Acill lütfennnn bi bakar mısınız ?

Bende öyleydim kızım bebekken. Aslında o endişeler çocuk büyüsede hiç bitmiyor. Sadece şekil değiştiriyor. İçinizi ferah tutun. Sanki dudağını emmişte kan toplamış gibi geldi bana.
İnşAllah emdiginden dolayıdır evet sürekli dudağını emiyor sürekli o dudak ağzı çok teşekkür ederim içimi fera:KK15:hlattiniz

keşke sizde benim gibi insani olsaydınız. Altı üstü bebeğinizi sevdim neden costunuz ki.İste herkezi insan sanmak gibi kötü bi yanım var.
Merak etmeyin ben insanım benim.insanlığımı siz yargilayamazssiniz
Yazım üslubunuz hiç hoşuma gitmedi ve tepkim sert oldu.
Ben cocugumu sevin diye atmadım ciddi bir konu sordum.

Resim görünmüyor ama el ayak ağız olabilir, besin alerjisi veya sizden herpes geçmiş olabilir (uçuk vardı dediniz ya).
Avuç içlerinde ayak tabanlarında da var mı?

Merak etmeyin ben insanım benim.insanlığımı siz yargilayamazssiniz
Yazım üslubunuz hiç hoşuma gitmedi ve tepkim sert oldu.
Ben cocugumu sevin diye atmadım ciddi bir konu sordum.
Senin gibiler neyle besleniyor cok merak ediyorum. Hayir bir insan kendine neden bu kötulugu yapar ki. sevgisizlik te zor olsa gerek...

Senin gibiler neyle besleniyor cok merak ediyorum. Hayir bir insan kendine neden bu kötulugu yapar ki. sevgisizlik te zor olsa gerek...
Çok sevenim var merak etme
Çokta sevgim.var insan olanlara
Sen benim cocugumu yazıda bile issiramazsin yazım tarzin çok iğrenç ağzını issirsam direk senin yüzünden fotoğrafı kaldırdım o ne öyle
Sen bence sevme nasıl öğrenilir aktarılır onu öğren olur mu... yazmasan sevinirim

keşke sizde benim gibi insani olsaydınız. Altı üstü bebeğinizi sevdim neden costunuz ki.İste herkezi insan sanmak gibi kötü bi yanım var.
:KK70: ya kadının cocugunu ısırmaya kalktın kadın ne derdınde alemsın

gerılmeyın hanımlar... konu sahıbı cocugu ıcın endıselı bende sevmem cocugumu ısırmaya kalkanı olur oyle seyler sakin olun sımdı.

Son düzenleme:
konu sahıbı resım goremedıgım ıcın yorum yapamıyorum gecmıs olsun ınsallah onemlı bırsey degıldır demeye geldım

Bebeğim bu ağızdaki noktalar başına gelen varsa yaşayan neden sizce yarın hastaneye goturcem ama şuan çok telaşlandim.
Dış çıkaramadı daha eli hep agizda 7 aylık
Ek gida alıyoruz besin alerjisimi sizce ??
Fotoğrafı göremiyorum ancak ağız çevresinde kırmızı noktalardan bahsediyorsanız diş çıkarma döneminde oluyor. Tükürük salgısı arttığı için kızarıklık yapabiliyor ağız etrafına.

Çok sevenim var merak etme
Çokta sevgim.var insan olanlara
Sen benim cocugumu yazıda bile issiramazsin yazım tarzin çok iğrenç ağzını issirsam direk senin yüzünden fotoğrafı kaldırdım o ne öyle
Sen bence sevme nasıl öğrenilir aktarılır onu öğren olur mu... yazmasan sevinirim
...... basma ütüne sıçrar derler ya o hesap oldu. . İğrenç olan sensin ben değilim. Uslup tan konuşma tarzından bahsedene bak. Lanet olsun sana bulaşana. Buldumcuk mu oldun hayırdır. Merak etme tek çocuk sende yok. Görmemişin bir çocuğu olmuş anası da senin gibi olmuş.

:KK70: ya kadının cocugunu ısırmaya kalktın kadın ne derdınde alemsın

gerılmeyın hanımlar... konu sahıbı cocugu ıcın endıselı bende sevmem cocugumu ısırmaya kalkanı olur oyle seyler sakin olun sımdı.
Gerçekten siz de mi böyle düşünüyorsunuz. Yani yaptığım ya da söylediğim konu sahibinin dediği gibi insanlıkı dışı iğrenç birşey mi

Gerçekten siz de mi böyle düşünüyorsunuz. Yani yaptığım ya da söylediğim konu sahibinin dediği gibi insanlıkı dışı iğrenç birşey mi
nıye bukadar gergınsınız sakin olun bir :)
kımse cocugunun agzının burnunun ısırılmasını ıstemez bu gayet normal degıl mı bızler genelde ısırmıyoruz
burda aslında asıl sorun su
panık olmus ve yardım ıcın yazan bır anne var
sız de bebısı sevmek ıstedınız ama yanlıs bır cumleyle oldu
o esnada konu sahıbı haklı olarak lutfen cocugumu ısırmayın dedı
sızde hakaret ettınız
sorun bu :) ısırarak sevmenın normal oldugunu dıger turlusunun anormal oldugunu savunarak da alevlendırdınız hayatınızda hıc mı sevgı gormedınız dedınız mesela :) valla sahsen benı kımse ısırmasın yanı :)

bence tartısma olmasın hassas bır konu soz konusu cocuk... bunun buldumcuk olmakla alakası da yok endıselı bır anne var ona yardımcı olalım bılmıyorsak gecmıs olsun dıyelım konu kapasın en guzelı :)

kımse cocugunun agzının burnunun ısırılmasını ıstemez bu gayet normal degıl mı bızler genelde ısırmıyoruz
sızde hakaret ettınız
sorun bu :) ısırarak sevmenın normal oldugunu dıger turlusunun anormal oldugunu savunarak da alevlendırdınız hayatınızda hıc mı sevgı gormedınız dedınız mesela :) valla sahsen benı kımse ısırmasın yanı :)

bence tartısma olmasın hassas bır konu soz konusu cocuk... bunun buldumcuk olmakla alakası da yok endıselı bır anne var ona yardımcı olalım bılmıyorsak gecmıs olsun dıyelım konu kapasın en guzelı :)
Ben gerçekten fikrinizi sordum gergin değilim ki. illa kimsenin biryerini ısırdığım yok . Normal hayatta kimseyi ısırmadım ısırmaya kalkmadım da. Kötü niyetle icraate geçirilmiş birsey yoktu ki ortada.
Bizler genelde ısırmıyoruz derken biraz ağır olmamış mı. Etrafımda senin ağzını burnunu yerim ben diye çocuk seven yüzlerce kişi gördüm ama kimse bu tepkiyi vermedi yada bu kadar büyümedi olay. Dediğim gibi gerçekten fikrinizi merak ettiğim için sordum yoksa sizinle bi ilgisi yoktu. Saniyeler içinde gelişen bir olay ve hoşuma gittiği için soylenmiş bir soz dü. Demez sevmez olaydım.

Ben gerçekten fikrinizi sordum gergin değilim ki. illa kimsenin biryerini ısırdığım yok . Normal hayatta kimseyi ısırmadım ısırmaya kalkmadım da. Kötü niyetle icraate geçirilmiş birsey yoktu ki ortada.
Bizler genelde ısırmıyoruz derken biraz ağır olmamış mı. Etrafımda senin ağzını burnunu yerim ben diye çocuk seven yüzlerce kişi gördüm ama kimse bu tepkiyi vermedi yada bu kadar büyümedi olay. Dediğim gibi gerçekten fikrinizi merak ettiğim için sordum yoksa sizinle bi ilgisi yoktu. Saniyeler içinde gelişen bir olay ve hoşuma gittiği için soylenmiş bir soz dü. Demez sevmez olaydım.
bızler genelde ısırmadıgımız ıcın bıze anormal gelıyor dedım boyle dedım cunku sız bana gercekten sızde boyle mı dusunuyorsunuz dedıgınız ıcın
ama bellı kı bu konusma da tartısmaya donecek
kusura bakmayın bız yanlıs yapıyoruz
sız haklısınız
ıyı gunler

# mune madem milleti ban lıyorsun bi zahmet konu sahibine de bak.

SEHER YILDIZI,
bakarım bakmasına da siz böyle topikten mune yazınca yazdığınızı görme şansım yok, hangi topikte kim ne yazmış, kim beni bir topiğe çağırmış, hangi topikte tartışma var, üslupsuz ve hakaretvari yorumlar yazılmış bilebilecek hissedip o topiğe gidecek kadar gelişmiş güçleri yok insanoğlunun, topikler neler oluyor haberdar olabilmemiz için site kurallarına uymayan yorumlar olduğunda yorumların altındaki şikayet et butonuna basmalısınız.

Kaldı ki konu sahibesi de uyarı alıp banlanmıştı zaten.

Yazınızı şikayet et butonuna basanlar sayesinde gördüm.

sızde hakaret ettınız

SİZ.NE KADAR ANLAYIŞLI VE TATLI BİR HANIMSINIZ TEŞEKKÜR EDERİM.. :KK200:

Back
X