Erkek İnfertilitesi Acill !Sperm sayısını ve hızını arttırmak için neler yaptınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Princess012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2014
17
3
86
31
Kızlar sperm kalitesini ve hızını ne ile arttırdınız ve sonuç aldınız mı 6 yıldır evliyim bu yüzden çocuğumuz olmuyor?

Kızlar sperm kalitesini ve hızını ne ile arttırdınız ve sonuç aldınız mı 6 yıldır evliyim bu yüzden çocuğumuz olmuyor?
Bu topiği takip edeceğim, kocamın sperm sayısı durumu hakkında sıfır bilgim var ama ona çaktırmadan maksimumda tutma çabası 😂

Canim cok gecmis olsun biz havuc kurune basladik hareket dusuk beninde 6 yildr olmuyor maalesef maddi olanaksizliktan tup yapamiyoruz su anda her aksam bir bardak havuc suyu iciyor smdi vitamin almis 3 yildir yuzde 2 artti bekliyoruz

Canim cok gecmis olsun biz havuc kurune basladik hareket dusuk beninde 6 yildr olmuyor maalesef maddi olanaksizliktan tup yapamiyoruz su anda her aksam bir bardak havuc suyu iciyor smdi vitamin almis 3 yildir yuzde 2 artti bekliyoruz

Canııım çok geçmiş olsun inşallah rabbim isteyen herkese evlat nasip eder. Bir topik de zeytinyağlı incir kürünü okudum yapanların hepsi 1 ay geçmeden hamile kalmış başka yapan var mı acaba?

Canım merhaba benim de eşimde ileri hız %15 çıktı doktorumuz kötü demedi ama proxeed plus diye bir vitamin verdi onu kullandık yaklaşık 1 ay olacak inşallah bu ay sonuç görürüz. Bu zeytinyağ incir kürünü bir arkadaş söylemişti buradan kocasının da hareket sorunu varmış 2. Ayda hamile kaldım demişti ben denemedim ama bu ayda olmazsa diğer ayda onu denerim

Canım merhaba benim de eşimde ileri hız %15 çıktı doktorumuz kötü demedi ama proxeed plus diye bir vitamin verdi onu kullandık yaklaşık 1 ay olacak inşallah bu ay sonuç görürüz. Bu zeytinyağ incir kürünü bir arkadaş söylemişti buradan kocasının da hareket sorunu varmış 2. Ayda hamile kaldım demişti ben denemedim ama bu ayda olmazsa diğer ayda onu denerim
Canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın o ilacı da alayım o zaman ben

Bizde sayı iyi ama ileri hız 0 denemediğimz kür kalmaadı sayıyı etkiliyo ama ileri hız hep 0 bizim varikoselden dolayı artmıyor.

Back
X