Farkli bi yasam istiyorum

Yesilintonu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
431
124
Eski konularınızı da bildiğim için anlık rahatlama için yazdığınızı düşünüyorum. Sizde o adım atacak cesareti göremiyorum, en azından rahatlamak için bir uzmana gidebilirsiniz.
Yanlış hatırlamıyorsam o aşure olayı konusu da size aitti değil mi ?
Evet dogru hatirliyorsunuz. Yok kendimi inanin rahatlatmaya calismiyroum. Zsten bu anlattiklsrima iyi bisey yazilmasi mumkun degil ki. Nasil rahatlatiyim kendimi. Tam dersi daha da dolarim.. hersey cok iyi dahi olsa. Eli kalkmiyo dahi olsa dusunuyorum.. kapanmami isteyen biri. Istemiyorum. Ya kisaca hicbiseyimiz uymuyo bizim
 

Dasmeer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2019
8.603
12.561
33
Doktora gitmwk icin israr ediyor ve oyaliyorum surekli. Ben cocuk istemiyorum. Cocuk oldu diyelim. Hadi akillanmadim yine devam ettim diyelim. Ki istemiyorum. Herseyi dusunuyorum. O zaman dahaa daha buyuk sorunlar olacak cook daha buyuk
bu admala istemiyrosun senin zamanını çalıyor
 

girlolita

Queen B.
ÜZGÜN
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
2.460
8.831
Şu izin alma muhabbetini de hiç anlamıyorum. Aşırı saçma geliyor. Sağlıklı bir ilişkinizin olmadığı da buradan belli. Ona karşı hiç tahammülünüz kalmadığı için bağırdığınızı düşünüyorum yoksa normal bir hareket değil tabiki. Eğer affedersen o tokatın devamı da gelecek. Sakın affetme, boşan kurtul
 

Turkandrnb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.839
2.713
Merhaba ikinci ailem, tum sirlarimi payalasabildigim insanlar. Bana cok kizaniniz da var yorum yapip yardimci olmaya calisaniniz da. Ben yine dertlerimle kafa karisikliklarimla geldim.. bilmeyenlere bastan ozet gecicem. Bu cumleden nefret ediyorum ama, esim gercekten iyi biri oluyor cogu zaman. Yani iyi oldugu yonlsri de cok var. Iyice analiz edebilin diye anlatiyorum. Heer istedigimi yapar, her istedigm yere goturur. Hep bendedir yani bu yonleri var. Amaas. Iste dengesiigi de cok var. Benim icin suan bisey ifade etmese de detayli anlayin diye bu cumleyi kuruyorum. Cunku bi oyle bi boyle biri hala cozemedim. 4 senedir evliyim. Ve son 1 senedir ciddi derecede bosanmayi dusunuyor, istiyorum. Onceden ne yasarsam yasayim ustunu kapatirdim. Surekli vurdu kirdisi vardi ama hepp ustunu kapatirdim. Suan vurmasi kirmasi ilk seneye kiyasla inanilmaz torpulendi ama artik ben diyorum ki, bu hayati istiyor muyum?? Surekli bunu soruyorum surekli kendime.Ama biseyy bisey beni tutuyor. Cesaret belki de sadece..
Gectigimiz hafta beni ailemle tatile yolladi. Kendisi calisiyordu ve mutlu olmam adina bana izin verdi. Pandemiden beri calismiyorim ve skıliyordum. Size normal gelebilir ama hayatta bole biseye izin verebilecek biri degildi. Tek gitmeme.Hem de inanilmaz iyi, hic sıkmadi beni tatil boyunca. Boyle seyler yapinca diyorum ki, ben gunahini aliyorum. Tartisabiliriz. Olur oyle seyler her evlilinte diye dusuncelere giriyorum. Bosanmak sacma belki de diyorDUM. Neyse konumuza gelelim. Tatilden döndugumde ogle vaktiydi. cicekleri sulamak icin kova doldurdu beraber sulayip bitirelim tek basina ugrasma dedi. Suyu koydu incecik kulbu olan kova.Kulbundan tutarken dedim ki ordan tutma tasimaz. Yok tasir dedi iki kere daha falan soledim tasimaz diye. Arkami bi dondum 20 lt su evin girisine parklere heryere dokuldu. Kulbu koptu. Bi anlik sinirle bagirdim ya niye laf dinlemiyosun sen!! Diyorum sana dimi. Tasir mi oo. Falan diye sesim yukseldi gercekten. Sus kapa ceneni dedi. Parkeler siserse gorursun kil kadar kulbu var tutar mi hic dedim sinir oldum tavit yaptim tabi. Ama yine sesim yuksek. Ama ne kadar bagirabilrim sonucta bi canalndirin gozunuzde. Havlu istedi kendi kuruluyordu. Ben bi iki bisey daha soyleynce Bi anda gozlerini patlatip sen ne yapmaya calisiyosun 5 yasinda cocuk mu var lann senin karsinda. Sus diyorum susmuyosun. Diye tokat atti!!! Sonra devam etti. Sana yaptigim hersey haram. Sen nankorun tekisin. Terbiyesiz. Daha yeni gelmisin yorulma diye yardim ediyorum. Karsinda kim var senin?? Yerini bill. Kimsin sennn?? Sen bana nasil sesini yukseltirsin?? Nefretimi kazaniyosunn. Yuzunu gormwk istemiyorum. Daha neleeeer neler. Ben sen mutlu ol diye neler yapiyorum yaptigina bak terbiyesizz. Diye yirtti kendini!! Buzz gibi sogudum. Ama beni ole sindirmis ki, bunun da farkindayim. Bu kurdugu cumleleri tekrar edince kendi kendimi bi an sucladim.. evet yardim etmek icin yapti. Hele bi de tatilden daha yeni dondun. Dokulse ne olur silinir. Ne diye bu kadar soylendin ki. Diyee kendimi sorguladim.. Bi en basta yaptigina bakin dusuncelerime. Ve olaydan sonra hissettiklerime.. adam surekli alt ust iliskisinde kafasi. Sen kimsin? Ben kimim tavirlarinda surekli. Ogun iyice dusundum ki ben diger kardesime acicam konuyu ve ayrilmak istedigimden bahsedicem.. sadece duaunceli olmasi, zaman zaman inanilmaz dusunceli olmasi, bu ysptiklarini örtebilir mi?? Olmayan birseyler var. Sinirlendgnde hakareti ve vurmayi birakmiyor... iyi olsa kac yazar ki?? Ben bu evde mutlu muyum? Degilim. Isten gec gelse de evde yeterince tek basina kalsam diye dusunuyorum surekli. Kafam cok dolu. Daha cok gencim ve hergun ama hergunn dusunur oldum hergun. Din duskunlugumuz bile cokk farkli. Namazi kacirdm mi huzursuz oluyorim sen nasil olmuyosun?? Niye dilinde Allah kelimesi yok.. bunaliyorum herseyde. Onceden umursamadigim hersey, her kisitlama yuk geliyor artik. Ben neden kendi hayatimi yasamiyim diye surekli sorguluyorum kendimi. Hele de cocuk olursa bunnnca anlasmazliga daha beter. Bu kadar anlasamiyiruz. Mu kadar memnuniyetsiz bi de cocuk istyor. Ben senden razi degiliim. Dusun ne kadar.oinemli bisey bu diyo. Onu da din e cekiyo. Cok yoruldum.KISACASI BU EVLILIGIN ICINDEN BIRAN ONCE CIKMAK ISTIYORUM. USTUNDEN ZAMAN GECMIS OLDUN. BEN IYILESMIS OLAYIM. HAYATIM RAYINA OTURSUN ISTIYORUM
Siddet varsa o evlilikten hayir gelmez. Cocuk kesinlikle düsünmeyin kendinize yetseniz boşanırdınız. Cocuk yapip rezil etmeyin. Dini agzinda gezdiren insanlardan da hic haz etmem o Allahla onun arasinda bana insanligi lazim o da yoksa hayatimda olmasinin anlami yok. Bosanma davasi acın ve bu isi bitirin. Aradan zaman gecince hayatiniz zaten rayina oturacaktir.
 

Bloss

Popüler Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
3.814
14.813
Şu izin alma muhabbetini de hiç anlamıyorum. Aşırı saçma geliyor. Sağlıklı bir ilişkinizin olmadığı da buradan belli. Ona karşı hiç tahammülünüz kalmadığı için bağırdığınızı düşünüyorum yoksa normal bir hareket değil tabiki. Eğer affedersen o tokatın devamı da gelecek. Sakın affetme, boşan kurtul
Öncesinde daha beteri var zaten.
 

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
19.918
48.076
Şiddet konusunda sonuna dek haksız ama Allah aşkına değer mi dökülen su için kalp kırmaya?
Hemen silersen parkeler kabarmaz. Onu da kendi kurulamış zaten. Sus dedikce üstüne gitmeye devam etmişsiniz.
Daha önce şiddet görmüş olduğunuz halde biliyorsunuz ki adam çok da sabırlı değil, sonu oraya varacak. Ne cesaretle devam ettiniz azarlamaya?

Bilerek yaptım. Vursun tamamen bitsin her şey istiyorum diyorsanız iyi yapmışsınız.

Ama en azından size atılan iyi adımları bu kadar çabuk unutmasanız iyi olurdu.
 

bezaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
2.364
3.656
Kendinden daha güçsüz birine hele de eşine karşı fiziksel gücünü kullanan, onu böyle sindirmeye çalışan adam şerefsizin tekidir. İyi falan olamaz.
 

delifisek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
1.130
2.411
31
Adam muhtemelen kafasını dinlemek için ya da rahat rahat zamparalik yapmak için gidin diye "izin vermiş" bunu bu kadar muhteşem bir eylemmis gibi görüp anlatıp durmussunuz. Standartlarınız çok düşmüş. Dayak sizin için çok normal. Çok dindarsiniz sözde ama kula kulluk etmelere devam...
 

Yesilintonu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
431
124
Adam muhtemelen kafasını dinlemek için ya da rahat rahat zamparalik yapmak için gidin diye "izin vermiş" bunu bu kadar muhteşem bir eylemmis gibi görüp anlatıp durmussunuz. Standartlarınız çok düşmüş. Dayak sizin için çok normal. Çok dindarsiniz sözde ama kula kulluk etmelere devam...
Kafa dinllemek icin kismina katilriim dogrudur olabilir. Ama diger dediginiz degildir. Cunku en olmadik vakitlerde gece dahil goruntulu konustum. Inssnin bazen aklina aldatsa yakalsm da biraksam gelir mi?
 

Yesilintonu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
431
124
Şiddet konusunda sonuna dek haksız ama Allah aşkına değer mi dökülen su için kalp kırmaya?
Hemen silersen parkeler kabarmaz. Onu da kendi kurulamış zaten. Sus dedikce üstüne gitmeye devam etmişsiniz.
Daha önce şiddet görmüş olduğunuz halde biliyorsunuz ki adam çok da sabırlı değil, sonu oraya varacak. Ne cesaretle devam ettiniz azarlamaya?

Bilerek yaptım. Vursun tamamen bitsin her şey istiyorum diyorsanız iyi yapmışsınız.

Ama en azından size atılan iyi adımları bu kadar çabuk unutmasanız iyi olurdu.
Bu mu gerekir ama allahaskina