Acill ! Diktaş hakkında bilgisi olan var mı?

seyrekyagmur

Başlangıç: 74 Hedef: 67
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
3.522
6.512
683
kızlar merhaba ben 2 yıldır bir şirkette çalışıyorum muhasebedeyim yalnız muhasebesi yoğun değil çay sekreterlikte bana bakıyor.aldığım maaş ise 700 tl yol içinde.sadece olumlu yanı işyerimde rahatım kimse kızmıyor özgürüm.ama mesleğime yatırım yapamıyorum gibime geliyor yoğun olmadığı için bu yüzden canım sıkkın.diktaş cevizli deki merkezde muhasebesine çağırıyor.servis var 800 tl maaş hafta sonları tatil..banka bölümü ile ilgilenicem ve yoğunlar tabi.birde patronun kızı sinem hanım ile çalışacağım..bu yerimde gitmemi istemiyor maaş arttırabiliriz diyorlar.Fikirleriniz nedir ve diktaş hakkında bilgisi olan var mı ?:44::26:

arkadaşım bende muhasebeciyim eqer kendini qeliştiremiosan bence durma orda çünkü bu iş zevk almadan yapılcak bi iş deil hem kendini qeliştirirsn hem de mesleqini seversn daha yok şey öqrenirsin benm fikrim qitmenden yana

canım bende muhasebe okudum ve okul bıtınce pastanede ve magazada calıstım ınan yazık dıyorum su anda oralara verdıgım emege.sımdı 3 senedır muhasebe burosunda calısıyorum bende 700. tl alıyorum.ama en azından muhasebe konusunda deneyımlıyım.hiç durma git derım ben sana neden meslegını yapmayasınkı hemde boyle bır fırsat varken.caycı degılsınkı sen

Arkadaşım şirket hakkında bir bilgim yok ama ben de git derim. Muhasebecilik çok geçerli bir meslek. Ama bu işte en önemli şey tecrübe. Mesleğini yap ve tecrübe edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…