- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.070
- 83
- 38
Başlamışken yapabilirsiniz diyet yapmaya devam edin bence. Dikkat edeceğim deyince biraz esneklik oluyor sanki.
4 kilo vermissiniz yani. İns kalıcı olur.
Ben 4 kilo verip 60 bir olsam
Hafta sonu bir sürü hurma aldık. Ama hala yapmaya karar ver3medim
selam kızlar bende 23 yaşındayım 16 aylık kızım var emziriyorum bi türlü kilo vermeyi beceremiyorum çok upraştım ama bugün kesin karrarlı olarak başladım sabah 77.7 ydm
hoşbuldukhoşgeldiniz aramıza.ben de sütten kesti 2 yaş olunca.Yeni hurma yoğurt diyeti yaptım şimdi de normal diyete geçtim.
Kaç kg fazlanız var?
hoşbulduk :)Hoşgeldiniz. Ben çok düzenli bir şey yapamıyorum malesef. Bu gruba da kimseler gelmezdi. Biz iki kişi kullanıyorduk hatta.
Ben.su sıralar hurma yoğurt diyeti yapacağım ins. Ama ben bir haftaya emzirmeyi bırakıyorum. Oğlum 2 yaş oldu şükür.
Onun dışında iki öğün beslenme yapıyorum .
İf diyeti diyorlar
hoşbulduk
ilk hedefim 70 daha sonra 65 kilo vermek istiyorum
aynen öyle canmemzirenlere uygun diyet yapıyorsunuz değil mi?Allah kolaylık versin.
Maşallah. Spor güzel olmuş. Acaba hurma diyetinden sonra sıkı bir diyetle dev etmek nasıl olacak. Belki öncekinden daha hızlı kilo verirsinizYok hiç halsizlik yaşamadım.yarin her şeyden yiyecek misiniz?
Komşunuz ayıp etmiş bosverin.Ben de yavaş veriyorum D vitamini eksikliğinde oluyormuş yavaş kilo verme.
Tabii olabilirsiniz 60 bu şekilde.insallah da olursunuz.
Ben çok ince lavaşlardan yedim iki tane saat 15.00 de.donerli ve yeşillikli.bir dilim portakal.
1 saate kadar da yürüdüm.100 mekik çektim.
Maşallah. Spor güzel olmuş. Acaba hurma diyetinden sonra sıkı bir diyetle dev etmek nasıl olacak. Belki öncekinden daha hızlı kilo verirsiniz
Merhabalar
bu hurma diyeti tam olarak nedir nasıldır anlatabilir mısınız?
Bende doğum yapalı 6 ay olacak.63 kg 168 boy.53le hamile kalıp 70le doguma girdim.10 kilo fazlam var.bir türlü başlayamadım diyete.diyete.insallah sizlerle beraber başlarım.diyetlerinizi yazabilir misiniz zahmet olmazsa.
Birde bende göbek çok var
Maşallah sıkı tutuyorsunuz. Bu durumda hurma yoğurt la verdiğiniz kiloyu almamissinizdir. Ben galiba 3 bilemediniz 4 gün yapacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?