizin daha farklı bir sosyal çevreye ait düşünüyorlar,ben de ilk bailard aöyle düşünmüştüm.ama sonradan anladım ki gayet mesleği kariyeri olan,düzgün bir ailede yetişmiş,iyi bir çevresi olan ,hatta eskiden de olsa özgüveni olan bir kadınsınız..hatta o hırt kocanın fotosunu da görmüştük sanırım çok merak edip :):)
çocuklarının alışamama sebepleri sensin bence..önce sen kabul edersen baoşanmış olup,bir daha bir araya gelmeyeceğini ,onlar için de kolay olacaktır..ayrıca ilerde senin de görüşeceğin çıkıp yemek y,yeceğin adamlar olacaktır.kızlar bu durumu kabul ederse,babalrı ile birleşmeyceğini,başka birilerini kabul edebilriler.senin de bir haytaın olduğunu göreceklerdir onlar da..
ama dediğim gibi herşeyin sırası var..öncelik tedavinde..aşağıda yazdıklarını yaparsan,6 ay sonra belki de gerçekten iyileştim diye gelebileceksin buraya..daha sonra çocuklar da daha iyi olacaktır..

zak kalmak,görmemek,çocuklar için bile mesajlaşmamak,fotograflarına bakmamak,ononla ilgili hiçkimseye soru sormamak
ilaçlarık kullanmak
düzenli doktor kontrolüne gitmek

hadi arkadaşım göreyim seni.

kesinlikle... uygulayacağım.. bu yaz dönemi içinde sezonluk yazlık kiraladım. Ailemle birlikte çocuklarla tatil yapıcam. Seneye zaten büyük kızım teog sınavlarına girecek. Ve kızımla ilgilenip teoga hazırlıycam.. Hayallerime başladım bile.. ilk defa kendim için bişeyler yapmaya da başladım. Yüksek lisansımı tamamlıycam.
En büyük sorun ilaçlar bağımlıklık yaparmı idi.. Hayır ama doktorada gidip laçlarımıda kullanacağım.. tekrar tekrar sizlere çok teşekkür ederim.
bu arada bir şey keşfettim kendimde.. bu arada doktorumda bana söylemişti..Birilerinin dertleri ile ilgilenirsen birilerinie yardım etmeye çalışıtrsan mutlu olursun bir bakmışsınki insanlara neler yaşadığın halde ne teselliler ne akıllar veriyorsun demişti. Burdaki diğer konuları okuyorum. Evet bazılrı çok basit bazıları çok zor geliyor. Ama sanki artık o dertlere sıkıntılara hadi ya.. bunlar da geçeçek diyebiliyorum içimden.. Bu kadar abartmaya gerek varmı diyebliiyrum.. Nasıl insanlar bana bu şekil diyebliyorlarsa.. Gerçekten inandığım şey şu
öldürmeyen acı güçlendiriyor.. ama o acı çekerken acını bastırmak için önemli olan yanlış şeyler yapmamak.. evet ben çok düşündüm.. ama uygulamadım.. düşündüklerimi hep paylaştımki eleştiri alacağımı bildiğim için ve çevreyide takan birisi oalrak ( bu huy çok iyi olmasada) bazen yanlış yaptığım zaman ve çevredeki insanlarda doğruyu gördüğü zaman fayda sağlayabiliyor. Ama artık o krizlerim gelmesin istiyorum gerçekten.. hatırlıyormusunuz bir ara tüm günlüğümü yaşadıklarımı buraya kopyalamıştım.. özelimi.. çünkü o an hiçbirşey gözünüz görmüyor.. ama iyileşmek istemek önemli.. ve kendime çok kısa zaman verdim iyileşmek için.. çok zamanımız yok..hayat çok kısa dğeilmi?

hayat çok kısa. bunu güzel değerlendir.
daha önce yazmıştım ama görmedin. ilaç bağımlılık YAPMAZ

Acil koca bulmam lazım da ne demek siparişle olur mu işler ya da evlenmiş olmak için mi evlenme istiyorsunuz aşk olmadan. Bu ne kadar doğru. Neden illa bir erkek olmak zorunda hayatınızda? neden illa evlenmek zorundasınız. Eşiniz hatalar yapmış ve bu ayrılığı hak etmiş neden keşke göz yumsaydım diyecek kadar bir erkeğe muhtaçsınız Bir kadın olarak sizin bireysel haklarınız yok mu yani gezin eğlenin hayatın tadını çıkarın çocuklarınızla vakit geçirin mutlaka doğru insan çıkacaktır karşınıza ötesi sizi mutsuz etmekten öteye geçmez lütfen bir kadın olarak önce kendi değerinizi bilin illa ki bir erkekle mutlu olacağınız böyle işe yaramaz ve mutsuz olduğunuzu aklınızdan çıkarın. Bırakın eski eşiniz ne yaparsa yapsın. Gururunuzu ayaklar altına almayın.

Paranız var madem psikologu kucumsemeyin. Zamanla düzelir düşünceniz. Sağlıklı değil çünkü. Benim param olsa psikologtan çıkmam valla. Çok ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…