acill yardım asık oldum ama benden hoslanan cocgun arkadasına nolur akıl verın

edd1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
202
0
46
İstanbul
asık oldum cocuk benden hoslanıyordu ama dıger cocuksuz 1 kere bulustuk onda da cay ıctık hıc canım demedım bıle elıne bıle degmedım napcam ben akıl verın bana cok fena durumdayım

Siz ikiniz birbirinizden hoşlanıyorsanız daha ne?
Diğeri hoşlanıyor diye mecbur musunuz

Siz ikiniz birbirinizden hoşlanıyorsanız daha ne?
Diğeri hoşlanıyor diye mecbur musunuz

yaa aslında benden hoslanmıyor galıba we 30 yasındalar buyukler yanı bense 23 dıger cocuk bana cok ciddi yaklastı ama suan konusmayı kestık benı tersledı dıye hoslandıgımla da onun la konusmayacagm dıgeryle konustuk arkadasız bız dımı falan dedım tabıkı de dedı nasıl bır yol ızlemelıyım ımkansız mı arkadaslarım kuzenlerım olmaz bu ıs dıyorlar

yaa'dan sonrasini anlamadim ki bacim, nasil yardim edelim.

Meseleyi anlasam yardım edeceğim de

Kim kimden hoşlanırken diğeride senden hoşlanıyormuş?

Senin hoşlandığın adam senden hoşlanan adamın arkadaşı ise;

Ve senin hoşlandığın adam senden hoşlanmıyorsa;

Sende senden hoşlanan kişiden hoşlanmıyorsan;

Offf boşver sen bu ikisinide o zaman;yeni bir aşka yelken aç

durumu biraz net anlat sana ben tam anlamadim...

bu ıkı cocuk arkadasımın arkadasıydı ve 1 senedır gorusmuyodum zaten 2 kere otrmustum onceden de ve ben aliye mesaj attım twtrdan bısı sormak ıcın benmle cok ılgılendı surprız yaptı pasta sevıyorum dıye kapımın onunee pasta getrdı ılk konustugumuz gunde,2. gun de pasta getrdı oldgum yere sonrakı gun yemek yıcz dıye konustuk ılk ıkımz cay ıctık sonra arkadasınıda cagrdık ben de tanıyorum dıye o gun sorun yok otrduk hep beraber,ve dıger gunde hepberaber yemek yedık ve benı cengız etkıledı yanı alının arkadası boyle olunca ben aliye kotu dawrandım bıraz eve gelnce bısı yazmıstım cevap atmadı bende sabh sınrlendım ben kımsenın trıbını cekemem normal arkadasız benı bole uzmeye hakkın yok falan dedım sonra cengıze de anlattım olayı yanlıs anlasıldım galıba ben sadece arkadasca gorusmustum cok uzgunum falan dedım bunun ustune cengızde var dıye yıne bulstum bugun alı bana mesafelıydı ve cengız cok ıyı ama arkadas olarak tabı ,yemekten sonra ben ıkısınede aynı mesajı attım tesekkr ettım cengız ne demek sevılcım dedı bana ama alı bır daha gorusmeyelım numaranı sılecegım senın yanında rahat degılım baskası oluyorum mutlu degılım dedı bende tmm dedım bunu cengıze de anlattım senle hala arkadasmıyız dedım tabıkı de dedı sımdıkı tutumum ne olmalı

bu ıkı cocuk arkadasımın arkadasıydı ve 1 senedır gorusmuyodum zaten 2 kere otrmustum onceden de ve ben aliye mesaj attım twtrdan bısı sormak ıcın benmle cok ılgılendı surprız yaptı pasta sevıyorum dıye kapımın onunee pasta getrdı ılk konustugumuz gunde,2. gun de pasta getrdı oldgum yere sonrakı gun yemek yıcz dıye konustuk ılk ıkımz cay ıctık sonra arkadasınıda cagrdık ben de tanıyorum dıye o gun sorun yok otrduk hep beraber,ve dıger gunde hepberaber yemek yedık ve benı cengız etkıledı yanı alının arkadası boyle olunca ben aliye kotu dawrandım bıraz eve gelnce bısı yazmıstım cevap atmadı bende sabh sınrlendım ben kımsenın trıbını cekemem normal arkadasız benı bole uzmeye hakkın yok falan dedım sonra cengıze de anlattım olayı yanlıs anlasıldım galıba ben sadece arkadasca gorusmustum cok uzgunum falan dedım bunun ustune cengızde var dıye yıne bulstum bugun alı bana mesafelıydı ve cengız cok ıyı ama arkadas olarak tabı ,yemekten sonra ben ıkısınede aynı mesajı attım tesekkr ettım cengız ne demek sevılcım dedı bana ama alı bır daha gorusmeyelım numaranı sılecegım senın yanında rahat degılım baskası oluyorum mutlu degılım dedı bende tmm dedım bunu cengıze de anlattım senle hala arkadasmıyız dedım tabıkı de dedı sımdıkı tutumum ne olmalı

yaa'dan sonrasini anlamadim ki bacim, nasil yardim edelim.

Valla bacim ayni seyi degil 3, 15 kere de kopyalasan anlamayacagiz sanirim. Noktalama isaretleri ve paragraflar yapsan olasi göz ameliyati masrafimi sana yikmamdan kurtulabilirsin.

En azindan anladigim kadariyla konuyla ilgili bir soru sorayim o zaman, pastayi kendi mi yapmis ve neliymis?

tatlim bi nokta koyarak yazarmisin ama. cok zorlaniyorum...

yani görüsün bakalim zaman ne gösterecek. aliyle isin bitti sanirim. cengizlede görüsmeye devam edebilirsin. yani bence bi sakincasi yok.

ayrıca cengıze ben alıyı arkadas olarak cok sevıyorum kaybetmek ıstemem falan da dedım cnku cengızın yakın arkadası ılerde yıne gorusmem gerekır dıye cozun su işimi cok asıgım

yok ben sevıyorum dıye almıstı hazır :)

tatlim bi nokta koyarak yazarmisin ama. cok zorlaniyorum...

yani görüsün bakalim zaman ne gösterecek. aliyle isin bitti sanirim. cengizlede görüsmeye devam edebilirsin. yani bence bi sakincasi yok.

nasıl goruscm ama yemek sozu vermıstım onun ıcın haftaıcı arasam cok mu bellı olur

ayrıca cengıze ben alıyı arkadas olarak cok sevıyorum kaybetmek ıstemem falan da dedım cnku cengızın yakın arkadası ılerde yıne gorusmem gerekır dıye cozun su işimi cok asıgım

güzelim bak NOKTA koy cümlenin sonuna. cok zorlaniyorum gercekten bak öbür arkadaslarda zorlaniyor...
kac yasindasin bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…