- Konu Sahibi mutluluk1982
İlle de koca olsun ister çamurdan olsun / Kibariye feat konu sahibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaz tabiki okurum
Ee pardon da ""rahat mı batıyor da seni boynuzlayan herifi unutamayıp sırf onun canını yakmak için evlenilir mi"" derler insana???34
meslek var.kariyerim var.işim..evim var.ailem de yanımda.
bence yalnızlık ve pişmanlık birbirine karışmış...2 yıl önce boşandım.İki çocugum var.Adam evlendi. Ancak ben hala unutamadım.Etrafımdakiler neler yaşadığımı biliyorlar.Herkes iyiki kurtuldun derken ben asla öyle birşey diyemiyorum.Hep içim yanıyor. Keşke boşamasaydım.Görmezden gelseydim.Sağır dilsiz olsaydım.Hata yapmasaydım.vs..Hayatım hep böyle geçiyor.İşim evim var.Ailem yanımda. Biliyorum çok şanslıyımda. İnsan mutsuz olmak istermi ? Elimde değil ? Pişmanlık..Keşke dul kalmasaydım da .... da...da.. diyip duruyorum.. Soruyorum kendime neyini özlüyorsun.. Sonra etrafıma bakıyorum..Kadınlar kocalarının nelerini görmezden geliyorlarmış.. Bırakmıyorlar asla.Aptalmışım diyorum.Hani erkek mi var aklı başInda diyorum. SeninKi yakışıklı zengin kariyerli.çocuklarının babası.. ev ve çocuklarla ilgili sorumluluklarını bilen.. kötü gününü sen gördün..iyi gününü başkaları görüyor.. vs.vs.. saçmalıyorum belki..ve evlendiği insanla da sürekli ayrılıp birleşiyorlar.Veorayı bıraktığı zaman çocuklarına döneceğini söylüyor. sonra dönmüyor yine.. sebepte kadın beni bırakmıyor boşamıyor diyor. Ve yeni anladım ki sürekli boşanacağım diyip durdu.kadınla aylarca ayrıda yaşadı ancak iki evlilikmiş niyeti.ne beni bırakmaya çalıştı ne de onu.. Tabi ben resmi nikahı bende iken üç kuruşlk insanlar için boşadım kendimi.. ama içimdeki sevgimi takıntımı sorun ne bilmiyorum..vazgeçemiyroum.. Bu adamı unutmak istiyorum.Mutlu olmak istiyorum.
İNTERNET SİTELERİNDEN BANA UYGUN İKİ ÇOCUKLU BİRİNİ BULSAM EVLENEBİLİRMİYİM.SAĞLIKLIMI..İNTERNETTEN TANIŞAN EVLENEN VARMI? DENESEM Mİ ACABA ? YOKSA BU ADAMI BAŞKA TÜRLÜ UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL..
Bende ikinci evliliğmi internet tanışarak yaptım ve çok mutluyorum..2 yıl önce boşandım.İki çocugum var.Adam evlendi. Ancak ben hala unutamadım.Etrafımdakiler neler yaşadığımı biliyorlar.Herkes iyiki kurtuldun derken ben asla öyle birşey diyemiyorum.Hep içim yanıyor. Keşke boşamasaydım.Görmezden gelseydim.Sağır dilsiz olsaydım.Hata yapmasaydım.vs..Hayatım hep böyle geçiyor.İşim evim var.Ailem yanımda. Biliyorum çok şanslıyımda. İnsan mutsuz olmak istermi ? Elimde değil ? Pişmanlık..Keşke dul kalmasaydım da .... da...da.. diyip duruyorum.. Soruyorum kendime neyini özlüyorsun.. Sonra etrafıma bakıyorum..Kadınlar kocalarının nelerini görmezden geliyorlarmış.. Bırakmıyorlar asla.Aptalmışım diyorum.Hani erkek mi var aklı başInda diyorum. SeninKi yakışıklı zengin kariyerli.çocuklarının babası.. ev ve çocuklarla ilgili sorumluluklarını bilen.. kötü gününü sen gördün..iyi gününü başkaları görüyor.. vs.vs.. saçmalıyorum belki..ve evlendiği insanla da sürekli ayrılıp birleşiyorlar.Veorayı bıraktığı zaman çocuklarına döneceğini söylüyor. sonra dönmüyor yine.. sebepte kadın beni bırakmıyor boşamıyor diyor. Ve yeni anladım ki sürekli boşanacağım diyip durdu.kadınla aylarca ayrıda yaşadı ancak iki evlilikmiş niyeti.ne beni bırakmaya çalıştı ne de onu.. Tabi ben resmi nikahı bende iken üç kuruşlk insanlar için boşadım kendimi.. ama içimdeki sevgimi takıntımı sorun ne bilmiyorum..vazgeçemiyroum.. Bu adamı unutmak istiyorum.Mutlu olmak istiyorum.
İNTERNET SİTELERİNDEN BANA UYGUN İKİ ÇOCUKLU BİRİNİ BULSAM EVLENEBİLİRMİYİM.SAĞLIKLIMI..İNTERNETTEN TANIŞAN EVLENEN VARMI? DENESEM Mİ ACABA ? YOKSA BU ADAMI BAŞKA TÜRLÜ UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL..
Bu nasip kısmet işi cafe de okulda tanışıp evlenenlerdeki riskler internet içinde geçerli her yerde olduğu gibi internettede düzgünde var yamukta neydüğü belirsizlerde.... Nispet olsun diye evllik tbiki onaylanılack bişey değiliki yıldır herkes bana çivi çiviyi söker dedi.. ben 2 yıldır bunu savunmuyorum hatta.. ama sanki böyle çözebilirm.. çünkü onun canını evlenirsem yakarım. bende mutlu olurum belki...
ama internette güvenilir biri varmı sorun o
kendi yatağında adamı basmak sadece sebeplerden birisi..üstelik bu adam hala her erkek yapıyor ne var,bi türlü alttan alamadın demişti bir de...Aman ha.Arama ordan . Kadin dusurmek isteten soysuz cok orda
Akli selim zamaninda olaki karsilasirsin ama ha deyince olmaz
Iyice sinirlerin gelir.Ordan cok zor..Gorucu usulu bekle.Etraftan bekle ama ordan olmaz...
Niye ayrildiniz?
Ipleri cabuk koparmaktan yana degilim bu yuzden iste.
Bulursun tabi ne olacak ki. Adam hırlı mı hırsız mı alkolik mi eroinman mı önemli değil yeter ki evlenecek ehliyete sahip olsun. Nefes alsın yeter.2 yıl önce boşandım.İki çocugum var.Adam evlendi. Ancak ben hala unutamadım.Etrafımdakiler neler yaşadığımı biliyorlar.Herkes iyiki kurtuldun derken ben asla öyle birşey diyemiyorum.Hep içim yanıyor. Keşke boşamasaydım.Görmezden gelseydim.Sağır dilsiz olsaydım.Hata yapmasaydım.vs..Hayatım hep böyle geçiyor.İşim evim var.Ailem yanımda. Biliyorum çok şanslıyımda. İnsan mutsuz olmak istermi ? Elimde değil ? Pişmanlık..Keşke dul kalmasaydım da .... da...da.. diyip duruyorum.. Soruyorum kendime neyini özlüyorsun.. Sonra etrafıma bakıyorum..Kadınlar kocalarının nelerini görmezden geliyorlarmış.. Bırakmıyorlar asla.Aptalmışım diyorum.Hani erkek mi var aklı başInda diyorum. SeninKi yakışıklı zengin kariyerli.çocuklarının babası.. ev ve çocuklarla ilgili sorumluluklarını bilen.. kötü gününü sen gördün..iyi gününü başkaları görüyor.. vs.vs.. saçmalıyorum belki..ve evlendiği insanla da sürekli ayrılıp birleşiyorlar.Veorayı bıraktığı zaman çocuklarına döneceğini söylüyor. sonra dönmüyor yine.. sebepte kadın beni bırakmıyor boşamıyor diyor. Ve yeni anladım ki sürekli boşanacağım diyip durdu.kadınla aylarca ayrıda yaşadı ancak iki evlilikmiş niyeti.ne beni bırakmaya çalıştı ne de onu.. Tabi ben resmi nikahı bende iken üç kuruşlk insanlar için boşadım kendimi.. ama içimdeki sevgimi takıntımı sorun ne bilmiyorum..vazgeçemiyroum.. Bu adamı unutmak istiyorum.Mutlu olmak istiyorum.