- 29 Mayıs 2016
- 545
- 491
- 103
- 39
- Konu Sahibi lovalieber
-
Derslerinle ilgilenebilirsin.Arkadaşım çok kötü durumda psikolojik olarak olayın ehemmiyeti burda. Biz Türkiye'nin en iyi liselerinden birinde okuyan gençleriz ve emin olun x y işlerini sizden iyi biliriz.
Arkadaşım çok kötü durumda psikolojik olarak olayın ehemmiyeti burda. Biz Türkiye'nin en iyi liselerinden birinde okuyan gençleriz ve emin olun x y işlerini sizden iyi biliriz.
O zaman amaç ne sevgili X Y profesörümüz?Not kız da çok iyi biri değil ve erkek düşkünü bizim bay y'yi haketmiyor.
Bir de bu gerçekten çok önemli bir detay !Bay x bay y'den daha yakışıklı
Kimin ondan daha başarılı veya başarısız olduğuna sen karar vermesen diyorum?Herkesin derdi başka burası bir forumsa sizde iyi niyetliyseniz cevap verirsiniz. Eminim ki, kıza dersine bak diyenler kızın başarısının 10'da birine sahip olamazlar.
Arkadaşım çok kötü durumda psikolojik olarak olayın ehemmiyeti burda. Biz Türkiye'nin en iyi liselerinden birinde okuyan gençleriz ve emin olun x y işlerini sizden iyi biliriz.
Bu uğurda yenen bana can feda :)madem her boku daha iyi biliyosunuz gidin kendiniz çözün. burdaki kadınlardan yardım istemeyin.
sizin gibi kendini bok sananlardan nefret ediyorum.
ban yicem kesin.
evet tatlım ben değil ösym karar veriyorKimin ondan daha başarılı veya başarısız olduğuna sen karar vermesen diyorum?
Somut şeyler varken ortada diyebilirim diyorum. ( not: Bu arada Somut sayısal ve nesnel verileri içeren nitelemedir. )Kimin ondan daha başarılı veya başarısız olduğuna sen karar vermesen diyorum?
Wuhuuu yavas gel yavrucumArkadaşım çok kötü durumda psikolojik olarak olayın ehemmiyeti burda. Biz Türkiye'nin en iyi liselerinden birinde okuyan gençleriz ve emin olun x y işlerini sizden iyi biliriz.
Yeni üyelik mi açtın lovalieber? Yoksa arkadaşın mı savunmaya geldi? Bayat bu numaralarHerkesin derdi başka burası bir forumsa sizde iyi niyetliyseniz cevap verirsiniz. Eminim ki, kıza dersine bak diyenler kızın başarısının 10'da birine sahip olamazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?