Acill Lütfen yardım !! Bebeğimin gelisimi 1 hafta gerideymis

MEVANURRRR

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
1.823
841
173
Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim sebepsiz infertilite olup çocuk sahibi olamadım ve nihayet tüp bebekle hamile olduğumu öğrendim. .

Perşembe günü bebeğimin kalp atışını duymak için gittiğimizde bebeğin yolk kesesinin oluştuğunu mercimek kadar olan yavrumun kalbinin attığını ama doktor daha iyi beklerdim dedi ve 7 haftalik olmasi gerekirken 6 haftalik çıktı..Salı günü tekrar çağırdı ama çok korkuyorum geç bulup erken kaybetmekten. .aynı sorunla karşılaşan oldu mu lütfen yardım. .

Canım endişelenme bundan sonra ki gelişimi çok önemli ilk dönemler bu tür şeyler çok oluyor bazen yanlış hesaplanıyor vs.. Kalbide atıyormuş eminşm bundan sonra düzene giricektir

Makinadan( usg) kaynaklanabilir diye biliyorum. Gerginlik gebeye iyi değil, mutlu bir gebelik ve hayırlı evlat dilerim.

Daha gebeliğin çok başındasınız, yanlış hesaplama olabilir bundan sonraki gelişimi daha önemli. Stres yapmayın lütfen size ve bebeğinize iyi değil. Umarım herşey yolundadır, sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.

canım arkadaşlarında dediği gibi kalbi atıyormuş çok şükür sıkıntı yapma bende 5 yıl sonra kavuştum yavruma şuanda bir hafta geriden geliyor ama doktor bir hafta önemli değil dedi seninki geç döllenme yada usgden de olabilir takma kafana rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım endişelenme bundan sonra ki gelişimi çok önemli ilk dönemler bu tür şeyler çok oluyor bazen yanlış hesaplanıyor vs.. Kalbide atıyormuş eminşm bundan sonra düzene giricektir
Canim cok teşekkür ederim. Inşallah salı günü mutlu haberlerle dönerim. .

Makinadan( usg) kaynaklanabilir diye biliyorum. Gerginlik gebeye iyi değil, mutlu bir gebelik ve hayırlı evlat dilerim.

Teşekkür ederim arkadaşlar umarım dediğiniz gibi yanlış hesaplama olmuştur. .aslında Dr da cok onemliymis özel hastane olmasına rağmen Dr 1 hafta sonra gelisme olmazsa kürtaj filan dedi çok kötü oldum. .ama kalbi atıyor dedim evet bu iyi haber diyor..ya keşke biraz ruh halimizden anlasalar. Ticaret olarak gormezseler

Sağol canım hayırlı olsun yavrun. .benim ilk haftalarda olunca telaslandim. .bizde sorun olmamasına rağmen 4 yıl olmadı bebek..şimdide tüp bebekle oldu..o yüzden birsey olmasından cok korkuyorum..ama sağolun moral oldunuz

rica ederim canım Allahın izniyle birşey olmaz inşallah dua et bol bolda dinlen canım

rica ederim canım Allahın izniyle birşey olmaz inşallah dua et bol bolda dinlen canım
Inşallah canım son 2 gün kaldı sizlerde dualarınizda unutmayın inşallah. .Rabbim mutlu haber vermemi nasip eylesin. .sizede sağlıkla kucaginiza almayi nasip eylesin

Doktor gerçekten çok önemli, biraz anne adaylarının halinden anlamaları empati kurmaları gerekiyor durduk yere en kötü senaryoyu sana söylemesi yanlış bence. Sen gönlünü ferah tut inşallah güzel haberlerini paylaşırsın

Inşallah canım burasi doktordan daha iyi geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…