Farkli bi yasam istiyorum

delifisek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
1.084
2.295
31
Kafa dinllemek icin kismina katilriim dogrudur olabilir. Ama diger dediginiz degildir. Cunku en olmadik vakitlerde gece dahil goruntulu konustum. Inssnin bazen aklina aldatsa yakalsm da biraksam gelir mi?
Elinizdeki sebepler boşanmak için yeterli değil mi de aldatsa da bosansam diyosunuz? Konu sahibi cidden aklınız çok karışık. Bence boşanmayı dusunmuyosunuz sadece iç dokuyosunuz
 

Yesilintonu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
431
124
Yanlış anlamayın ama sanki gücünüz yetse siz de adamı dövecekmişsiniz suyu döktügünde. Ya sizin de artık sinirleriniz bozulmuş ya da zaten evliliginiz zaten iki yonlu siddet ve sinir hali ile devam ediyor.
Gucum yetmiyo da. Agzim var ama. Bunu da dusunmuyo degilim. Dusun dusun zaten patlycak beynim. Hadi vuramiyorum diyelim. Onun gibi davransam asagilarim laf edrrim soylenirim. Bunlari su gune kadar bir kere yapmadm kisiligine vs asla laf etmedom ne kadar sinirlensem de. Ayrica onun buyuttugu kadar da bisey yapmadim. Ilk bi sesim bayag.ymukseldi neden dinlemiyosun diye. Sonradi igneleme. Deidm sana. Okadar sey onu kaldirir mi vs. Bu kadar iki kelimeyi kaldiramiyo ne guzel ama. Kendi istedigini soyler
 

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
19.714
47.299
Bu mu gerekir ama allahaskina

Gerekmez elbette. Sonuna kadar haksız dedim.
Ama sizin yanlışınızı da belirtme gereği duydum.
Böyle meseleler için kavga çıkaran insanlara şaşıyorum. Silersin temizlenir.
Allah sağlık versin yapılır.
Ama böyle zamanlarda verilen tepkiler sizin karşı tarafa verdiğiniz değeri gösterir.
 

Yesilintonu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
431
124
Gerekmez elbette. Sonuna kadar haksız dedim.
Ama sizin yanlışınızı da belirtme gereği duydum.
Böyle meseleler için kavga çıkaran insanlara şaşıyorum. Silersin temizlenir.
Allah sağlık versin yapılır.
Ama böyle zamanlarda verilen tepkiler sizin karşı tarafa verdiğiniz değeri gösterir.
Dogru belki de. Belki dr gordugumu uyguladim bmiyorum
 

Karizmator

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
1.310
4.032
Gucum yetmiyo da. Agzim var ama. Bunu da dusunmuyo degilim. Dusun dusun zaten patlycak beynim. Hadi vuramiyorum diyelim. Onun gibi davransam asagilarim laf edrrim soylenirim. Bunlari su gune kadar bir kere yapmadm kisiligine vs asla laf etmedom ne kadar sinirlensem de. Ayrica onun buyuttugu kadar da bisey yapmadim. Ilk bi sesim bayag.ymukseldi neden dinlemiyosun diye. Sonradi igneleme. Deidm sana. Okadar sey onu kaldirir mi vs. Bu kadar iki kelimeyi kaldiramiyo ne guzel ama. Kendi istedigini soyler
Önceki konularınızı bilmiyorum ama burada da günlük hayatında da kadı erkek ilişkilerinde şunu gördüm. Erkekler kadınlara bir şekilde kendilerini suçlu hissettirmeyi başarıyorlar. Kadın şiddet bile görse ben de söyle davrandım aslında sussaydım olmazdi gibi kendini kötü hissediyor. Ancakk dışardan.bakan bir insanın sarsması gerekiyor
 

nurseri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
27
14
Merhaba ikinci ailem, tum sirlarimi payalasabildigim insanlar. Bana cok kizaniniz da var yorum yapip yardimci olmaya calisaniniz da. Ben yine dertlerimle kafa karisikliklarimla geldim.. bilmeyenlere bastan ozet gecicem. Bu cumleden nefret ediyorum ama, esim gercekten iyi biri oluyor cogu zaman. Yani iyi oldugu yonlsri de cok var. Iyice analiz edebilin diye anlatiyorum. Heer istedigimi yapar, her istedigm yere goturur. Hep bendedir yani bu yonleri var. Amaas. Iste dengesiigi de cok var. Benim icin suan bisey ifade etmese de detayli anlayin diye bu cumleyi kuruyorum. Cunku bi oyle bi boyle biri hala cozemedim. 4 senedir evliyim. Ve son 1 senedir ciddi derecede bosanmayi dusunuyor, istiyorum. Onceden ne yasarsam yasayim ustunu kapatirdim. Surekli vurdu kirdisi vardi ama hepp ustunu kapatirdim. Suan vurmasi kirmasi ilk seneye kiyasla inanilmaz torpulendi ama artik ben diyorum ki, bu hayati istiyor muyum?? Surekli bunu soruyorum surekli kendime.Ama biseyy bisey beni tutuyor. Cesaret belki de sadece..
Gectigimiz hafta beni ailemle tatile yolladi. Kendisi calisiyordu ve mutlu olmam adina bana izin verdi. Pandemiden beri calismiyorim ve skıliyordum. Size normal gelebilir ama hayatta bole biseye izin verebilecek biri degildi. Tek gitmeme.Hem de inanilmaz iyi, hic sıkmadi beni tatil boyunca. Boyle seyler yapinca diyorum ki, ben gunahini aliyorum. Tartisabiliriz. Olur oyle seyler her evlilinte diye dusuncelere giriyorum. Bosanmak sacma belki de diyorDUM. Neyse konumuza gelelim. Tatilden döndugumde ogle vaktiydi. cicekleri sulamak icin kova doldurdu beraber sulayip bitirelim tek basina ugrasma dedi. Suyu koydu incecik kulbu olan kova.Kulbundan tutarken dedim ki ordan tutma tasimaz. Yok tasir dedi iki kere daha falan soledim tasimaz diye. Arkami bi dondum 20 lt su evin girisine parklere heryere dokuldu. Kulbu koptu. Bi anlik sinirle bagirdim ya niye laf dinlemiyosun sen!! Diyorum sana dimi. Tasir mi oo. Falan diye sesim yukseldi gercekten. Sus kapa ceneni dedi. Parkeler siserse gorursun kil kadar kulbu var tutar mi hic dedim sinir oldum tavit yaptim tabi. Ama yine sesim yuksek. Ama ne kadar bagirabilrim sonucta bi canalndirin gozunuzde. Havlu istedi kendi kuruluyordu. Ben bi iki bisey daha soyleynce Bi anda gozlerini patlatip sen ne yapmaya calisiyosun 5 yasinda cocuk mu var lann senin karsinda. Sus diyorum susmuyosun. Diye tokat atti!!! Sonra devam etti. Sana yaptigim hersey haram. Sen nankorun tekisin. Terbiyesiz. Daha yeni gelmisin yorulma diye yardim ediyorum. Karsinda kim var senin?? Yerini bill. Kimsin sennn?? Sen bana nasil sesini yukseltirsin?? Nefretimi kazaniyosunn. Yuzunu gormwk istemiyorum. Daha neleeeer neler. Ben sen mutlu ol diye neler yapiyorum yaptigina bak terbiyesizz. Diye yirtti kendini!! Buzz gibi sogudum. Ama beni ole sindirmis ki, bunun da farkindayim. Bu kurdugu cumleleri tekrar edince kendi kendimi bi an sucladim.. evet yardim etmek icin yapti. Hele bi de tatilden daha yeni dondun. Dokulse ne olur silinir. Ne diye bu kadar soylendin ki. Diyee kendimi sorguladim.. Bi en basta yaptigina bakin dusuncelerime. Ve olaydan sonra hissettiklerime.. adam surekli alt ust iliskisinde kafasi. Sen kimsin? Ben kimim tavirlarinda surekli. Ogun iyice dusundum ki ben diger kardesime acicam konuyu ve ayrilmak istedigimden bahsedicem.. sadece duaunceli olmasi, zaman zaman inanilmaz dusunceli olmasi, bu ysptiklarini örtebilir mi?? Olmayan birseyler var. Sinirlendgnde hakareti ve vurmayi birakmiyor... iyi olsa kac yazar ki?? Ben bu evde mutlu muyum? Degilim. Isten gec gelse de evde yeterince tek basina kalsam diye dusunuyorum surekli. Kafam cok dolu. Daha cok gencim ve hergun ama hergunn dusunur oldum hergun. Din duskunlugumuz bile cokk farkli. Namazi kacirdm mi huzursuz oluyorim sen nasil olmuyosun?? Niye dilinde Allah kelimesi yok.. bunaliyorum herseyde. Onceden umursamadigim hersey, her kisitlama yuk geliyor artik. Ben neden kendi hayatimi yasamiyim diye surekli sorguluyorum kendimi. Hele de cocuk olursa bunnnca anlasmazliga daha beter. Bu kadar anlasamiyiruz. Mu kadar memnuniyetsiz bi de cocuk istyor. Ben senden razi degiliim. Dusun ne kadar.oinemli bisey bu diyo. Onu da din e cekiyo. Cok yoruldum.KISACASI BU EVLILIGIN ICINDEN BIRAN ONCE CIKMAK ISTIYORUM. USTUNDEN ZAMAN GECMIS OLDUN. BEN IYILESMIS OLAYIM. HAYATIM RAYINA OTURSUN ISTIYORUM
Tek tavsiyem evlilige guzellik gelsin diye cocuk yapmayimm..dusunun biraz daha yasayinn..cocuk olunca esinisin bu tavirlarinin 10 adim ilerde olacagini unutmayinn...cunku cocuk dmek sorumluluk ve stres dmek buda esler arasina ciddi anlamda kotu yansiyor..her seyi dusunun mantikla haraket edin kalp acisi gecer ama mantik hatasini duzeltmezseniz hic duzelmezz
 

Caffeamericano

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
173
366
Cok tesekkur ederim ki bole yardim edecek soru sordunuz. Bunu dusunuyorum. Hayal ediyorum mesela. Onsuzum. Tek basinayim ya da ailemle kaliyorum. Ve daha.mutlu huzurlu oldugumu dusunuyorum..mesela o 1 haftalik tatilde hic mutsuz degildim ki. Ozlemedim. Onun daha once 2 3 gunluk is gezileri oldu yakin zamanda. Ozlem duymuyorum. Gauey iyi hissediyorum. Tabik ki ilk zamam uzulurum aglarim bosluk olur ben ole biriyim cunku. Sulugoz de biriyim. Ama gecer unuturum kisa surede diye.dusunuyorum
Peki cesaretinizi toplayıp boşanma konusunda bi adım atsanız eşinizin tepkisi ne olurdu
 

eslem89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
973
1.080
31
Psikolojim bozuldu bu kaçıncı şiddet vakası son günlerde :KK43:
Ben düşünürken bile kötü oluyorum sizi tanımadığım halde.
Allah yardımcınız olsun konu sahibi.
 

Niloyatospikk

😁Kocişinin Premsesi😁
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
13.546
20.320
31
Ahh bir bilseniz. 1 guzel soz bu olayin ustune soylenmez zaten. Ben sucluyum suan gozunde. Oo beni dusunup neler yapiyor ben saygisizca bagiriyorim ona. Dusuncesi bu. Sevisme deseniz cok afedersiniz ama.. keske yanasmasa diyorum. Bi dokunmak dahi gelmiyo icimden
Neden evlendiniz peki herşeyi batıyor size belli ki sevmiyorsunuz da anlaşılan o ama su döküldü diye de bu kadar cıngar çıkarılmaz benim eşim de olsa bana bu lafları derdi koskoca adam ona da bu kadar bağıramam ki ama onun da tokat atmasını gerektirmiyor asla savunulacak bir tarafı yok
 

Yesilintonu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
431
124
Peki cesaretinizi toplayıp boşanma konusunda bi adım atsanız eşinizin tepkisi ne olurdu
Bisey dyim mi onu da kestoremiyorum. Belki de bi tik korkuyorum. Beni kovdugu resmen oldu. Kapidan cikamadm cesaret edip. Acaba zarar verir miydi belki de tam cikarken cildirir doverdi.... kestiremiyorum. Bikeresnde ciddi sekilde ben kendime bunu yapiyosam senin yapman cok normal. Okadar kovdun yazik olsun bana ki defolup gitmesm dedim. He gidecektin yani dedi evet dyince de. Ben cok sinirli oluyorum sen de susmuyosun konusuyosun zarra vermmek icin git diyorum vs gibi saaacma sapan bisey dmeisti
 

Yesilintonu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
431
124
Tek tavsiyem evlilige guzellik gelsin diye cocuk yapmayimm..dusunun biraz daha yasayinn..cocuk olunca esinisin bu tavirlarinin 10 adim ilerde olacagini unutmayinn...cunku cocuk dmek sorumluluk ve stres dmek buda esler arasina ciddi anlamda kotu yansiyor..her seyi dusunun mantikla haraket edin kalp acisi gecer ama mantik hatasini duzeltmezseniz hic duzelmezz
Yook asla ole duaunmuyorum ki. Cocuk yapiyim iyi oluruz demiyorum. Tamm tersi dusunuyorum. Herseyi gecelim bu sefwr cocuk hakknda bi ton yorum yapacak bana. Sonra hep kavga
 

Yesilintonu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
431
124
Neden evlendiniz peki herşeyi batıyor size belli ki sevmiyorsunuz da anlaşılan o ama su döküldü diye de bu kadar cıngar çıkarılmaz benim eşim de olsa bana bu lafları derdi koskoca adam ona da bu kadar bağıramam ki ama onun da tokat atmasını gerektirmiyor asla savunulacak bir tarafı yok
Evlenirken sizce boylemiydik? Tabii ki degildik. Ilk baslrda ciddi anlmda eli kalkardi. Sogudum cok. Ama hep ustunu kapadim hepp. Diyorum ya son 1 senedir aklim basima geliyo. Omrum geciyor diyorum
 

Laale

Aşikârdır Zat-ı Hak
Pro Üye
13 Nisan 2007
25.830
65.044
41
Böyle giderse eşin gidip birine aşık olacak, o senden boşanacak.
Tabii senin çektiğin acıların hiç bir bedeli olmayacak.
Tazminatsız, cezasız keyfine bakacak.
Hiç bir erkek sevdiği kadına kıyamaz. Üzgünüm o sen değilsin maalesef.