Acill Yardım BAYANLAR

enesram

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
28
3
1
Daha önce konu açmıştım dikiş tutmayan evlilik hakkında
biz ayrılalı 2 ay oldu ve ben zor günler yaşadım hala da yaşıyorum maddi açıdan kredi ödemeleri bana kaldı ve maaşım yetmiyor babam yardım ediyor sağolsun sorunum şu ki ben ayrıldığımdan beri çok sorguladım kendimi biraz daha beklese miydim vs hep onun pişmanlığını görmek istedim göreyim ki içimdeki acı biraz olsun hafiflesin benim yokluğum nasılmış anlasın diye gel gelelim dün bi konu hakkında konuşurken konu uzadı geçmişten olan hataları o bana ben ona söyledim ilk zaman dediğimde burnundan kıl aldırmıyordu neyse konuştuk tartıştık sonunda ben sana belli etmiyorum ama bende iyi değilim dedi baya kilo verdim yemek düzenim yok geceleri uyuyamıyorum falan dedi neden dedim ben asla senden ayrılmak istemedim ama sen istedin dedi bende sana kaç kez dedim kendine çeki düzen vermezsen iki oldu üçüncüde geri adım atmam dedim ama sen beni ciddiye almadın dedim.

tekrar denesek mutlu olur muyuz sence dedi bende korkuyorum olmaz dedim olmaz çünkü ayrılık aşamasında çok sorun yaşadık aileme çok ağır konuştu geri dönüşü olmayacak şekilde hemde bunun üzerine babam eğer ilerde ona dönmek istersen önce beni sil sonra ona git dedi haklı olarak o zamanlar kesinlikle geri dönüşü olur diye düşünmedim. şimdi evin satışını bekliyorum satılırsa borçları kapatıp kalan parayı aramızda paylaşacağız ve ben kendime bir düzen kurmak istiyorum. bu noktadan sonra nasıl olur geri dönüş mantıklı mı bilemedim sorunlar biter mi ya ailem onlara nasıl derim bi yandan da çocukları düşünüyorum kafan o kadar karışık ki sıkışıp kaldım sözde pişmanlığını görüp kendi yoluma gidecektim içim rahat edecekti ama tam tersi oldu olduğum yerde kaldım çok kötüyüm bi yanım istemiyor geri dönmeyi bi yanım ise hala onu seviyor

zamana bırak dedim ona oda tamam ortalık sakinleşsin yine konuşuruz dedi ne yapmam lazım bayanlar ayrılıp eşiyle tekrar birleşen bayanlar sizler neler yaşadınız sorunlar bitti mi yada ne bileyim bana akıl verin

O siz yokken yemek yiyemiyor, uyuyamıyor, kısacası kendi kötü hissediyor diye sizi geri istiyor. İyi hissetmek için.
Soracak olursanız; herkes birbirini seviyor, önemsiyor! Ama nasıl?
Bakın; kendi hissiyatını biraz geri çekip, öncelikle onun ne hissettiğini düşünebildiğinde mümkün olur.
Mesela beni gördüğünde mutlu olduğun için beni seviyor olamazsın, ben seni görmek istediğim için burada olursan sevebilirsin.
Benimle konuşmadığında üzgün olman, önemsediğin anlamına gelmez. Üzgün hissetmemek istediğin anlamına gelir.
Seviyor olman için; sen benimle konuşmadığında benim ne hissediyor olduğumu önemsemen gerekir.
Hayatında bir işe yarıyor olmam hoşuna gidebilir,
Sevmek; zerre bencil bir his değildir.
Bir harekette bulunurken, bir sözü sarfederken önce ona tesirini düşünmek gerekir.
Velhasıl sorunlarınızı, sebeplerini iyi analiz edin. Bencilce kibire de kapılmayın onun sürünmesi bir şeyi değiştirmez ya da iyi hissettirmez...

Niye hala konuşuyorsunuz ki bu konuları? Ayrılacak kadar gözünüzü kararttıysanız şimdi neden böyle konuları açıyorsunuz birbirinize? Ilişkinizi vazgeçilmez ve hastalıklı bir hale getirirsiniz bu şekilde. Adamın yaptıkları ortada...

eski konunuza baktım da adam sizi aldatmış sevgisi de yokmuş zaten. daha ne döneceksiniz. şu an borçlar da üzerinizde. adam olup da borca yardım etsin.
Oww aldatma varsa geri donusu olmaz. Sakın ikinci kez başınızı yakmayin. Ailenizi de kaybedeceksiniz bu defa. Deger mi? Degmez. Cunku bir kez aldatip affedilen yine yapar. Adamin hamurunda var bozukluk.

O siz yokken yemek yiyemiyor, uyuyamıyor, kısacası kendi kötü hissediyor diye sizi geri istiyor. İyi hissetmek için.
Soracak olursanız; herkes birbirini seviyor, önemsiyor! Ama nasıl?
Bakın; kendi hissiyatını biraz geri çekip, öncelikle onun ne hissettiğini düşünebildiğinde mümkün olur.
Mesela beni gördüğünde mutlu olduğun için beni seviyor olamazsın, ben seni görmek istediğim için burada olursan sevebilirsin.
Benimle konuşmadığında üzgün olman, önemsediğin anlamına gelmez. Üzgün hissetmemek istediğin anlamına gelir.
Seviyor olman için; sen benimle konuşmadığında benim ne hissediyor olduğumu önemsemen gerekir.
Hayatında bir işe yarıyor olmam hoşuna gidebilir,
Sevmek; zerre bencil bir his değildir.
Bir harekette bulunurken, bir sözü sarfederken önce ona tesirini düşünmek gerekir.
Velhasıl sorunlarınızı, sebeplerini iyi analiz edin. Bencilce kibire de kapılmayın onun sürünmesi bir şeyi değiştirmez ya da iyi hissettirmez...
haklısınız benim düşüncem bence o eskisi gibi kurulu düzen hazır yemek temiz ev rahat bi yuva istiyor gibi

Sorunlariniz neydi? Kac yillik evliydiniz?
sorun çok bana göre evine karşı bana karşı çok ilgili değil. alkol öfke vs yani sürekli beni suçlayan biri çalışıyorum nedense ondan çok kazanmamı istemez hep altında olayım ki sesim çıkmasın kadın dediğin susar kadın dediğin hem çalışır hem ev kadını olur, kadın dediğin saygılı olur ki onun kadar saygısızlık etiğimi düşünmüyorum kadın erkeği her şekilde mutlu etmeli memnun etmeli oda tv karşısında göbek kaşımalı daha neler neler 10 yıllık evli kaldık

eski konunuza baktım da adam sizi aldatmış sevgisi de yokmuş zaten. daha ne döneceksiniz. şu an borçlar da üzerinizde. adam olup da borca yardım etsin.
bu borçlar da beni çok bunalttı zaten para yok diyor çok kazanamıyorum diyor olsa yardım ederim diyor bu kadar ev satılınca kalan parayı paylaşacağız eğer araba almak istiyorsan benim arabayı sana satayım diye teklif etti

Niye hala konuşuyorsunuz ki bu konuları? Ayrılacak kadar gözünüzü kararttıysanız şimdi neden böyle konuları açıyorsunuz birbirinize? Ilişkinizi vazgeçilmez ve hastalıklı bir hale getirirsiniz bu şekilde. Adamın yaptıkları ortada...
evet biliyorum dönüşü yok ama anlam veremiyorum galiba o beni hala suçlu gördüğünden kendimi ifade etme gereği duyuyorum ama yine de çok başarılı olamadım.

bu borçlar da beni çok bunalttı zaten para yok diyor çok kazanamıyorum diyor olsa yardım ederim diyor bu kadar ev satılınca kalan parayı paylaşacağız eğer araba almak istiyorsan benim arabayı sana satayım diye teklif etti

hem arsız hem yüzsüz. hem borç bırakıyor hem arabayı sana para ile satmayı teklif ediyor. yeni ayrıldığın için boşlukta hissediyorsun kendini belli ki çünkü aldatan erkeğe geri dönülmeyeceğini biliyor olman lazım.

Oww aldatma varsa geri donusu olmaz. Sakın ikinci kez başınızı yakmayin. Ailenizi de kaybedeceksiniz bu defa. Deger mi? Degmez. Cunku bir kez aldatip affedilen yine yapar. Adamin hamurunda var bozukluk.
yemin ediyor sana yanlışım olmadı yapmadım diyor şuan çok erken daha pişman olması gereken çok konu var ve ben artık kendi düzenimi kurmak istiyorum bu böyle deyince de dengeyi alt üst ediyor ondan nefret etmek istiyorum ya ben niye böyleyim ben gözümü onda açtım onu kendime dünya yaptım ondan galiba zor olacak ama başarmak istiyorum :(

Acik konusayim, ben baba olsam; kizim aldatilsa ve bosansa ben de ona kol kanat gersem; borclarina yardim etsem ama bu arada o esi olacak adam bana bin tane saygısızlık yapsa sonra da kizim gidip geri barissa bir daha yüzüne bakmam.
haklısınız babamı evlenirken birkez yıktım bi daha yıkmak istemiyorum nasıl bitecek bu içimdeki kararsızlık babam diyor sen hemen inanırsın ona vicdan yaparsın diyo yine haklı ne diyeyim

haklısınız babamı evlenirken birkez yıktım bi daha yıkmak istemiyorum nasıl bitecek bu içimdeki kararsızlık babam diyor sen hemen inanırsın ona vicdan yaparsın diyo yine haklı ne diyeyim

Siz bosluktasiniz su anda. Adam hem aldatmış hem borc yikmis hem zaten sizi hic mutlu etmemis. Boyle birini seviyor ve ozluyor olamazsiniz. Disinizi sikip hic gorusmeseniz zamanla nefret edeceksiniz. Ama boyle mesajlasarak filan zor bu isler. Bir daha donerseniz cok aldatilacaksiniz haberiniz olsun. Asla değişmezler.

hangi parayla alacaksınız o arabayı ne saçma teklif bu.

yemin ediyor sana yanlışım olmadı yapmadım diyor şuan çok erken daha pişman olması gereken çok konu var ve ben artık kendi düzenimi kurmak istiyorum bu böyle deyince de dengeyi alt üst ediyor ondan nefret etmek istiyorum ya ben niye böyleyim ben gözümü onda açtım onu kendime dünya yaptım ondan galiba zor olacak ama başarmak istiyorum :KK43:
Gözünü ondami actin ☺ boşandığın adamla hala neden konuşuyorsun neden yani...???

Back
X