• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acill kocami bugece engellemem lazim

huzurunevindekihuzursuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
377
40
118
Kizlar benim buyuk bi sorunum var 4yillik ewliym biz nisanliligmizdan beri esimin yaris tutkusu yuznden kavga ederdik her cuma yada cmrtesi yaris olurdu gecen yaz tovbe etti yarisa gitmeyecegine bu yarista ole bole degil otobanda yapilio arabanin motoruyla fln oynuyolar nese esim bir yila yakin bi suredir gitmiodu gecen hafta bi arkadasina gittik esimin gittigimiz ewin sahibinin yarisi vardi esime cok israrcettiler sende gel fln die bana gtmicem ddi onlara tmm ddi ama gtti bi defalikti fln ddi yarin gece yine yaris varmis arkadasini bisey sormak icin aradm oda yarn yarisa gdcez ddi bende esimi gturmemesini soledm ama dinlemez zannetmiyrum ya su sn sadce izlio biliorm ama yarislar gece birden sonra oluyor ve tekrar yarisa cikmasindan korkuyorum nolur yardim edin nasil engelleyebilirim esimin gitmesini kavga etmeden cozmem lzm bu durumu

hasta numarasımı yapsanız bu durumda sizi yalnız bırakamaz

Cin gibi o hemen anlar numara yaptigmi bide ben cok nadir hastalanirim hatta simdiye kdr hic hastalanip yatmadim hemen anlar numara oldugunu ayy cildircam cunku ben bu yuzden bosanma raddesine geldm bir zamanlar cok korkuyrum ayni seleri yasamaktn

Yasak değil mi yarış.
Çok kızıyorum kendilerini üşünmedikleri gibi başkalarını da tehlikeye atıyorlar.
Nasıl bir keyiftir bu anlamıyorum.
Adrenalin hikayesine de inanmıyorum.
Kendini düşünmüyorsan başkalarını düşün bari.
Bence şikayet edin..
Ben olsam ederdim.
Bile bile göndermezdim.
İster izlemeye ister yarışmaya. Farketmez..

Yasak değil mi yarış.
Çok kızıyorum kendilerini üşünmedikleri gibi başkalarını da tehlikeye atıyorlar.
Nasıl bir keyiftir bu anlamıyorum.
Adrenalin hikayesine de inanmıyorum.
Kendini düşünmüyorsan başkalarını düşün bari.
Bence şikayet edin..
Ben olsam ederdim.
Bile bile göndermezdim.
İster izlemeye ister yarışmaya. Farketmez..

Aynen katiliyrum sana yasak ama saolsn polislerin bise yaptigi yo nisanliligmdada yeni evliykende cok sikayet ettim arayi ztn polis bilio nerde oldugunu gidiolar dagitiokar polis gidince tekrarvtoplaniolar bu sefer birde olacak yaris ucte dortte oluyo cozum degil yani oda

Aynen katiliyrum sana yasak ama saolsn polislerin bise yaptigi yo nisanliligmdada yeni evliykende cok sikayet ettim arayi ztn polis bilio nerde oldugunu gidiolar dagitiokar polis gidince tekrarvtoplaniolar bu sefer birde olacak yaris ucte dortte oluyo cozum degil yani oda

Olsun siz yine de şikayet edin. Polis mi bakıyor, jandarma mı o bölgeye her kimse gidin şikayet edin.
Böyle bugün misafir gelecek, hastayım gibi bahaneler kalıcı çözüm getirmeyecek.
Hadi bu sefer öğrendiniz. Ya bilmeseniz ne olacak.
Saklı saklı gidecek.
Yazık..
O yolda yolculuk yapan insanlara acısınlar bari kendilerine acımıyorlarsa.
Açık açık konuşun.
Gitsin tedavi olsun..
Size de yazık.
Sabaha kadar yüreğiniz ağzınızda bekleyeceksiniz.
Şu anda başlamış endişeniz zaten...

polise hibar et hemen dağılırlar mecbur

senın ihbar ettiğin aklına bile gelmez ama sen sakın onunla kavga etme o gitsin sende polisi ara.

Olsun siz yine de şikayet edin. Polis mi bakıyor, jandarma mı o bölgeye her kimse gidin şikayet edin.
Böyle bugün misafir gelecek, hastayım gibi bahaneler kalıcı çözüm getirmeyecek.
Hadi bu sefer öğrendiniz. Ya bilmeseniz ne olacak.
Saklı saklı gidecek.
Yazık..
O yolda yolculuk yapan insanlara acısınlar bari kendilerine acımıyorlarsa.
Açık açık konuşun.
Gitsin tedavi olsun..
Size de yazık.
Sabaha kadar yüreğiniz ağzınızda bekleyeceksiniz.
Şu anda başlamış endişeniz zaten...

Evet ole cnm bu arada konuyu yanlis acmisim yaris yarn kocama srdm fikret(arkadasi)boyle boyle ddi diye aman bosver ddi ama gder gibime gelio cnm bizim buraya polis bakio ama inan her yaris polis gelio ztn sehrin icinden gecio otoban o cevredende muhtemelen arayanlar vardir cnku onbir oniki gibi butn zibidiler toplanmaya baslio

1.al karşısa kaygılarından bahset,gidersen tekrar alışırsın diye korkuyorum felan de...
2.kavga et,hayır gidemezsin sözünün arkasında ol de
3.hasta numarası yap,deprosyana girmiş gibi mutsuz takıl,korkuyorum felan de
4.yaramazlık yapmayı teklif et :34:

illa gidecem diye ısrar edersede yanlız asla gönderme, bi dahakine sen geliyorsun diyede gitmek istemez belki..

1.al karşısa kaygılarından bahset,gidersen tekrar alışırsın diye korkuyorum felan de...
2.kavga et,hayır gidemezsin sözünün arkasında ol de
3.hasta numarası yap,deprosyana girmiş gibi mutsuz takıl,korkuyorum felan de
4.yaramazlık yapmayı teklif et :34:

illa gidecem diye ısrar edersede yanlız asla gönderme, bi dahakine sen geliyorsun diyede gitmek istemez belki..

İzleyecegim yolu anlatiorm
1.eve misafir cagircam
2.yaramazlik teklif edcem(hassas noktasi)
3.sonrasinda cok hastalancam
nasil:))
yinede giderse polisi aricam surekli

sen elinden geleni yapmışsın ama vazgeçmemiş üstüne tövbesini bozmuş..bırak gitsin.illa biri yaralanınca ya da ölünce aklı başına gelecek ah karım doğru söylüyormuş diyecek.bu gece de giderse yine polise şikayet et ve şikayet ettiğin polisin adını soyadını al.eğer kaza bela olursa görevi ihmalden ceza almasını sağlarsın.eşin kumar bağımlısı gibi olmuş.4 yıldır otobanda arabanın motoruyla oynayıp hız oyunları yapıyorlar.yanlış anlama ama üzüldüğüm yarış yapanlar değil bu tehlikenin ortasında kalıp kaza yapacak olan masum insanlar.dediğim gibi senin hatan yok.kendi düşen ağlamaz.

kocanı sen tanıyorsunm neye inanıp inanmayacağını sen biliyorsun.. eve misafir çağıraksında misafiy gece gelmiycek sonuçta ama yarış gece...

Oyuzden en gevezesinden cagrim diorm benim kuzenlerim var esim sever ama cok gevezeler icki muhabbeti olursa sbaha kdr yine otururlar ama benim kocam biraz densiz gitmeyi kafsya koyduysa beni rezil eder cagrma fln diebilir o yuzden misafir bi parca sakat

Back
X