Çocuk Hastalıkları acill bebegim gozune derz temizleyici sikti

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mahtuana

canımın hepsi kızlarım
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.160
741
158
Kizlar kucuk kizim 1.5 yasinda deterjanlar hep yukarda oluyordu hic asagida olmaz temizlik yapiyordum yanima geldi git dedim gitti arkam donuktu nasil oldu anlamadim gelmis ve sikmis hemen suyla yikadim acile gittim goz korneasi cizilmis krem verdi 1 hafta sonra gelin dedi. Cok uzgunum basina boyle birsey gelen varmi gozunde problem kalir diye cok korkuyorum.

canım yeğenimin başına geldi, ona da ilaç, damla verip gözünü bandajladılar 1 hafta sonra ki kontrolde geçtiğini söylediler, çok geçmiş olsun kuzuna...

Sagolun kizlar. Goz doktoruna gittim ilk acile gittim yakin hastaneye ordan goz doktoruna gidin dediler. Ankarayi bilenler bilir ulucanlar goz hastanesine gittim. Insallah birsey olmaz oyuzden korktum korneasi cizilmis dedi doktorada sordum onemlimi diye oda telas etmeyin gecer dedi ama netten okudum bicok sey yazmislar korluk vs diye oyuzden korktum hic basina gelen varmis diye

canım yeğenimin başına geldi, ona da ilaç, damla verip gözünü bandajladılar 1 hafta sonra ki kontrolde geçtiğini söylediler, çok geçmiş olsun kuzuna...
Oylemi ya bi sorun kalmadi demi cok panigim zaten damla 3 saatte bi damlatiyom bagris cagris kremi aksam yatarken surup bandajlayacam kucuk diye heralde devamli bandaj yaptirmadi

Sagolun kizlar. Goz doktoruna gittim ilk acile gittim yakin hastaneye ordan goz doktoruna gidin dediler. Ankarayi bilenler bilir ulucanlar goz hastanesine gittim. Insallah birsey olmaz oyuzden korktum korneasi cizilmis dedi doktorada sordum onemlimi diye oda telas etmeyin gecer dedi ama netten okudum bicok sey yazmislar korluk vs diye oyuzden korktum hic basina gelen varmis diye

İnternetten okumayın.Yalan yalnış şeyler dolu.

Geçmiş olsun

Oylemi ya bi sorun kalmadi demi cok panigim zaten damla 3 saatte bi damlatiyom bagris cagris kremi aksam yatarken surup bandajlayacam kucuk diye heralde devamli bandaj yaptirmadi

yok canım göz olunca bizde çok korktuk ama geçti gitti, inşallah sizinki de öyle olur.

çok geçmiş olsun.. Rabbim beterindensaklasın. çok meraklılar bu dönemlerde...

Kııız ne yapıyorsun daha buralarda koş hemen başka doktora da git. Minicik evlat bir hafta bekletilir mi ????
gitmiş zaten doktora.

Sagolun kizlar evet cok meraklilar hep temizlik maddelerimi saklarim ama bi anda nasil oldu bende anlamadim. Simdilik damla ve krem icin savasiyoruz resmen basbas bagriyor. Insallah carsambaya kadar gecmis olur

Çok geçmiş olsun ...hep takipte kalın birden çok kontrole götürün farklı göz doktorlarına ne olur ne olmaz...

Back
X