acill kocami bugece engellemem lazim

Kızacaksınız belki bana o sizin kocanız canınız ama ben böylelerine gerçekten kızıyorum, nefret ediyorum başkalarının hayatını düşünmeden hareket edenlere.
Bir atasözü var ya bin nasihat bir musibetten yeğdir diye. Kızmayın bana ama bu gibi insanların başına birşey gelmeyince anlamazlar. Umarım masum insanlara zararları dokunmaz.

Hadi bir kerelik bir bahane buldun,kandırdın gitmedi.
Sonraki davet olur yine gitcem der. Nasıl durduracaksın?
Adamın kafa yapısını değiştirmek gerek.
Yanlış bir şey olduğuna inanmalı..

Bence otur ağla omzunda uzun uzun.
Çok üzülüyorum. Neden hayır demiyorsun insanlara.
Kabuslarla uyanıyorum,huzursuzum.
Sen beni hiç sevmiyorsun falan de..
Bilmem etkili olur mu:26:

yerinde olsam ona süpriz yapardım evde mesela arkadaslarını aılenı ve kendını klıp cekerdım onu ne kadar sevdıklerını gösteren fılm gıbı tabı once o eve girerken gazlı balonlar hepsine bır not sonra tvde o cd izleyıp fılm sonunda senı kocaman bı suprız beklıyor deyıpp odaya cagrırdım degset giyin cılgın ol yaramaz ol yor onu ama kendın yorulma hem sana kızmasın hemde mutıs bı gece oldu hafızasına kazınsın ıstersen fılmını yaparken hekezın ona bu yarısla ılgılı tehlıkelı yanlarını anlatmasınıda ısteyeblırsın ve en son sen kendını tehlıke atıyorsun ama benım sana ıhtıyacım var dıyebılırsın aklını kullan yaratıcı ol

Kizlar tesekur ederim size dun esim eve geldi disari ciktik yemek yemeye ben yemicem ddm neden dedi sesimi cikarmadm srn yarisa gdecem diemi bolesn ddi ewt ddm ben ayni sorunlari yasamak istemiyrum yine ddm oda gitmicemki ztn nie geriliosn ddi ben inanmiyrum gideceksin biliorm ddi oda yemin etti gitmiyecegine isi garantiye aldim bugn misafirde cagirdm her ihtimale karsi ztn gelen misafir ikidn once gitmez:))

umarım eşin sözünü tutar gitmez gerçekten tehlikeli bir bağımlılık bu hatta sadece kendisi için değil masum insanlar için de tehlikesi var umarım eşin bu tehlikeyi görür gereksiz tutkusundan vazgeçer

Veeeee zafer benim arkadaslar esim gitmedi icerde misil mosil uyuyo hatta aradi arkadasi yok olum ne isim var ben soz verdim dedi sizde bi an once birskin cor cocuk sahibi oldunuz artik ddi gozlerim yassrdi walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…