acilen koca bulup evlenmem lazım-geçmişi unutmak mutlu olmak-yaşamak için-

Mutlulugu bir baskasina baglamayin.
Mutluluk icten gelen bir seydir.
Baska insanlara bagladigimiz mutluluk ise bagimliliktir.

Siz esinize bagimli olmussunuz eski esinize yani.

Yapacaginiz en akillica sey kesinlikle iyi bir psikolaga gitmeniz.

Aman ha.Arama ordan . Kadin dusurmek isteten soysuz cok orda
Akli selim zamaninda olaki karsilasirsin ama ha deyince olmaz
Iyice sinirlerin gelir.Ordan cok zor..Gorucu usulu bekle.Etraftan bekle ama ordan olmaz...
Niye ayrildiniz?
Ipleri cabuk koparmaktan yana degilim bu yuzden iste.

Diyorsun ki erkekler böyle herkes böyle göz yumuyor görmezden geliyor. Demekki sen tahammül edememişsin boşanmışsın. Şimdi kaşına çıkan Farklı mı olacak sanki. Eğer kısmetinde varsa o gelir seni bulur. Kendi acını dindirmek , geçmişi unutmak Yada ne bileyim sırf evlenmek için biriyle evlenmekte bence mantıklı değil ve bana kalırsa karşındakini kandırmak gibi geliyor.

Bosanan cogu kadinin yasadigi seylerden biri bu. Eski esler hayatina birini sokunca mutlu mutlu yasarlar. Arada sorun olunca eskiye donup umut verirler. Ne hayatina giren yeni kadindan ne de eski esten vaz gecmezler. Onlar haremlerinde mutlu mesut yasamak isterler. Eski esin hayatina yeni birini almasini istemezler. Onun toparlanip yeni bir duzen kurmasi islerine gelmez. Hep onlara bagimli onlara muhtac olmasini isterler. Buna son verecek olan sensin. Yoksa bu adam ne tam hayatindan cikacak ne de tam hayatina girecek. Sen de toparlanamazsin boyle devam ederse.
Sen ne zaman toparlanirsan bu hem senin icin hem de evlatlarin icin iyi olur. O adamin senin cektigin acilari cekmesini bekleyerek gunlerini heba etme. Hayat geciyor. Elbet o da aci cekecek ama kimbilir ne zaman. Haberini alirsin merak etme ama sen o gunleri bekleyerek omrunu tuketme. Kendi yoluna bak. Kendi yolunu ciz. Bundan sonraki hayatini kendin ve cocuklarin icin yasa. Inan hayat cok kisa ve bak o pislik adam yuzunden kac yilini bosyere harcadin. Daha fazla harcama. Cocuklar babalarini gorurse gorsun. Sen bunlari bosver. Ondan alacagin her haber seni hep basa saracaktir. O yuzden onunla ilgili tum baglarini kes. Basarabilirsin.

Internetten ısmarlama koca mi bulunur ?
Sanal alemde herkes brad pit herkes milyoner... Çok şanslı olman lazım ki düzgün insana rastlayabilesin
Benim bir arkadaşım öyle bir siteden bır çocukla tanıştı
Çocuk sahte anne baba bulmuş evleneceğim diye arkaďaşımla tanıştırmış
Mesleğini subay demiş ve bunlar bir yıla yakın görüştüler düşün yani
Sonuç ne oldu biliyormusun çocuk dolandırıcı çıktı ne onlar annesi babasıymış nede çocuk subaymış
Ismi bile sahteymiş
Nasıl profesyonel olduysa öğretmen olan arkadaşımı kandırdı

Sana ordan evli çocuklu adam gelir boşandım der yalan söyler birde onunla ugraşacaksın

Bırak evliliği kafanı dinle mis gibi evin varmış işin varmış ailen ve çocukların yanındaymış ağrıyan başını daha da mı ağrıtacaksın ?
Kendine zaman ayır :KK52:

2 yıl önce boşandım.İki çocugum var.Adam evlendi. Ancak ben hala unutamadım.Etrafımdakiler neler yaşadığımı biliyorlar.Herkes iyiki kurtuldun derken ben asla öyle birşey diyemiyorum.Hep içim yanıyor. Keşke boşamasaydım.Görmezden gelseydim.Sağır dilsiz olsaydım.Hata yapmasaydım.vs..Hayatım hep böyle geçiyor.İşim evim var.Ailem yanımda. Biliyorum çok şanslıyımda. İnsan mutsuz olmak istermi ? Elimde değil ? Pişmanlık..Keşke dul kalmasaydım da .... da...da.. diyip duruyorum.. Soruyorum kendime neyini özlüyorsun.. Sonra etrafıma bakıyorum..Kadınlar kocalarının nelerini görmezden geliyorlarmış.. Bırakmıyorlar asla.Aptalmışım diyorum.Hani erkek mi var aklı başInda diyorum. SeninKi yakışıklı zengin kariyerli.çocuklarının babası.. ev ve çocuklarla ilgili sorumluluklarını bilen.. kötü gününü sen gördün..iyi gününü başkaları görüyor.. vs.vs.. saçmalıyorum belki..ve evlendiği insanla da sürekli ayrılıp birleşiyorlar.Veorayı bıraktığı zaman çocuklarına döneceğini söylüyor. sonra dönmüyor yine.. sebepte kadın beni bırakmıyor boşamıyor diyor. Ve yeni anladım ki sürekli boşanacağım diyip durdu.kadınla aylarca ayrıda yaşadı ancak iki evlilikmiş niyeti.ne beni bırakmaya çalıştı ne de onu.. Tabi ben resmi nikahı bende iken üç kuruşlk insanlar için boşadım kendimi.. ama içimdeki sevgimi takıntımı sorun ne bilmiyorum..vazgeçemiyroum.. Bu adamı unutmak istiyorum.Mutlu olmak istiyorum.
İNTERNET SİTELERİNDEN BANA UYGUN İKİ ÇOCUKLU BİRİNİ BULSAM EVLENEBİLİRMİYİM.SAĞLIKLIMI..İNTERNETTEN TANIŞAN EVLENEN VARMI? DENESEM Mİ ACABA ? YOKSA BU ADAMI BAŞKA TÜRLÜ UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL..
bence yalnızlık ve pişmanlık birbirine karışmış...
nette erkeklerden 10 doğru varsa 1000 tane de yanlış var gün gelir kafanıza uyacak seveceğiniz biri çıkar tabii ama sen bir kendine güvenini yeniden getir bakın mesleğiniz de var işiniz gücünüz ..aileniz de yanınızda ..
eşinizde özlediğiniz size duyduğu sevgi mi desem zaten sevgi olsa boşanmazdınız size duyduğu saygı mı desem o da olsa size yanlış yapmazdı..
çocuklarınızı düşünün ve güçlü olun evlilikte bile hep kadın güçlüdür daha etkilidir aslında ama zaman geçtğinde de belki keşke boşasaydım diyeceksiniz bazı kadınlar ımursamazlar ama bazı insanlar hata kabul edemezler ..bence siz şuan başınızı koyacak bir omuz arıyorsunuz bunu da normal karşılıyorum ama bundan sonraki evliliğin de daha mutsuzluk yaşamamak için çok fazla titiz tavranmak gerek hem çocuk için hem de kendiniz için yeniden başka bir erkeği tanımak onu anlamak ona ayak uydurmak kolay mı sonra daha çok pişman olmayın az sabır önce ruhunu dinlendir bırak seni tanımaya öğrenmeye çalışan çıkacaktır

Cok buyuk bir fırsatı?? kaçırmış gibi konuşuyorsun ama kendini küçük düşürüyorsun hem de boyle böyle bu olaylar normalleşiyor ve olan kadına oluyor

2 yıl önce boşandım.İki çocugum var.Adam evlendi. Ancak ben hala unutamadım.Etrafımdakiler neler yaşadığımı biliyorlar.Herkes iyiki kurtuldun derken ben asla öyle birşey diyemiyorum.Hep içim yanıyor. Keşke boşamasaydım.Görmezden gelseydim.Sağır dilsiz olsaydım.Hata yapmasaydım.vs..Hayatım hep böyle geçiyor.İşim evim var.Ailem yanımda. Biliyorum çok şanslıyımda. İnsan mutsuz olmak istermi ? Elimde değil ? Pişmanlık..Keşke dul kalmasaydım da .... da...da.. diyip duruyorum.. Soruyorum kendime neyini özlüyorsun.. Sonra etrafıma bakıyorum..Kadınlar kocalarının nelerini görmezden geliyorlarmış.. Bırakmıyorlar asla.Aptalmışım diyorum.Hani erkek mi var aklı başInda diyorum. SeninKi yakışıklı zengin kariyerli.çocuklarının babası.. ev ve çocuklarla ilgili sorumluluklarını bilen.. kötü gününü sen gördün..iyi gününü başkaları görüyor.. vs.vs.. saçmalıyorum belki..ve evlendiği insanla da sürekli ayrılıp birleşiyorlar.Veorayı bıraktığı zaman çocuklarına döneceğini söylüyor. sonra dönmüyor yine.. sebepte kadın beni bırakmıyor boşamıyor diyor. Ve yeni anladım ki sürekli boşanacağım diyip durdu.kadınla aylarca ayrıda yaşadı ancak iki evlilikmiş niyeti.ne beni bırakmaya çalıştı ne de onu.. Tabi ben resmi nikahı bende iken üç kuruşlk insanlar için boşadım kendimi.. ama içimdeki sevgimi takıntımı sorun ne bilmiyorum..vazgeçemiyroum.. Bu adamı unutmak istiyorum.Mutlu olmak istiyorum.
İNTERNET SİTELERİNDEN BANA UYGUN İKİ ÇOCUKLU BİRİNİ BULSAM EVLENEBİLİRMİYİM.SAĞLIKLIMI..İNTERNETTEN TANIŞAN EVLENEN VARMI? DENESEM Mİ ACABA ? YOKSA BU ADAMI BAŞKA TÜRLÜ UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL..
Bende ikinci evliliğmi internet tanışarak yaptım ve çok mutluyorum..

Şuan sağlıklı düşünemiyorsunuz..2cocugunuz var.öncelikle onları düşünün.. internet ortamından ne kadar sağlıklı olabilir? Yağmurdan kurtulmussunuz doluya tutulmayin.. Allah yardımcınız olsun.Alın cocuklarinizi bir tatile çıkın..

iki yıldır herkes bana çivi çiviyi söker dedi.. ben 2 yıldır bunu savunmuyorum hatta.. ama sanki böyle çözebilirm.. çünkü onun canını evlenirsem yakarım. bende mutlu olurum belki...
ama internette güvenilir biri varmı sorun o
Bu nasip kısmet işi cafe de okulda tanışıp evlenenlerdeki riskler internet içinde geçerli her yerde olduğu gibi internettede düzgünde var yamukta neydüğü belirsizlerde.... Nispet olsun diye evllik tbiki onaylanılack bişey değil

Şimdi anladığım kadarıyla aldatılıp boşandınız. Sizin tabirinizle dul kalmak ve kocasız olmak zorunuza gidiyor. Öncelikle hanımefendi siz dul falan değilsiniz, boşanmışsınız onu belirteyim.
Sonra... Sanırım eski kocanız evli. Siz onu özlüyorsunuz hala. O da herkese mavi boncuk dağıtıyor. Unutmak için bulduğunuz çözüm de internetten evlilik. Sanırım da apar topar evleneyim diyorsunuz.. Bu nasıl bir cesaret? Gerçekten hayret ediyorum adamı nasıl çözeceksiniz bu ruh haliyle ve üç beş ayda (artık o kadar beklerseniz tabi, malum durumunuz acilmiş)? Aynı eve girince aldatma, dayak, türlü türlü aşağılamalar olsa herkes çekiyor ben de çekeyim mi diyeceksiniz bu defa kocasız kalmayayım diye :işsiz:Üstelik herkesin çektiği falan da yok. Ne iyi etmiş siz de çekmemişsiniz zamanında o adamı.

Doğru insan çıksın karşıma, bu defa iyi tanıyayım, aman dikkat edeyim demek yerine acil koca lazım ne demek? Koca olsun da, acil olsun da, isterse çamurdan olsun diyorsunuz. Hiç olur mu? Hayat arkadaşı bu... Hayatın anlamı falan mı, nihai amaç mı şu evlilik? Yani insan hiç mi ders almaz yaşadıklarından? Aşk, sevgi, bağlılık başka; muhtaçlık, bağımlılık başka. Lütfen destek alın, tedavi olun, hiç iyi değil durumunuz. Biraz kıymet verin canım kendinize... Kadın denen varlık güçlüdür. Biraz dirayet gösterin.

Biraz sert yazıyorsam belki anlarsınız diye, bilmem ki işe yarar mı ama, hiçbir tavsiyemizi dinlemeseniz de önce lütfen bir psikiyatrist/psikolog ne bulursanız gidin, tedavinizi görün, kocaya sonra bakarsınız artık:KK51:

Son düzenleme:
Aman ha.Arama ordan . Kadin dusurmek isteten soysuz cok orda
Akli selim zamaninda olaki karsilasirsin ama ha deyince olmaz
Iyice sinirlerin gelir.Ordan cok zor..Gorucu usulu bekle.Etraftan bekle ama ordan olmaz...
Niye ayrildiniz?
Ipleri cabuk koparmaktan yana degilim bu yuzden iste.
kendi yatağında adamı basmak sadece sebeplerden birisi..üstelik bu adam hala her erkek yapıyor ne var,bi türlü alttan alamadın demişti bir de...
sebeplerden biri buysa gerisini sen düşün artık..
sorun boşanma sebepleri değil,sonrasında yaşanılanlar..saplantı..
M mutluluk1982 söz verdi ama terapilerine devam edecek,doktorun dediklerini yapacak eksiksiz şekilde değil mi????

Bulursun tabi ne olacak ki. Adam hırlı mı hırsız mı alkolik mi eroinman mı önemli değil yeter ki evlenecek ehliyete sahip olsun. Nefes alsın yeter.

Ne kotu bir ilişki adam evlendiyse ,senin o adami miden kaldırmaması lazim artik,arkdas nasil boyle delice seviyosunuz banada anlatin hele

Sizin derdiniz yeniden mutlu bir hayat kurmak değil ki , "onun canını böyle yakarım " diyorsunuz. Değer mi eski eşinize kendinizi farkettirmek için iki çocuğunuzu riske atmaya kumar oynamaya, sizden geçtim de çocuklar için diyorum.
Kafanızdan atmak için önce tedavi olun sonra görerek birileri aracılığıyla sizi mutlu edeceğine inandıgınız biriyle evlenin, evlenmiş olmak için evlenmek nedir Allah aşkına! Koca bulmam lazım lafı da çok iğreti kusura bakmayın da.

Back
X