Bebek Beslenmesi acill kizlar lutfenn

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

jhanan85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
7
14
3
32
3 aylik hamileyim saglik ocaginda tahlillerim yapildive idrarimda protein cok fazla cikti korkuyorumm basindan boyle bisey gecen varmi onerileriniz nelerr

3 aylik hamileyim saglik ocaginda tahlillerim yapildive idrarimda protein cok fazla cikti korkuyorumm basindan boyle bisey gecen varmi onerileriniz nelerr
Bnce iyi bi kadin doguma gorun bn saglik ocaklarina pek guvenmem nedendir bilmem umarim korkulcak birsey yoktr

Tesekkurler evet dogru tahmin saglik ocagi yanlis teshis koydu doktrma gttim tekrar bi tahlil yapti sorun olmadgni soyledi allaha sukur canm
Ayy cok sevindim valla yinede arada takip et icin rahatlar Allah evladini sana ve esine bagislasin sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin

Ayy cok sevindim valla yinede arada takip et icin rahatlar Allah evladini sana ve esine bagislasin sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin
Insallahh guzel dileklerin icin allah razi olsun canim surekli takibte olcak bugun yine baktirdim tek arti daha cikti ama doktorum korkma dedi dua ediyorum bol bol insallah skntısz atlatayim diye

Insallahh guzel dileklerin icin allah razi olsun canim surekli takibte olcak bugun yine baktirdim tek arti daha cikti ama doktorum korkma dedi dua ediyorum bol bol insallah skntısz atlatayim diye
İnsallah sorunsuz bi hamilelik gecirirsnz bu mubarek ayda Allah yardmcnz olsun..

Benimde gebeliğimde protein kaçağı oşuypdu idrarımda hep Tansiyon takiplerim normaldi Pre eklampsi açısından önemsiyolar bu durumu İdrar tahlili verirken ilk gelen idrar numune kabına konmamalı Tuvalete yapılmalı devamı bumune kabına konmalı İlk gelen idrarda kan hücreleri ve vajinal akıntı olduğu için yanlış sonuçlar çıkıyo Tahlillerin çalışıldığı cihazlar akıntıyı protein olarak görüyo Sonuçta akıntı protein yapısında bişey .Düzgün numune vermel gerek sonuç olarak

Evet doktorumda aynisini demisti ilk gelen idrarimi yapmadım oyle sonuclar degisti hemen allaha sukur simdilik bi problem yok teseekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…