Meraba kizlarr beni sevdiginden emin oldugumm benimde onu cok sevdigim bi sevgilim var allaha cok sukur aramiz iyii. Benim sorunum şu . Ben onu cok iyi tanimak istiyorum ama olmuyo istiyorum ki attigi adimdan ne yapacagini anliyim ne soyleyecegini kestireyim ama olmuyor biturlu biseyler icin ben soru sormadan hic kendinden bahsetmiyor sunu sevmem bunu giymem diye yadaa bi durum karsisinda nasil tepki verir bilmiyorum. Akrep burcu erkegi bu arada. Ona sorularr sorup iyice tanimak istiyorum ama ne sorcam bilmiyorumkiiii karsimdaki kapali bi kutu acmasi zor olucak. Yanyanayken oyle cok olmuyoda mesela telefonda konusurkenn naber napiyosun iyim sen felan diyoruz sonra ikimizdede bi sessizlik oluyo konusacak bisey kalmiyor. Neden sizcee?? Kisaca sormak istedgm iki sey var birincisi onu daha yakindan tanimak icin nasil sorular sormliyim ikincisi telefondada olsa bi sure sonra kohusacak seyler bitiyor neden??? Lutfen yardim edinnn
Meraba kizlarr beni sevdiginden emin oldugumm benimde onu cok sevdigim bi sevgilim var allaha cok sukur aramiz iyii. Benim sorunum şu . Ben onu cok iyi tanimak istiyorum ama olmuyo istiyorum ki attigi adimdan ne yapacagini anliyim ne soyleyecegini kestireyim ama olmuyor biturlu biseyler icin ben soru sormadan hic kendinden bahsetmiyor sunu sevmem bunu giymem diye yadaa bi durum karsisinda nasil tepki verir bilmiyorum. Akrep burcu erkegi bu arada. Ona sorularr sorup iyice tanimak istiyorum ama ne sorcam bilmiyorumkiiii karsimdaki kapali bi kutu acmasi zor olucak. Yanyanayken oyle cok olmuyoda mesela telefonda konusurkenn naber napiyosun iyim sen felan diyoruz sonra ikimizdede bi sessizlik oluyo konusacak bisey kalmiyor. Neden sizcee?? Kisaca sormak istedgm iki sey var birincisi onu daha yakindan tanimak icin nasil sorular sormliyim ikincisi telefondada olsa bi sure sonra kohusacak seyler bitiyor neden??? Lutfen yardim edinnn
Ben soru sorarak karşındakinin tanınacağına inanmıyorum ..
Sen sorarsın o da sana yansıtmak istediği gibi cevap verebilir ..
Yaşayarak tanıyabilirsin ancak erkek arkadaşını ..
Benim eşim de akrep burcu, evlenmeden kendini çok iyi sakladı ..
soru sorarak karsindaki taninmaz, zamanla, gorerek, gozlemleyerek, birlikte zaman gecirerek taninir.
daha yeni bir iliski, ortada henuz o gereken ictenlik, samimiyet, dogallik kurulmamis, normal.
bazen hemen kurulur, ama ender olur bu.
kisaca, zamana ihtiyacin var.
Dalga gecenlere saf oldugumu vurgulayanlara laf sokanlara cidden yardimci olmaya calisanlara cok tesekkur ediyorum sagolun. Yasimi merak edenler olmus okuyp okumadgmi felan. Yasim 24 universite son sinif ogrencisiyim.(o universite de bolum sorma muhabbetleri kardesim icindi abla akil alalim cevredki insanlardan felan demisti istedi diye oyle konular acmstm zamninda) Bana göre bu ciddi bi konu. Sanki siz hic sevgilinizle sevismiyosunu evlencgnz adam gozuyle baktgnz sevglnzn gozunun icinden anlarsiniz sevip sevmedgni ben gozlerine bakinca anliyodum cevremki herkes annemde dahil olmak uzere bu cocuk seni seviyo diyodi. Tamam eyvallah seviyoda bazi davranislari bu adam beni seviyomuki dedirtiyodu resmen. Bu actgm konuda o yuzdendi sizden akil almak icindi. Cogunuz icinde baya eglence konusu olmus bazenleri sevisiyoruz yazmisim cidden sacma bi cumle olmus haklisiniz ne diyim Kendisinede sordum zaten neden boyle oluyosun diye oturttu beni karsisina anlatti herseyi. Erkekler bosaldiktan sonra isteksizlesiyomus bosaldiktan sonra sana oyle davranmamin sebebide bu dedi bi 15 dk felan kendme gelemiyorum ayni araba gibi dusun benzini varken cok iyi calisiyo benzin bitti tak araba durur nasilki gidersjn benzin alir yuklersin araba hareket etmeye devam eder ayni o mantik dedi. Bu isteksizlgmden seni sevmedgm anlamni cikarma dort gun felan yazmiyosun diyosunya kendmi kotu hissediyorum ne biliyim kizm dedi halini hatrini soruyorum ediyorum ama o gun yasadgmz seyleri hatrlatck bi soz soylersin diye korkuyorum zaten senie sevisirkenki hareketlerimdende anlaman lazim biz erkekler sevisirken sevdgmz kadinlara kiyamayizz yumusak davraniriz sevmdgmz ne biliyim parayi verip iliski yasadgmz kadinlara cok sert davraniriz iliski sirasinda cunku o an onun caninin yanip yanmamasi onemli degil onem olan isini bitirip rahtlamak olay bu dedi. Bunun uzerinede bise diyemedim ne diyim daha ben adama. Sevisirken kendiside gayet yumusak davraniyo bise yaptgnda canin yanmiyo dmi derdi hep. Cevremdki yakin arkadaslarimda sordum onlarin sevgilileri yada boyle konusmalara sahit oldugu arkadaslarida ayni seyi demis erkekler sevdgi kadinla iliski yasarken yumusak davranirlar canini yakmak istemezler diyolarmis hep. Ben seni sevmesem zaten sevdgm kadin diyip ailemin karsisna cikarmam seni. Kullanip bi kenara atcgm kiz olsan boyle seyler yapmam evlenme teklif etmem sana dedi.Kisacasi aramizdaki bu iliski sorununu cozduk sayilir. Bu hafta ailelerimiz tanisack insallah. Hakkimizda hayirlsii olur insallah. Yorum yapicak olanlar varsa yapsin lutfen hala dusuncelerinizi dusuncelerinizi merak ediyorum ben ama lutfeenn dalga gecmek icin degil gercekten yardimci olmak icin yazin
Soru sorayim cevap versin. Interview mu bu? Oyle olmaz. Acin bi konu konusun. Sohbet ettikce taniyacaksin. Bugun basina gelen komik yada ilginc bisey anlat. O da sana anlatsin. Boylece konudan konuya atlar konusup birbirinizi iyice tanirsiniz. Dert ettigin seye bak :)