Acill lütfennnn bi bakar mısınız ?

Leonmathilda

Karmakarışık...
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
405
392
103
31
Bebeğim bu ağızdaki noktalar başına gelen varsa yaşayan neden sizce yarın hastaneye goturcem ama şuan çok telaşlandim.
Dış çıkaramadı daha eli hep agizda 7 aylık
Ek gida alıyoruz besin alerjisimi sizce ??

canım benim oğlumunda domates yerken ağız ve çevresi böyle oluyordu domates alerjisi çıkmıştı ama 1 yaşında geçti.. alerjide olabilir yavrucuk.. geçmiş olsun..

canım benim oğlumunda domates yerken ağız ve çevresi böyle oluyordu domates alerjisi çıkmıştı ama 1 yaşında geçti.. alerjide olabilir yavrucuk.. geçmiş olsun..
Hastaneye götürürüm mu ?
Alışır inşallah bünyesi gayet şuan iyi oynuyor uyuyor
Mamasini iciyor
Benim agzimda da aftlar vardı benden geçti sandım cildiracam opmuyorum da kafası ı öpüyorum of of bugün muz verdim farklı bide yumurta sarısı oda yapar mı ki ???

Bebeğim bu ağızdaki noktalar başına gelen varsa yaşayan neden sizce yarın hastaneye goturcem ama şuan çok telaşlandim.
Dış çıkaramadı daha eli hep agizda 7 aylık
Ek gida alıyoruz besin alerjisimi sizce ??
El ayak hastalığına benzettim canim vücudun herhangi başka bi yerinde varmi

Daha yedi aylık kuzu
Ek gıdaya geçeli bir ay olmuş olmalı
Besin alerjisi ilk dönemde sık görülür
3 gün tadım yaptırıp öyle yeni gıdaya geçin
Mesela yumurta sarısı veriyorsun
İlk gün bir çay kaşığı ikinci gün bir tatlı kaşığı üçüncü gün tamamını ver
Yoğurt vs ilk gün bir çay kaşığı ikinci gün bir tatlı kaşığı üçüncü gün yarım çay bardağı kadar
Her besinde böyle yaparsın alerjisi varsa 3 günde bir tepki veriyor
O besini bi kaç ay erteliyorsun
Daha küçük asitli besin verme
Domates mandalina vs gibi
Birden ek gıdaya hızlı geçince ne miğdesi ne bağırsakları öğütme işlemini tam yapamıyor alerji riski artıyor
Alıştıra alıştıra ver annesi

Noktalar halinde cikmis. Birde beyaz bir kac kabarcik var damakta dilde cikanlar gibi. Domateste yapmis olabilir. Acil birsey oldugunu sanmiyorum ama yinede bir goturun aci cekmesin kuzu :) cok dadLu agzidaaa :) masallah

Noktalar halinde cikmis. Birde beyaz bir kac kabarcik var damakta dilde cikanlar gibi. Domateste yapmis olabilir. Acil birsey oldugunu sanmiyorum ama yinede bir goturun aci cekmesin kuzu :) cok dadLu agzidaaa :) masallah
Hiç domates vermedim
Ama tarhana çorbası vermiştim 3 gün önce çok teşekkür ederim.. :anne:

Ahh annelik :KK43: korkmayın ciddi birşey gibi durmuyor. İnşallah değildir. Yalnız böyle görünce 2. çocuğu yapasım geldi. Bebek özlemişim resmen :)
Çok tatlı çok artık kendimi değil sadece onu düşünüyorum sanırım onu hayatımın merkezi yaptım ve üstüne çok düşüyorum

Çok tatlı çok artık kendimi değil sadece onu düşünüyorum sanırım onu hayatımın merkezi yaptım ve üstüne çok düşüyorum
Bende öyleydim kızım bebekken. Aslında o endişeler çocuk büyüsede hiç bitmiyor. Sadece şekil değiştiriyor. İçinizi ferah tutun. Sanki dudağını emmişte kan toplamış gibi geldi bana.

Back
X