Bana çok kalmış gibi geldi idrar sararinca beklemiş test oluyor diye biliyorm cnm ka. VerHangsiini inancağımı şaşırdım adetime 6 gün kaldı testler bu şekilde cıktı sizce kan vermelimiyim cok mu erken
Üstteki 2 tanesi dün sabah yaptım ama ilk yaptığımda da bu şekilde oldu alttaki iki tanesi bugün yaptımBana çok kalmış gibi geldi idrar sararinca beklemiş test oluyor diye biliyorm cnm ka. Ver
Kaset testler laboquick mi
evett erken gebelik ise pyro clınıcKaset testler laboquick mi
Yumurtlamam henüz 14 gün oldu çok erken geldi bana amaBaya bariz belli bence kan ver hemen
Erken yumurtlama görmüş olabilir misin ovulasyon testi yaptın mıHangsiini inancağımı şaşırdım adetime 6 gün kaldı testler bu şekilde cıktı sizce kan vermelimiyim cok mu erken
Yumurtlaman 14 gün olduysa regl günün bugün canım sen batı yanlış hesaplamışsınYumurtlamam henüz 14 gün oldu çok erken geldi bana ama
12 günde falan idrara yansıyor zaten markası sanırım laboquick bende hep onu kullanıyorum hiç yalancı pozitif çıkarmadı.Yumurtlamam henüz 14 gün oldu çok erken geldi bana ama
Evet bende çok düzenli adet olurum hep reglime 14 gün kala yumurtlarım geçen ay 5 gün gecikme yaşamıştım testler hep negatifti ama arkadaşın baya pozitif bence çok belli var yaniYumurtlaman 14 gün olduysa regl günün bugün canım sen batı yanlış hesaplamışsın
Ovülasypn testi kullanmıştım adetimden sonra 8. Gün gördüm yumurtalamayı adetime daha 6 gün var suanYumurtlaman 14 gün olduysa regl günün bugün canım sen batı yanlış hesaplamışsın
8 günün üstüne 14 sayıp regl gününü öyle hesaplamalısın amaOvülasypn testi kullanmıştım adetimden sonra 8. Gün gördüm yumurtalamayı adetime daha 6 gün var suan
Tarihleri de yazar mısınOvülasypn testi kullanmıştım adetimden sonra 8. Gün gördüm yumurtalamayı adetime daha 6 gün var suan
14 ocak regl oldum 28 ocakta yumurtlama günümdü ovulasyon testine göre önğmüzde reglim de 15 veya 16 subat olması lazım düzenlidir çünküTarihleri de yazar mısın
Canım yumurtlamadan eminsen bugün yumurtlamanın 13. Günü yarın da 14 o yüzden regl günün yarın olması lazım sen erken yumurtlama görmüşsün. Testlerinde de pozitif çıkması normal çünkü 13 gün olmuş bence hemen kan ver14 ocak regl oldum 28 ocakta yumurtlama günümdü ovulasyon testine göre önğmüzde reglim de 15 veya 16 subat olması lazım düzenlidir çünkü
6 aydır deniyoruz biraz korktum hemen kan vermeye ümitlenmek istemedim ama 3 testtede hata olurmu bilemedimCanım yumurtlamadan eminsen bugün yumurtlamanın 13. Günü yarın da 14 o yüzden regl günün yarın olması lazım sen erken yumurtlama görmüşsün. Testlerinde de pozitif çıkması normal çünkü 13 gün olmuş bence hemen kan ver
Laboquick güvenilir bi marka en alttaki testin çok bariz pozitif6 aydır deniyoruz biraz korktum hemen kan vermeye ümitlenmek istemedim ama 3 testtede hata olurmu bilemedim
İnşallah yarına kadar sabredicem bakalımLaboquick güvenilir bi marka en alttaki testin çok bariz pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?