• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill! Platonik aşk!!!

e adam iyi kadın kötü zaten onaylamadığınız bir şey niye uğraşıyorsunuz ki? arkadaş elbet unutur...

Bence siz hiç karışmayın.
Eğer kızla kötü çocuk x'in arasını bozarsanız.
İntikam olarak bay y'ye kötü davranabilir.
Bırakın çocuk acısını yaşasın.

Öyle sözelciyim ki yorum yazarken zorlanıyorum:KK70:

Herkesin derdi başka burası bir forumsa sizde iyi niyetliyseniz cevap verirsiniz. Eminim ki, kıza dersine bak diyenler kızın başarısının 10'da birine sahip olamazlar.

arkadaşınızın başını yakmayın
kız iyi değil demişsiniz

kız muhtemelen okulda popüler olmak için diğer çocuğu seçmiş olabilir
havam var bak sizin var mı :cool: tarzı

madem haketmiyor bu kızımız bu çok iyi bay y'yi neden ayarlamaya çalışıyosunuz?
madem arkadaşınız erkek düşükünü neden hala görüşüyosunuz?
acil olan ne?
size batan ne?

size ne? sen şuna bay y'den hoşlanıyorum desene.

Arkadaşım çok kötü durumda psikolojik olarak olayın ehemmiyeti burda. Biz Türkiye'nin en iyi liselerinden birinde okuyan gençleriz ve emin olun x y işlerini sizden iyi biliriz.

madem her boku daha iyi biliyosunuz gidin kendiniz çözün. burdaki kadınlardan yardım istemeyin.

sizin gibi kendini bok sananlardan nefret ediyorum.

ban yicem kesin.

Arkadaşım çok kötü durumda psikolojik olarak olayın ehemmiyeti burda. Biz Türkiye'nin en iyi liselerinden birinde okuyan gençleriz ve emin olun x y işlerini sizden iyi biliriz.
Wuhuuu yavas gel yavrucum:KK24:
Bu km/sa atar yapmak sagliga zarar:ıslık:
Denklemi kursana madem bizden iyi biliyorsun bu isleri niye bize sorup zahmete girdin ki... Bak anlatiyorum, kizi da z olarak ekledim denkleme
(x+y+z)-x= y+z
X i ortadan kaldirin:cool:

Herkesin derdi başka burası bir forumsa sizde iyi niyetliyseniz cevap verirsiniz. Eminim ki, kıza dersine bak diyenler kızın başarısının 10'da birine sahip olamazlar.
Yeni üyelik mi açtın lovalieber? Yoksa arkadaşın mı savunmaya geldi? Bayat bu numaralar :sopa:

Back
X