Oylemi ya bi sorun kalmadi demi cok panigim zaten damla 3 saatte bi damlatiyom bagris cagris kremi aksam yatarken surup bandajlayacam kucuk diye heralde devamli bandaj yaptirmadicanım yeğenimin başına geldi, ona da ilaç, damla verip gözünü bandajladılar 1 hafta sonra ki kontrolde geçtiğini söylediler, çok geçmiş olsun kuzuna...
Sagolun kizlar. Goz doktoruna gittim ilk acile gittim yakin hastaneye ordan goz doktoruna gidin dediler. Ankarayi bilenler bilir ulucanlar goz hastanesine gittim. Insallah birsey olmaz oyuzden korktum korneasi cizilmis dedi doktorada sordum onemlimi diye oda telas etmeyin gecer dedi ama netten okudum bicok sey yazmislar korluk vs diye oyuzden korktum hic basina gelen varmis diye
Oylemi ya bi sorun kalmadi demi cok panigim zaten damla 3 saatte bi damlatiyom bagris cagris kremi aksam yatarken surup bandajlayacam kucuk diye heralde devamli bandaj yaptirmadi
Sagolun kizlar. Goz doktoruna gittim ilk acile gittim yakin hastaneye ordan goz doktoruna gidin dediler. Ankarayi bilenler bilir ulucanlar goz hastanesine gittim. Insallah birsey olmaz oyuzden korktum korneasi cizilmis dedi doktorada sordum onemlimi diye oda telas etmeyin gecer dedi ama netten okudum bicok sey yazmislar korluk vs diye oyuzden korktum hic basina gelen varmis diye
gitmiş zaten doktora.Kııız ne yapıyorsun daha buralarda koş hemen başka doktora da git. Minicik evlat bir hafta bekletilir mi ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?