Acill bakarmısınız

brktlll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
44
9
1
26
Hangsiini inancağımı şaşırdım adetime 6 gün kaldı testler bu şekilde cıktı sizce kan vermelimiyim cok mu erken

Eklentiler

• IMG_6184.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 46
Hangsiini inancağımı şaşırdım adetime 6 gün kaldı testler bu şekilde cıktı sizce kan vermelimiyim cok mu erken
Bana çok kalmış gibi geldi idrar sararinca beklemiş test oluyor diye biliyorm cnm ka. Ver

Yumurtlaman 14 gün olduysa regl günün bugün canım sen batı yanlış hesaplamışsın
Evet bende çok düzenli adet olurum hep reglime 14 gün kala yumurtlarım geçen ay 5 gün gecikme yaşamıştım testler hep negatifti ama arkadaşın baya pozitif bence çok belli var yani

14 ocak regl oldum 28 ocakta yumurtlama günümdü ovulasyon testine göre önğmüzde reglim de 15 veya 16 subat olması lazım düzenlidir çünkü
Canım yumurtlamadan eminsen bugün yumurtlamanın 13. Günü yarın da 14 o yüzden regl günün yarın olması lazım sen erken yumurtlama görmüşsün. Testlerinde de pozitif çıkması normal çünkü 13 gün olmuş bence hemen kan ver

6 aydır deniyoruz biraz korktum hemen kan vermeye ümitlenmek istemedim ama 3 testtede hata olurmu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…